İşte o afişi astıran CHP'li!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötülük düşünüyorlar , ayaklarına dolanıyor ha... Bu ülkede 10 yaşında çocuğun bile fethullah ve erdoğan oluşumundan haberi var. Şimdi sana soruyorum , bu olayı CHP yaptı diyelim hatta sağlam Kemalistler yaptı diyelim , sonuç olarak ortada sadece asılan pankartlar söz konusu. Peki şu cemaat oluşumu ve her yere sızmış elemanların o kadar kişinin hakkına girmesi seni rahatsız etmiyor mu ? Dün KPSS sızdırıldığı haberi çıktı ki doğrulandı , bugün de YGS sorularının sızdırıldığı belirlendi. ÖSYM gibi güvenliğin %100 olması gereken yerlerde cemaatin adamları soruları dağıtmasını biliyor. Asıl bu ayaklarına dolanıyor biliyor musun. Beşir Atalay önce kendi işlerine baksın. CHP'nin kurduğu iftar çadırını didik didik araştıran , parayı kim vermiş kim ne yapmış kimler gelmiş hepsini didik didik araştıran Atalay , Erdoğan'ın 50.000 kişilik toplu İftar adı altında Evet törenine sesini çıkartamadı. Bu ülkede iddialar , gerçekten iddia olarak incelenirdi. Fakat AKP döneminde bir adamın ipe götürülmesi için " iddia " yeterli bunu gördük. Bir partinin milletvekilleri partinin vizyonlarını ve misyonlarını benimser zaten benimsedikleri için milletvekili olmuştur , fakat AKP milletvekilleri gibi kurulmuş saat gibi olmadılar maalesef.

Bana sorduğun için bende cevap vereyim KPSS ile ilgili soruların çalınması olayının arkasında senin dediğin gibi cemaatın adamları değil aşağıda resminide göreceğin hanımefendinin olduğu ile ilgili ciddi iddalar var yani gene bir çuvallama söz konusu. Özetle bilip bilmeden peşin hükümlerle olayı hemen biryerlere yamamak pek işe yaramıyor herşey ortaya çıkınca bazı yüzler kızarmasada genede doğrular Millet tarafından net bi şekilde anlaşılıyor aşağıdaki Resme bak bakalım Hanımefendi bahsettiğin Cemaatçilere benziyormu yoksa başka bişemi hatırlatıyor sana . Acaba Anadolu Rönesans şirketi Cemaatçi bir yapılanmayamı hizmet ediyor yoksa başka yerleremi hizmet ediyor. Komik Olan Habere konu olan Ablaya Muhabirler Sormuş Ablada 'Benim böyle bir şirketim yok.' demiş. Bunun üzerine Ticaret Sicil Gazetesi kayıtları gösterilince, "Ben bu belgeleri kabul etmiyorum. demiş . :)

168569.jpg

KPSS sorularını ÖSYM'den dışarı sızdırdığı iddia edilen Soru Hazırlama Komitesi Üyesi Gönül T. hakkında çarpıcı bir bilgiye daha ulaşıldı.

Eşinin ÖSYM'de daire başkanı olduğu ileri sürülen Gönül T.'ye ait Benim Dershanesi'nin, Ankara'nın çok yakından tanıdığı Fatoş Abla lakaplı Fatma Ö.'nün ana hissedarı bulunduğu Anadolu Rönesans şirketinin olduğu ortaya çıktı.

Kaynak ve Haberin Devamı : Aktifhaber

Bana sorduğun için bende cevap vereyim KPSS ile ilgili soruların çalınması olayının arkasında senin dediğin gibi cemaatın adamları değil aşağıda resminide göreceğin hanımefendinin olduğu ile ilgili ciddi iddalar var yani gene bir çuvallama söz konusu. Özetle bilip bilmeden peşin hükümlerle olayı hemen biryerlere yamamak pek işe yaramıyor herşey ortaya çıkınca bazı yüzler kızarmasada genede doğrular Millet tarafından net bi şekilde anlaşılıyor aşağıdaki Resme bak bakalım Hanımefendi bahsettiğin Cemaatçilere benziyormu yoksa başka bişemi hatırlatıyor sana . Acaba Anadolu Rönesans şirketi Cemaatçi bir yapılanmayamı hizmet ediyor yoksa başka yerleremi hizmet ediyor. Komik Olan Habere konu olan Ablaya Muhabirler Sormuş Ablada 'Benim böyle bir şirketim yok.' demiş. Bunun üzerine Ticaret Sicil Gazetesi kayıtları gösterilince, "Ben bu belgeleri kabul etmiyorum. demiş . :)

168569.jpg

KPSS sorularını ÖSYM'den dışarı sızdırdığı iddia edilen Soru Hazırlama Komitesi Üyesi Gönül T. hakkında çarpıcı bir bilgiye daha ulaşıldı.

