Fatih Hoca
Banned
- Reaction score
- 0
Ortada temiz bişi olsa neden bok atılsın ki 
Kötülük düşünüyorlar , ayaklarına dolanıyor ha... Bu ülkede 10 yaşında çocuğun bile fethullah ve erdoğan oluşumundan haberi var. Şimdi sana soruyorum , bu olayı CHP yaptı diyelim hatta sağlam Kemalistler yaptı diyelim , sonuç olarak ortada sadece asılan pankartlar söz konusu. Peki şu cemaat oluşumu ve her yere sızmış elemanların o kadar kişinin hakkına girmesi seni rahatsız etmiyor mu ? Dün KPSS sızdırıldığı haberi çıktı ki doğrulandı , bugün de YGS sorularının sızdırıldığı belirlendi. ÖSYM gibi güvenliğin %100 olması gereken yerlerde cemaatin adamları soruları dağıtmasını biliyor. Asıl bu ayaklarına dolanıyor biliyor musun. Beşir Atalay önce kendi işlerine baksın. CHP'nin kurduğu iftar çadırını didik didik araştıran , parayı kim vermiş kim ne yapmış kimler gelmiş hepsini didik didik araştıran Atalay , Erdoğan'ın 50.000 kişilik toplu İftar adı altında Evet törenine sesini çıkartamadı. Bu ülkede iddialar , gerçekten iddia olarak incelenirdi. Fakat AKP döneminde bir adamın ipe götürülmesi için " iddia " yeterli bunu gördük. Bir partinin milletvekilleri partinin vizyonlarını ve misyonlarını benimser zaten benimsedikleri için milletvekili olmuştur , fakat AKP milletvekilleri gibi kurulmuş saat gibi olmadılar maalesef.
Bana sorduğun için bende cevap vereyim KPSS ile ilgili soruların çalınması olayının arkasında senin dediğin gibi cemaatın adamları değil aşağıda resminide göreceğin hanımefendinin olduğu ile ilgili ciddi iddalar var yani gene bir çuvallama söz konusu. Özetle bilip bilmeden peşin hükümlerle olayı hemen biryerlere yamamak pek işe yaramıyor herşey ortaya çıkınca bazı yüzler kızarmasada genede doğrular Millet tarafından net bi şekilde anlaşılıyor aşağıdaki Resme bak bakalım Hanımefendi bahsettiğin Cemaatçilere benziyormu yoksa başka bişemi hatırlatıyor sana . Acaba Anadolu Rönesans şirketi Cemaatçi bir yapılanmayamı hizmet ediyor yoksa başka yerleremi hizmet ediyor. Komik Olan Habere konu olan Ablaya Muhabirler Sormuş Ablada 'Benim böyle bir şirketim yok.' demiş. Bunun üzerine Ticaret Sicil Gazetesi kayıtları gösterilince, "Ben bu belgeleri kabul etmiyorum. demiş .
![]()
KPSS sorularını ÖSYM'den dışarı sızdırdığı iddia edilen Soru Hazırlama Komitesi Üyesi Gönül T. hakkında çarpıcı bir bilgiye daha ulaşıldı.
Eşinin ÖSYM'de daire başkanı olduğu ileri sürülen Gönül T.'ye ait Benim Dershanesi'nin, Ankara'nın çok yakından tanıdığı Fatoş Abla lakaplı Fatma Ö.'nün ana hissedarı bulunduğu Anadolu Rönesans şirketinin olduğu ortaya çıktı.
Kaynak ve Haberin Devamı : Aktifhaber
At izinin it izine karıştığı bugün kimseye inanmam! Mobese kameralarından afişi asanlar tespit edilecek ve suçu varsa, yargı önüne çıkacak. Bunu da kolluk kuvvetleri yapacak. Çok mu zor yahu? Yoksa afişin içeriğine imzamı atarım. Hepsi doğru. Kılıçdaroğlu özür dilediyse kalıbına yazık!
Sonuç olarak ne oldu peki ? Adam gibi özür diledi mi Kılıçdaroğlu ? Ego tatmini yapmayın artık. Nice olaylar döndü dolaştı Erdoğan kimden özür diledi ? Çiftçinin anasını kovdu , emekçilerin oğlunu " İşsiz kalsın " diye aşağıladı. Daha niceleri... Özür diledi mi ? Hayır... Teşekkür ediyorum.