İşte Dünya'nın en büyük ordusu Orduları..!!

Türk ordusu gibisi yok.cesur ve akıllı.ben diyarbakırda askerken arkadaşlarım sınıra savaşa gitmek istiyorum diye dilekçe vermişlerdi.işte o zaman inandım askerimizin en büyük olduğuna.dünyada kaç tane ülkenin askeri buna cesaret edebilir?

adamların yaptıgı hesap kısı sayısına gore onlarbılmıyorlarkı turkıye 520,000 degıl en azından 50 60 mılyon askerı oldugunu turkler kadar cesur dayanıklı savascı bı ırkın daha oldugunu sanmıyorum bazı formlarda atom bombasından bahsetmısler amerıka cogu ulkeye atom bombası atabılırmış. ıcınde turkıyede dahıl turkıyenın atom bombasının olmadıgını sanıyolar oysakı var sayısı 6 nın uzerınde turkıye de yasam cok kalıtelı olmayabılır nedenı ordu ıcın ayrılan aslan payıdır ve buna ıhtıyacımız ver cunku cemberın tam ortasındayız hedef bızız onun ıcın her bır bırey komando olmalı kadın erkek fark etmez bızdekı bu asıl kan oldugu buddetce onlar bızı tehtıt bıle edemez.turk ordusu suan amerıkan ordusuyle savasa gırse galıp gelır cunku amerıka bı ıraktan bıle cıkamadı kı halada batıyo 100,000 asker az mı oldu ırakta sımdı cekılemıyo cekılırse ıtıbarı duser .bende buraya yazıyorum amerıkanın yukselme devrı bıtmıs duraklama donemıne gelmıstır hernekadar ordusunun butcesı turk ordusunun 4 katı olsada.her ulke kurulur -yukselır-duraklar-vee coker.

Geri