Eşinin ÖSYM'de daire başkanı olduğu ileri sürülen Gönül T.'ye ait Benim Dershanesi'nin, Ankara'nın çok yakından tanıdığı Fatoş Abla lakaplı Fatma Ö.'nün ana hissedarı bulunduğu Anadolu Rönesans şirketinin olduğu ortaya çıktı.

Kaynak ve Haberin Devamı : Aktifhaber

Ha siz bunlara bile kılıf buldunuz. Arkadaşım arama yapıldı , mail gönderen kişi tespit edildi. Cemaatçi çıktı eleman. Kabul etmiyorsanız susacaksınız sadece. Yok bilmem ne haberin verdiği kurtarma haberlerine sarılmayacaksınız. Bunu çıkaran kurum da emniyetin bilişim suçlarıyla uğraşan kendi ekibi. " YAPMIŞ , DEMİŞ , İDDİA " ile olmuyor bu işler....Bizler seçtiklerimizi eleştirebiliriz de , kimse neden eleştiriyorsun diye de birşey demez bize. Ama sizin o cemaat + devlet + abd üçgeni içindeki oluşumunda kim birtaraf olduysa hepsi bertaraf oldu. Bunlara çok kez şahit de olduk arkadaşım.

Susması gereken bence Sensin Arkadaşım . KPSS Soruları başka Sınavların Soruları bahsettiğim kaynakdan dağıtılmıştır. Ayrıca mail gönderenin Cematçi olduğu ile ilgili bir delil olacak ve bunu Mevcut Muhalefet ve bazı odaklar kullanmayack öylemi. Sanırım sadece kendi beklentilerini bir sonuçmuş gibi herhangi bir kabul edilebilir kaynak veya delile dayanmaksızın buraya aktarmışsın. Bunları sadece Senin beklentilerin ve traflı yorumların olarak kabul edebiliriz. Tamamlanmış Soru kitapçıklarının sızdırıldığını ve bazı sorunların eksik olduğu ile ilgili Eğitim Senin basına dağıttığı kitapçık ve delilere bakarsan bunların sadece Bu Soruları hazırlayan Komite tarafından edinebileceğini anlarsın . Çünki Henüz tamamlanmamış taslak halindeki kitapçıkda bazı soruların olmadığı Eğitim Sen tarafından beyan edildi. Bu taslak çalışmalarından sonra soru kitapçığı son hali ile matbaya basılmak üzere gönderildiğini düşürsek sızan kitapçığın taslak aşamasında olduğunu göz önüne aldığınızda sızmanın nerden olabilceği ile ilgili seçenekler malesef fazla değil. Ayrıca Bahsettiğin kişinin Cemaatçi olduğu ile ilgili nerden bilgi aldın , elinizde buların bir listesimi var. Ordanmı çek ediyorsunuz yoksa tipimi öyle geldi. Bu kişi Senin dediğin gibi Cemaate mi hizmet ediyor yoksa başka yeremi bunu hangi bilgi ile söylebiliyorsun . Belirtmek isterimki Cemaat vs. benim umrumda değil bir ilgim ve sempatimde yok ama Burda Ola gelen bazı olumsuz olayların bazı kesimlere yaftalanması ve tamamen karalama amaçlı malzeme olarak kullanılması herhangi bir düşünce tarzına sığmaz. Özetle Olaylara bakış açısı ve yaklaşımınızda ciddi hatalar var . Yanlış kim yaparsa yapsın sonucu değiştirmez Yanlışdır . Bu yanlışdan kurtulmanın yolu suçu başkasına atmak değil sonucu görüp sonuca göre Yanlışın sahibine iadesini yapmak gerekir . Bir kesimin en büyük hatası Erken konuşup daha sonra doğrular ortaya çıktından sonra önceden kendi söyledikleri lafın altında ezilmesidir, bu hata sürekli yapılmakda ve aynı şekilde devam edilmektedir fazla değil bir kaç örnek vereyim , Telefonunu Açık Unutan Kişinin Beni Hükümet Dinletiyor diye yaygara koparması , Baykal Kaset Olayı , Hamzaçelebinin Kaset olayı , Son Asılan afiş olayından hükümeti suçlanması vs.vs . çok fazla örnek var sanırım olamayada devam edecek .

Neyse burda bağlayayım. Herkesin Kadir Gecesinin Mubarek olması dilerim.

Yazımı silmişsiniz. İşinize gelmediği ve propagandanızın fos çıktığı yazılarımı silmeye devam edin! Ben üşenmem yazarım. ( yok hakaret içeriyordu, yok forma uygun değildi masalını ciddiye almam! Afaki konuşan biride bu ülkede içişleri bakanlığı yapıyorsa, bu hepimizin ayıbı. ) Beşir Atalay konuşmuş. Daha öncede konuştu. Hatırlayalım. İnegöl olayları için "iki serhoşun işi" dedi. ne oldu? Yalan oldu. İnegöl'e 3 gün sonra gidebildi. Dörtyol olayları için "birkaç serserinin işi" dedi. İlçe savaş alanına döndü. İlçeye 3-4 gün sonra gidebildi. Ne oldu? Yalan oldu. Van olayları için " halk tepki gösterdi" dedi. Olayların sorumlusu Van akp il teşkilatı çıktı. Ne oldu? Yalan oldu. Birileri kulağına birşeyler üflemiş, onu basınla paylaşıyor. Varsa, mobese görüntülerin ver medyaya ondan sonra konuş! Suçluları da adalate teslim et, sana inanalım.

At izinin it izine karıştığı bugün kimseye inanmam! Mobese kameralarından afişi asanlar tespit edilecek ve suçu varsa, yargı önüne çıkacak. Bunu da kolluk kuvvetleri yapacak. Çok mu zor yahu? Yoksa afişin içeriğine imzamı atarım. Hepsi doğru. Kılıçdaroğlu özür dilediyse kalıbına yazık!

ya hakkaten ilginç insanlarsınız.

Afişi asanlar niye yargı önüne çıkacak?

türkiyede böyle bir kanun mu var? duyan da sanacak ki başka bir ülkede yaşıyoruz.

Afiş asmak suç değil ki yargı önüne çıksınlar.

Burda bir terbiyesizlik yapmışlar, alçaklık yapmışlar, türkiyede de bu tür terbiyesizlik suç değildir!

afişin içeriğine imza atarım demişsin.

Eeee hem bunu söyleyeceksen hem yargının önüne çıksınlar diyorsun:)

Kılıçdaroğlu bir yalan söyledi yalanı ortaya çıktı.

Biz yaptırmadık bizim ilgimiz yok dedi kendi partisinden belediye başkanı yaptırdığı ortaya çıkınca perişan oldu.

Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı.

olay budur.

(afişin altına imzanı atıyorsan bak chp kıvrım kıvrım kıvranıyor o afiş için sen önce partini değiştir:))

Espirili Bir yaklaşımla olaya bakış . Yanlış anlaşılma olmasın biraz olaya mizah katmak belki faydalı olur dedim. Çalışmaları netde gördüm paylaşayım istedim.

Gazeteciler referandum kampanyası için gittiği illerden birinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sorarlar:

- Sayın Başkan! Terörü nasıl önleyeceksiniz?

- Arkadaşlar üstünde çalışıyor. Zamanı gelince açıklarız. Zaten iktidara geldiğimizde nasıl çözeceğimizi gayet iyi göreceksiniz.

- Türbanı nasıl çözeceksiniz?

- Arkadaşlar üstünde çalışıyor.

- Dış politikanız nedir?

- Arkadaşlar üstünde çalışıyor

- Ekonomi?

- Arkadaşlar üstünde çalışıyor.

- Ya N. Baytok?

- Dedim ya, arkadaşlar üstünde çalışıyor.

rahibekilicdaroglu.jpg

Sonuç olarak ne oldu peki ? Adam gibi özür diledi mi Kılıçdaroğlu ? Ego tatmini yapmayın artık. Nice olaylar döndü dolaştı Erdoğan kimden özür diledi ? Çiftçinin anasını kovdu , emekçilerin oğlunu " İşsiz kalsın " diye aşağıladı. Daha niceleri... Özür diledi mi ? Hayır... Teşekkür ediyorum.

Kılıçdaroğlu ve CHP tüm başörtülü kadınlardan açıkca resmen özür dilemelidir.

Öyle "gerekirse özür dileriz" demeyle olmaz, bu afiş yanlıştır belediye başkanı terbiyesizlik yapmıştır özür dileriz demelidir.

Ayrıca mitingde "bunun bizimle alakası yoktur" dediğimiz için yalan söyledik bunun içnide özür diliyoruz demelidir!

Ayrıca berhan şimşek de özür dilemelidir.

Hepimizin gözünün içine baka baka yalan söylediler.

Kılıçdaroğlu yalandaroğlu olmuştur!

Sonuç olarak ne oldu peki ? Adam gibi özür diledi mi Kılıçdaroğlu ? Ego tatmini yapmayın artık. Nice olaylar döndü dolaştı Erdoğan kimden özür diledi ? Çiftçinin anasını kovdu , emekçilerin oğlunu " İşsiz kalsın " diye aşağıladı. Daha niceleri... Özür diledi mi ? Hayır... Teşekkür ediyorum.

Kılıçdaroğlu adam mı ki özür dilesin salla gitsin medine fukarası gibi dolaşsın şehir şehir kim ipler onu..

Bu afiş olayıyla iyice pekişti Gandinin kendi partisinden de haberi yok bu adamı hangi akılla başlarına getirdiler bu sefiller anlamadım yok muydu azıcık adam olan başka biri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri