İşte o afişi astıran CHP'li!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T

Banned
Reaction score
0
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, "türbanı rahibe kıyafetine benzeten" afişlerin CHP'li Avcılar Belediye Başkanı tarafından yaptırıldığını söyledi

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) referandumla ilgili İstanbul'da asılan ve başörtülülerin kıyafetini rahibe kıyafetine benzeten afişlerinin CHP'li Avcılar Belediye Başkanı tarafından yaptırıldığını belirtti. Atalay, "Bunu yapan Avcıların CHP'li başkanı." dedi.

Bakan Atalay, Keçiören'de katıldığı bir iftar programında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Atalay, İstanbul'da asılan ve "Rahibe kıyafetine evet" ifadelerinin yer aldığı afişleri kimlerin astığını belirlediklerini ifade ederek, söz konusu afişlerin CHP'li Avcılar Belediye Başkanı tarafından yaptırıldığını söyledi.

Bakan Atalay, "Biz bunu bulduk. Bu afişler CHP'li Avcılar Belediye Başkanı tarafından yaptırılmış. Nerede basıldığını bulduk, kime sipariş edildiğini bulduk, ne kadar bastırıldığını bulduk. Bu kişilerin hepsi konuştular. Bilbordlara asanlar da konuştular. Bunu yapan Avcıların CHP'li başkanı." diye konuştu.

Atalay, ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu afişlerin partisince asılmadığını ifade ederek konuyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözler sarf ettiğini kaydetti. Atalay, CHP İl Başkanı Berhan Şimşek'in de afişleri kendilerinin asmadığı yönünde açıklamalarda bulunduğunu da hatırlattı.

Atalay, afişlerde Başbakan Erdoğan'a utanmadan 'zavallı' tabirinin kullanıldığını aktararak CHP'lilerin Başbakan Erdoğan ve AK Parti'den özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Atalay, şöyle devam etti:

"Biz CHP'lilere diyoruz ki, 'Bunu siz yaptınız. Birinizin yaptığından diğerinin haberi olmayabilir. Veya haberiniz var, böyle gösteriyorsunuz; ama utanmadan Başbakanımıza zavallı tabirini kullanıyorsunuz. Gelin özür dileyin'. Bunu isim isim ben açıklıyorum. Kimlerin yaptığını, hangi matbaada basıldığını, kimler tarafından asıldığını, İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin bizzat matbaalarla görüşerek bunu sipariş ettiğini, biz bunları açıklıyoruz."

CHP'nin seçim sürecinde kara kampanyalar yürüttüğünü söyleyen Atalay sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu CHP, kendi içlerinde birtakım numaralar çevirirler, oyunlar oynarlar. Bunun suçlusu olarak hükümeti gösterirler. Genel sekreterleri telefonu açıkta bırakır, karşıdaki gazeteci dinler. Ondan sonra vay 'Hükümet bizim genel merkezimizi, genel sekreterimizi dinletiyor' diye suçlamalarda bulunurlar. Hep böyle, kara kampanya. Şimdi CHP yine aynen o kara kampanyasını yürütüyor. Biz insanları ahlaklı, edepli olmaya, dürüst politika yapmaya davet ediyoruz. Şu Ramazan ayında hakaretlerle, kara kampanyalarla halk oylaması çalışması yürütmesinler, dürüstçe çalışsınlar."

Kaynaklar:
İşte o afişi astıran CHP'li! - En Doğru ve Güncel Haber
O afişleri yaptıranı bulduk - Hürriyet Gündem
http://www.haberturk.com/polemik/haber/549004-o-afisleri-chpli-belediye-baskani-yaptirmis

Klasik CHP zihniyeti Her haltı yerler sonra başkasını suçlarlar ama sonradan yapanlar hep kendi içlerinden çıkar . Bu kaçıncı örnek . Hamzaçelebinin görüntülerinide internete veren gene kendi içlerinden biri olduğunu Hamzaçelebi açıklamış önceki gün bundada Hükümet suçlanıyordu. Özetle Rezillik Dizboyu .

Klasik CHP zihniyeti Her haltı yerler sonra başkasını suçlarlar ama sonradan yapanlar hep kendi içlerinden çıkar . Bu kaçıncı örnek . Hamzaçelebinin görüntülerinide internete veren gene kendi içlerinden biri olduğunu Hamzaçelebi açıklamış önceki gün bundada Hükümet suçlanıyordu. Özetle Rezillik Dizboyu .

CHP'ye laf edeceğine önce kendi partinin yaptığı hatta dini kullanarak yaptığı provakasyonlara bak! Biatçı olmayın bu kadar , itaatkar olmayın. 12 Eylül'e 1 hafta var. Sen son 2-3 gün gör bakalım o karambolde daha neler yapıyor seçtiğiniz adamlar. CHP ne yaparsa yapsın aynı ağzınızda sakız ettiğiniz şu demokrasi kelimesi gibi " Klasik CHP zihniyeti " diyorsun bir de. Aç gözünü biraz aç! Yazık olacak o hayatına biatçı olarak kalma.

80 küsür yıllık bir partı ALLAH RIZASI için son 20 yılda ne yaptı ak partı ile doruga çıkan bir muahalefet anlayışı var ve chp bitmiş tükenmiş bir zihniyetin denetiminde oldugu mütdetce sadece iyi olan halkın menfaatine olan her şeye engel olur ve halkın kutsalalarıyla dalga gecen onu malzeme yapan bir partı yazık olmus

CHP yapıyor bunu şaşılacak bir şey değil gayet normal =)
CHP de zihniyetin değimesi lazım.Son 20-30 yıldır edebiyat parçalamaktan başka
icraati olmayan, sadece rakip partilerin daha doğrusu partinin kendi sitesinden mali işlerle ilgili
evrak sallayıp seçimden sonra da bu belgeleri hiçbir şekilde hukuka veremeyen
başbakanın eşiyle ilgili söylemler yaratan çökmüş bir parti oldu çıktı chp.
Oy verene soruyorum ne yapıyor diye Atatürk'ten konu açıyor bana.
Ya tamam Atatürk kurdu da eee sonra ? Sadece Atatürk kurdu.Atatürkten sonra gelenler
hakkını yemeyelim İsmet İnönü de bir dönem hayırlı işler yaptı ya sonrası.
CHP oy veren sadece ideoloji için (aslında olmayan ideolojidir) oy atıyor.
Parti içerisindekiler birbirlerine pusu kuruyor bilmem ne.
Bu partiye oy verene saygım var tamam da bari nedeni ni söylesinler ya.
Ak partiyi sevmiyrosun anladık da git bari Sarıgül gibi şerefli bir solcuya oy ver...

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5138164' Alıntı:
80 küsür yıllık bir partı ALLAH RIZASI için son 20 yılda ne yaptı ak partı ile doruga çıkan bir muahalefet anlayışı var ve chp bitmiş tükenmiş bir zihniyetin denetiminde oldugu mütdetce sadece iyi olan halkın menfaatine olan her şeye engel olur ve halkın kutsalalarıyla dalga gecen onu malzeme yapan bir partı yazık olmus

israile davos şovu pazarlığı olarak suriye sınırının peşkeş çekilmesi halkın menfaatineydi değilmi ? tabi tabi ne demezsin

israile davos şovu pazarlığı olarak suriye sınırının peşkeş çekilmesi halkın menfaatineydi değilmi ? tabi tabi ne demezsin
ülkemizin zenginelri bunu yapsaydı arablara israile pesşkeş cekilemzdı o kurumalar araziler

hem ülker dunyanın bir çok ülkesinde arazı alıyor fabrika kuruyor sorun yok israilli bir şirket türkiyede iş yapıyor sorun mu var israiloğualrı düşmansa kovalım hepsini ülkemizden

arazı yılardır mayınlı kulanılmıyor kulanıma acıalcak insanlar ekmek yecek dogrudan veya dolaylı olarak yeni mi aklınıza geldi madem oleydi 28 subatta dik dursaydınız bankalar boşaltılmasaydı 2001 de 500 lira olan doalr 1.200 lira olamasaydı paramı kaldı devlete adamlar ülkeye 100 dolar soka bilemek için 20 dolar faiz ödüyor biliyormusnuz bunları senın üleknın zenginleride paralarını isveç bankalrına göndersin senın chp bankacılıkla ugrassın türkiye iş bankası kimin parası ile kuruldu acaba

Kemal Kılıçdaroğlu meydanda kükrüyordu bu afişi biz asmadık kim asmış bul başbakan vs. diye.

Al sana kim asmış gördün mü?

Yahu böyle genel başkan olur mu? Partisinin belediyesinden haberi yok.

Konuşmadan önce istanbul il başkanını ara talimat ver bunu bulun de, afişin asıldığı yer avcılar,avcılar belediyesi chpli, belediye başkanını ara sor nedir bu diye.

Yok sormaz, hemen çıkar meydana ter ter tepinir.

Al sana tepinme!

Böyle rezil olursun.

Eğer adamsan eğer o afişi biz asmadık derken o afişte yazılı rahibe kıyafeti lafını kabul etmiyordu isen o belediye başkanını partiden atman lazım.

Hadi bakalım görelim adamlığınızı.

CHP'ye laf edeceğine önce kendi partinin yaptığı hatta dini kullanarak yaptığı provakasyonlara bak! Biatçı olmayın bu kadar , itaatkar olmayın. 12 Eylül'e 1 hafta var. Sen son 2-3 gün gör bakalım o karambolde daha neler yapıyor seçtiğiniz adamlar. CHP ne yaparsa yapsın aynı ağzınızda sakız ettiğiniz şu demokrasi kelimesi gibi " Klasik CHP zihniyeti " diyorsun bir de. Aç gözünü biraz aç! Yazık olacak o hayatına biatçı olarak kalma.

Evet Klasik CHP Zihniyeti ve Onun Ürünü Klasik CHP liler diyorum çokmu zoruna gitti bunların sana hatırlatılması . Bunu artık bir çok CHP mensubuda biliyor ve özeleştiri yapıyor değişmemiz lazım diyor sürekli TV lerde proğramlarda , köşe yazılarında ama nedense bazıları bunu hala görmüyor . E ne diyelim Size CHP ile birlikde nice mutlu Muhalefetde Yıllar dileriz. Benim Gözüm açılalı çok oldu, İstersen o tavsiyeyi ayna karşısında biraz kendine tekrarla faydası olur sana , Hayatımdan yaşantımdan hayat Felsefemden de eminim Şükrediyorum, kimseye biat etmedim şimdiye kadar . Ama bide yıllarca körü körüne Baykal a biat edip düşünme gereği bile hissetmeyenleri hatırlatayım sana. Gerçi onlarda çabuk sattı ama napıcan sahte ilişkilerin değeri bu kadar oluyordur. CHP Zihniyetin Potlarını , gaflarını , Çarklarını , inkarları bir kitap doldurur hergün bir yenisi ekleniyor niyemi çünki Kötü düşünüyorlar, kötülük planlıyorlar gelip ayaklarına dolaşıyor. Birçok CHP liyi bizzat canlı Toplantılarda dinledim, dışarda söyledikleri ile kendi içlerindeki söyledikleri çok farklı ve birbirne ters. Yani içi dışı bir değil , Yüzdeki Maskelerle nereye kadar gidiyor görüyoruz işte.

Evet Klasik CHP Zihniyeti ve Onun Ürünü Klasik CHP liler diyorum çokmu zoruna gitti bunların sana hatırlatılması . Bunu artık bir çok CHP mensubuda biliyor ve özeleştiri yapıyor değişmemiz lazım diyor sürekli TV lerde proğramlarda , köşe yazılarında ama nedense bazıları bunu hala görmüyor . E ne diyelim Size CHP ile birlikde nice mutlu Muhalefetde Yıllar dileriz. Benim Gözüm açılalı çok oldu, İstersen o tavsiyeyi ayna karşısında biraz kendine tekrarla faydası olur sana , Hayatımdan yaşantımdan hayat Felsefemden de eminim Şükrediyorum, kimseye biat etmedim şimdiye kadar . Ama bide yıllarca körü körüne Baykal a biat edip düşünme gereği bile hissetmeyenleri hatırlatayım sana. Gerçi onlarda çabuk sattı ama napıcan sahte ilişkilerin değeri bu kadar oluyordur. CHP Zihniyetin Potlarını , gaflarını , Çarklarını , inkarları bir kitap doldurur hergün bir yenisi ekleniyor niyemi çünki Kötü düşünüyorlar, kötülük planlıyorlar gelip ayaklarına dolaşıyor. Birçok CHP liyi bizzat canlı Toplantılarda dinledim, dışarda söyledikleri ile kendi içlerindeki söyledikleri çok farklı ve birbirne ters. Yani içi dışı bir değil , Yüzdeki Maskelerle nereye kadar gidiyor görüyoruz işte.

Kötülük düşünüyorlar , ayaklarına dolanıyor ha... Bu ülkede 10 yaşında çocuğun bile fethullah ve erdoğan oluşumundan haberi var. Şimdi sana soruyorum , bu olayı CHP yaptı diyelim hatta sağlam Kemalistler yaptı diyelim , sonuç olarak ortada sadece asılan pankartlar söz konusu. Peki şu cemaat oluşumu ve her yere sızmış elemanların o kadar kişinin hakkına girmesi seni rahatsız etmiyor mu ? Dün KPSS sızdırıldığı haberi çıktı ki doğrulandı , bugün de YGS sorularının sızdırıldığı belirlendi. ÖSYM gibi güvenliğin %100 olması gereken yerlerde cemaatin adamları soruları dağıtmasını biliyor. Asıl bu ayaklarına dolanıyor biliyor musun. Beşir Atalay önce kendi işlerine baksın. CHP'nin kurduğu iftar çadırını didik didik araştıran , parayı kim vermiş kim ne yapmış kimler gelmiş hepsini didik didik araştıran Atalay , Erdoğan'ın 50.000 kişilik toplu İftar adı altında Evet törenine sesini çıkartamadı. Bu ülkede iddialar , gerçekten iddia olarak incelenirdi. Fakat AKP döneminde bir adamın ipe götürülmesi için " iddia " yeterli bunu gördük. Bir partinin milletvekilleri partinin vizyonlarını ve misyonlarını benimser zaten benimsedikleri için milletvekili olmuştur , fakat AKP milletvekilleri gibi kurulmuş saat gibi olmadılar maalesef.

cemaat ne yapmış anlamıyorum binlerce uzakta simsiyah çocukların istiklal marşını okuması zorunuza mı gidiyor. milli eğitim doğuda kürt çocuklarına 29 harfi öğretemezken o öğretmenler sizin gibi koltuklarında maraz okumuyor, büyük fedakarlıklarla sevdiklerini ailelerini bırakıp ülkesi için, dini için , ordaki milletlerin ahiretini düşündüğü için kalkıp gidiyor. buyük konuşuyorsunuz. allah affetsin...

cemaat ne yapmış anlamıyorum binlerce uzakta simsiyah çocukların istiklal marşını okuması zorunuza mı gidiyor. milli eğitim doğuda kürt çocuklarına 29 harfi öğretemezken o öğretmenler sizin gibi koltuklarında maraz okumuyor, büyük fedakarlıklarla sevdiklerini ailelerini bırakıp ülkesi için, dini için , ordaki milletlerin ahiretini düşündüğü için kalkıp gidiyor. buyük konuşuyorsunuz. allah affetsin...

O çocukların İstiklal Marşı okuması zorumuza gitmiyor. O okullar normal öğrencileri mi alır sanıyorsun ? Oradaki öğrencilerin çoğunun babası siyasal kişiler ya da oranın zengin yerlileri. Okullar da bölgenin askeri ya da yerel güçleri tarafından korunmaktadır. Ülkesi için hizmet eden adama bakın hele. Cemaate bakın hele. KPSS sorularını YGS sorularını çalıp millete dağıtıyor. Bizler büyük konuşuyorsak , onlar da ateşle oynuyor. Bilmiyorlar ki o ateş onları birgün fena halde yakacak.

Adamda rahibe fetişizmi var demek ki :) İşte bunlar yönetecek (bölecek) Türkiye'yi !

gitsinler bi analarının afişini yaptırsınlar bakalım onları neye benzetecekler

kılıçdaroğlu artık komik duruma düşüyor...

Gerçekten popülaritesini çok kaybetti...

Sadece sallıyor, evet demeyin kul hakkı yiyene, evet demeyin hırsız olana
boş boş konuşmalar...

biz gelrisek af getireceğiz biz geirsek bunu yapacağız..

senin zihniyetin senin yaptıkların belli...

başörtüsünü biz çözeceğiz dedin MHP ve Ak parti bunu yaparken sen anayasa mahkemisine götürdün...

sözünle icraatın bir olmuyor..

o yüzden bir genel başkanla bir parti değişmez...

sen salllamay devam ederken beğenmediğin RECEP BEY ülkeyi kalkındırarak, ülkenin prestijini artırarak yönetmeyte devam edecek...

kalın hadi selametle...

O afişi biz astırmadık, sen başbakansın bunu bulmak senin işin vs.vs. diye gürlüyordu kemal amca.

Gene yalanı çıktı, chpli belediye yapmış!

Yazık ya.... adam konuşuyor yatsıyı bile beklemiyorlar mumunu söndürmek için.

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR demiş atalarımız yanılmışlar, bunun yalanı yatsıya kadar bile sürmüyor:)

2010-08-24.jpg

Ankarada alt geçitlere yazılar yazıldı Tayyip gidecek Gölçek gelecek ne dedi sayın kemal bey başbakan yapanı bulsun biz böyle birşey yapmadık dedi gece 12 de ankara gençlik kolları başkanı adamlarını karakoldan topladı yapan bulundu CHP.afişler asıldı ne dedi sayın kemal bey başbakan yapanı bulsun onuda buldular CHP.deniz baykalın kaseti çıktı sayın kemal bey onada başbakan bulsun dedi kemal bey başbakan çalışıyor ama bunlara bakınca yapanın kim oldugu belli CHP.ayrıca başbakan senin emir erin mi başbakan bulsun devletin polisi var savcısı var ama millet bunu görüyor korkma 13 eylülde kasetini bekliyoruz önder sav imzalı:)

Hemende bok atın bişi bilmeden.

Aksini iddia eden chp'liler dahi içişleri bakanına inanıyorum dedikten sonra
Bişeyler bildiğini iddia eden çocuğun dilinde bildikleri haricinde boklar pislikler
İçindeki pislik yazılarına yansımış çocuğun
Bildikleride içinde kalmış pas tutmaması dileği ile....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri