ah ahhhh... acaba ecevit döneminde neredeydiniz, doların bir günde yüzde yüzlere çıktığı gece neredeydiniz, devletin kasasının katrilyonlarca lira hortumlandıı zaman neredeydiniz, ah ahhhhh gözlüğünüzü çıkarıpta bu hükümet hiçmi iyi birşey yapmamış....
DOĞRU DÜZGÜN İŞ YAPMADIĞI İÇİN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN YÜZDE 46'SI AKPARTİYE OY VERDİ...
SİZİN, ATATÜRKÜN KURMUŞ OLDUĞU CUMHURİYET HALK PARTİSİNE GÜVENENLER KAÇ ACABA...
YÜZDE 46 OY ALAN PARTİ HEMDE İKİNİCİ SEÇİMLERDE BU KADAR İYİ YÜKSEK OY ALIYOR, AMA SİZİN GÖRDÜKLERİNİZİ YÜZDE 46 KİŞİ GÖRMÜYOR.
BIRAKIN BUNLARI HALK KİMİN İYİ, KİMİN KÖTÜ OLDUĞUNU SANDIKTA CEVABINI HEMDE BAZI ÇEVRELERİN GÖZÜNE SOKARAK VERDİ....
ARTIK HALK REJİM TEHLİKE, ÜLKE ELDEN GEDİYOR, KASADA PARA BIRAKMADILAR GİBİ PALAVRALARA İNANMIYOR....
ERBAKAN HOCANIN CÜMLESİ NE KADAR HOŞ YAW: SİZİ GİDİ SİZİ
Arkadaşım..
Cevabın çok iğneleyici olmuş...Bu tür mesajlar inan ki kutuplaşmaya neden olur..sadece internet ortamında değil, aynı zamanda lisede üniversitede ...kısacası heryerde..
Bu yüzden bu noktada değil miyiz?
Söylemeye çalıştığım sıfatları bi yere bırakalım..
Müslüman olsak,Sen Beşiktaşlı olursun Ben Galatasaraylı..
Yine kutuplaşırız..
Kardeş olsak..ben tok olurum ..sen aç yine kavgalı kalırız..
Bu konuda sıfatları bi kenara bırakmazsan, git gide taraflara çekilir insanlar..önceliğin bu olsun arkadaşım..
Sakın üstüne alınma..lafım kişisel değil böyle konuşan,mesaj atan herkese..
Mesajından yola çıkıyorum..Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Fırkası değildir sadece aynı zamanda şuan yaşadığın Türkiye Cumhuriyetidir..
Dediğim gibi Ak partinin aldığı oy beni ilgilendirmiyor..Chp nin de Mhp nin de...
önemli olan neyin başta neyin aşağıda olduğu değildir..
Önemli olan SONUÇTUR:.haliyle siyaset bir tiyatrodur,sahnedir..insanları kandırmak zor değildir..verilen sözler hep verilir...
Kişisel olarak benim tutumum sonuçtur..Ben yurtdışına çıktığım zaman bile vakıf ve kurumlara aylık düzenli yardımımı yapan bit T.C vatandaşıyım..madem ülkemde değilim,vergi veremiyorum..o zaman sivil kuruluşların yardımlarında katkım olması görüşündeyim..Bu benim yapmış olduğum bir iyilik değildir.BU BENİM VAZİFEMDİR.
Her vatandaş gibi de yaptığım şeylerin karşılığını beklerim..
Eğitimde,Sağlıkta,Orduda,Turizmde kıscası devletin iyi haberlerini beklerim..
Çünkü biliyorum ki bu topraklarda benim gibi binlerce insan var.
Ben Türk siyasetini samimi bulmayanlardanım..
Atatürk döneminden sonra da hiç kimsenin yeterli olmadığını düşünüyorum
Bilmiyorum karşı görüşte olan arkadaşlarım nasıl anlar? doğru mu anlar?
ama şunu samimiyetle söyleyebilirim ki halkın iradesine inanmıyorum.
Seçilen partilerle alakası yok bunun..Sadece iradesiz bir halkımız var..
Tepkiler her zaman lafta kalıyor..
Devletin gücü halkıdır..Halkımızın büyük bir kısmı ne yazık ki eğitimsizdir..Daha önce olan şeyler günümüzde anlatılmaktadır.Kurtuluş savaşında yapılan mücadele çok çabuk unutulmuştur..
Üniversite düzeyinde olmak değildir problem..Medyayı takip etmekte değildir..
Görünmeyi görebilmektir..
İnsanlar yalan söyler,siyasetçilerde öyle..ama rakamlar yalan söylemez..
Sizden isteğim yabancı kaynakları araştırın..Bu ülkenin zengini ve fakiri arasında uçurumlar vardır.Halkın gücü günden güne düşmektedir.
Devletin uygulamakta olduğu bilinçli bir politika yoktur..Terör konusunda da ,sağlık konusunda da ,turizm konusunda da...
Mesajı atan arkadaşıma sorarım...Yabancı bir vatandaş senin ülkende komik rakamlara arsa alabilir şirket sahibi olabilir hatta anlaşmadan dolayı kendi malını senin ülkende çok karlı rakamlara satabilir..verdiği vergi azdır..kazancı çoktur..
Peki aynısını sen onların ülkesinde yapabilir misin?
Daha doğrusu kendi ülkende vatandaşı olduğun halde onun sahip olduğu haklara sahip misin?
Sen AKP ile cevap verdin..tamam saygı duyarım...seçildiler...Chp ,MHP,DTP de öyle..şuan başımızdalar..Peki değişen ne? Ben sana söyliim..
Önceki mesajımdan örnek olsun..her türlü bağlılık..
Atatürk döneminde Müftü Ahmet Ocak'ın yazmış olduğu duyurudan bir kaç cümle yazıcam buraya..
Bütün Anadolu da yayınlanmış bir mesajdır bu..
"
3 kitabın dininde de dediği gibi..hür olmadan ibadet olmaz.yenilen ekmeğin tohumu burda varsa ve yabancıdan israf edilerek geliyorsa..bu acizliktir..
İbadet zincir altında yapılamaz..hangi toprakta olursa olsun kabulun taktiri insanın kendi savaşındadır.İnsan önce kendi özgürlüğü için savaşmalı böylece ibadetinin de anlamı olmalıdır."
Ülke elden gidiyor söylentisi demişsin..gitti bile...
6 ilkeden hangisi uygulanıyor?
6 ilkeyide geçtim...HANGİ POLİTİKA UYGULANIYOR?
Hangi ülke devletçi değildir..En liberal ülke olan amerika bile kendi yarattığı özel kuruluşlara bırakır kurumlarını..DAMARLARINI DEĞİL..ORDUSUNU,İLETİŞİMİNİ,SAĞLIĞINI,EĞİTİMİNİ DEĞİL..
Her partinin yaptığı şey bellidir...Halkın cevabı A olsun B olsun..Devletimiz ve halkımız güçsüz olduktan sonra neye yarar..
Kıbrıs savaşında Amerika kendi silahlarını kullandırtmamıştır..
Hala böyle bir hakkı vardır..
zor durumda kaldığımız zaman aynı yetki kullanıldığında..
Ordumuzun durumu ne olur?
Ya sağlığın?
Özel sektörün devletten daha zengin olduğu bir topraktayız..Bu sektör seni de ezer ..devlet ses çıkaramadıktan sonra seninde çıkmaz emin ol..
Eminim ki bu ülkede güzel bir konumda durucam..Nasıl her aile hayırlı evlat beklerse..bu ülkeninde hayırlı vatandaşlarına ve halkına ihtiyacı var..bunlar böyle bilinmelidir ki..yarın bu ülkede yüksek mevkilere çıktığımızda..bunun bilincinde olan insanlar olsun..
Bu konuya kadar bekledim..şimdiyse insan uzun uzun konuşmadan duramıyor..
Şimdi herşey hoş gözükebilir..
ama yarın ticaretle uğraştığınızda,
tercüman olduğunuzda,
Özel sektöre adımızı attığınızda
boğazınıza kadar dolucak bu yabancılar..
Atatürk 'ün politikası devam etseydi şuanda ordumuz her durumda hazır,devletimizse avrupa ya sözünü geçiren bi devlet olurdu..Bunun inancında olmayan arkadaşlarımla zaten paylaşabilecek çok şeyim yok..fakat dilediği zaman mesaj atabilirler ki onları en güzel şekilde gittiğim yerde ağırlayabileyim..belki o zaman neyin ne boyutta olduğunu anlatlar
Bu arada mesaj atan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..Onur duydum .. Hoşbulduk
Konuyu bu kadar uzun ve detaylı yazmak istemezdim..ama gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar iyiyi tamamen kötü görüyor..
Her görüş bi kesme ve zihniyete hitap etse de ilerde herşeyi güzel görmek istiyo insan