İşte Dünya'nın en büyük ordusu Orduları..!!

kesinlikle yalan bence
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ dünyanın en iyi ordusudur isterse 19 milyon asker çıkarabilir
hem H@YDUT unda dediği gibi sayı değil yürek önemli 1 TÜRK askeri 1000 çin (amerika, hindistan, kuzey kore, vb...) askerinin yüreğine sahiptir hatta daha fazla

füze kalkanlarıyla seni kendi ülkesinden bile değil uzaydan vurabiliyorsa,
Askerine kalaşnikof mermisi geçirmeyen teçhizatlarla donatıp bunu da delen silahı sadece kendi askeri kullanıyorsa
Nükleer enerjiyle çalışan uçak gemileri varsa ve bunu akdenize demirlerse sen buna dokunamazsan (Vurulursa muhtemelen atom bombası etkisi yapar)
Japonya gibi ya bana hayalet uçak satarsın yada kendim hemen üretimine başlarım gibi teknolojinin t si ekonominin e si yoksa
Bu kadar çok asker muhtemelen 1 0 yenik başlamazmı?

yaw avrupa dedigin nedir ki senin yaaa!!!!!yunanistan dedigin yer ankara kadar
iman gücümüz var bizim iman tarihimiz boyunca boyle kazandık biz savasları hep

hiç de fena deilis ama ordunun büyüklüü
asker sayısıyla deil iman boyutuyla alakalıdır bence..
örnek :çanakkale savaşı...haksız mıyım?=)

cok haklısın arkadasım bu işlerde iman gucu vardır kurtuluş savaşida buna ornektir ülkemizde bir cok ülke vardı biz tek başimiza onları halt ettik.
Onlarda askere para için giderler bizde vatan için gidilir.Onlar sehit dusmekten korkar ama bizimkiler vatanın savunulması için gözunü hiç kırpmadan ölmeye bile hazıdırlar. Bu yüzden bence dunyada en ii ordu bizdedir.
Bu işler askerin fazlılıgında cok yürek işidir.O yürekte bizde var sadece :D

hala iman gücü diyen var
hiç kimse teknoloji demiyor
hiç kimse gelişmiş silahlardan söz etmiyor
hiç kimse ekonomik güçten yaptırımcı güçten söz etmiyor
amerikanın istediği gibi bir devlet olduk
dine dayalı düşünen bir devlet olduk

söyleyeceğim tek şey

GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE!!!

Ernesto Che Guevara

yine dünyanın en büyük ordusu bizde çünkü bizimkilerin hepsi ölümüne asker :D

1-çindeki 300 askere saddece 1 türk askerinin yetmesi
2-abd deki 500 askere sadece 1 türk askerinin yetmesi
3-türk vede kore askerlerinin bir olması
4- vede en güzel madde bizim türk olmamız vede atamızdan gelen o kudrete sahip olmamız

bence dünyanın en iyi ordusu türkiyemizde var vede tsk mız gururumuz

kara kuvvetlerinde bizi alt edecek başka bir ordu bilmiyorum ben. parayla askerlik yapılan bir ülkemi savaştan galip gelir yoksa vatanı milleti için orada olanmı galip gelir ?

oy oy turkey oy sen harseyde gerıdesın oy

"Her Türk Asker Doğar" Bu böyle biline

1 rusya
2 türkiye değil mi yaa

rusyanın bi ordusu vardı kızıl... bişeydi tam hatırlamıyorum o olsa bütün çinin hindistanın abdnin bi fosu kalmaz bence

Türkiyede daha fazla olması lazım.Bence bu sayı az.İyi forumlar...

evet arkaaşların dediği gibi her türk asker doğar. bunu çok bağırdım bağırttırdım askerde. yeri gelirse kadını yaşlısı çocuğu demeden silah kuşanır. iman gücümüz de tabiki de en büyük silahımız bizim.ama ordumuzun modernizasyon çalışmalarına ihtiyacı var. bize abd sümsüğünün hibe ettiği 1950 lerden kalma reo kamyonlar hala var.ama biline ki türk ordusunun gücü ve caydırıcılığı kesinlikel tartışılamaz.bizi savaş cephesinde değil de masa başında yeniyorlar onlar da biliyor sıkar çünkü savaşarak yenmek. varsın olsun bizlerden üstün silahlara sahip olsunlar.tarih tekerrüden ibarettir demişler.. kurtuluş savaşında da teçhizat eksiğien rağmen mucize başarmadık mı ? gerçi o iman dolu askerlerin sayısı günümüzde azaldı ama herşeye rağmen türk ordumuz bir numara. oldukça da ülkemiz bir kalacak bayrağımız göklerde kalacak..

Geri