İşte Kanal 1'in uydu şifresi!!!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Ermenistanlı futbolseverler, Kanal 1 televizyonunun yayınlarına şifre koydurttu.Almanya'da devam eden 18'nci Dünya Kupası karşılaşmalarının Türkiye'deki yayın haklarını elinde bulunduran Kanal 1 televizyonu, çanak anten ve uydudan izlenen yayınlarında, Ermenistan'ın şikayeti üzerine ''şifre'' uygulaması başlattı.

Ermenistanlı futbolseverler Dünya Kupası maçlarını çanak anten ve uydu aracılığıyla Kanal 1 televizyonundan yoğun bir şekilde izlemesi nedeniyle, Ermenistan'da Dünya Kupası maçlarını yayın hakkını alan televizyonun, reklam almakta zorlandığı öğrenildi.

Konuyu FIFA'ya şikayet dilekçesiyle bildiren Ermeni Televizyonu yetkilileri, FIFA'nın konuyu incelemesinden sonra haklı görüldü.

FIFA yetkilleri Kanal 1 televizyon yöneticilerini uyararak, maç saatlerinde çanak anten ve uydu yayınlarında şifre getirilmesini zorunlu kıldılar.

Kanal 1 televizyonunu yetkilileri ise 1 rakamı ve 11 adet sıfırdan oluşan şifrenin girilmesi durumunda yayınların izlenebildiğini ifade ettiler.

Kaynak : AA

ya benm uydu next nereye giricez şu şifreyi bilen varsa açıklayabilir mi??

vay be ermeniler dediklerini yaptırmışlar...

işe bak!!!

bLaCk__DeViL' Alıntı:
ya benm uydu next nereye giricez şu şifreyi bilen varsa açıklayabilir mi??

bildiğim kadarıyla biss ayarlarına giriodun şifreyi

ben bi goldmaster 11400 ün biliyorum 6382 :D

peki o 6382 yi nereye yazıoz yani kanal açıkken girip sora napıoz işlemleri bi açıkayan olursa çok iyi olurrr!!

ya next next star da hiç uğraşmayın denedim hemde çok denedim olmuyor en sonun da götürdüm şifre kırdırdım

bu maçları internet üzerinden izleyebileceğimiz biyer varmı

arkadaşlar benim uydu cihazımın markası YUMATU verilen bu kanal şifresini nereye ve ne şeklde yazacağımı bilen varsa lütfen yardım etsin !!!!:ter:

ee adam gibi şifreyi nereye yazacagımızı bilen uydu kullanıcısı yok mu yahu?:(

eğer alıcınızda biss menüsü var ise 10 00 00 00 00 00 00 00 şeklinde girin.
şayet yok ise izlemeniz mümkün değil.eğer rakamsal dedeğer 16 rakam değil 12 rakam ise 4. ve 8. rakamları silin yani 10 00 00 00 00 00 şeklinde bu bütün bissler için geçerlidir.

nba tv üzerinde bes saniye beklyin bazen işe yarıyoo:))))

Geri