İşte Atatürk Bu...!!!

komik bir yazi olmus bunlar beyin yikamak icin yazilan hurafeler

sana diyecek bir laf bulamıyorum dogrusu beyni yıkanmış(tabi varsa) cahil insan o dil uzattıgın insan sayesinde bu şekilde rahat,özgür yaşayabiliyorsun bunu da bilmiyorsan sen bu ülkeyi en kısa zamanda terk et:angry:angry

Arkadaşlar benim kızdığım mevzu Ben Kemalistim ben Atatürkçüyüm diyip onun arkasından siyaset yapıp kendileri bu ülkeye birşey vermeyip ortalığı nasıl karıştırırz telaşında olanlar.. Medya Akp'li olanlar'ı, Başı örtülü vatandaşlarımızı Atatürk düşmanı göstermeye çalışıyorlar.Ben Atam'ı kendi öz babam kadar severim.Atatürk tüm bu hastalıkları çileleri zamanında dedelerimiz ile birlikte bizim için çekmişdir.Bunlara hurafe diyenlerde ellerine hiç kitap almamış cahil mağara adamlarıdır.

narch saa söliyecek bişiy bulamıyorum.aslında buldumda ban yemekten tırsıyorum
onun için seni Allah a havale ediyorum...
ETME ÇOLUK ÇOCUKLA SOHBET AĞLATIRSIN...derdi büyüklerim...
onun için susuyorum...

atatürke laf söylemeye cesaret edenler, mutlaka onun sağladığı özgür bir ülkede yaşayan kara cahillerdir.............ünlü bir alim şöyle demiş; sakın aptallarla tartışmayın önce kendi seviyelerine indirir sonrada mutlaka yenerler.

komik bir yazi olmus bunlar beyin yikamak icin yazilan hurafeler

senın beynın yıkana yıkana beyin kalmamış dostum.yazık sana senın gıbı ınsanlara geleceğini bırakacgın çoçuğun umarım gerceklerı senın onun beynını yıkamadan öğrenir.tekrar yazıklar olsun sana ve senın gibi insanlara

Atam braktığın ülkenin insanları artık yaptığın başarılara yaptığın iyiliklere komiklik diye hitap ediyolar biliyorum kemiklerin sızlıyo ama sen rahat uyu bu ülkede senin yolunda yürüyen insanlar oldukça uzatılan diller kesilecektir elbet...
....İZİNDEYİZ...

Kemal ATATÜRK ten bahsedıyorus..sayısız komutanı ve dev ordularını askerlerıyle beraber diz çöktürmüş kişi...o da elbet bıım gıbı bı ınsandı ve kendı hayatı vardı ama bizler için kendı hayatıyla pek fazla ilgilenememiiş.nasıl ilgilensin vatanı sarmış hainler..içerden dısardan....ileri grüşlülüğü ile Türk halkını neler yağabileçeğini görmüş ve sadece onlara bi önder gerektiğini anlamış ve Türk milletinin komutasını alıp (herseyını feda ederek en sevdıgı mesleğı askerliği bile) en sonunda muvaffak olmustur.
sadece saygı duyun...ve sizlere bıraktıgı topraklara emanetlere ıhanetlık etmeyın...

adamcağız sıkıntıdan öldü,o kadar büyük dertleri kaldıramadı.kendini içkiye sigaraya verdi.stresini atamadı.yoktan var etti bu ülkeyi...

narch rumuzlu sahsıyet sanırım ısgalcı ulkelerden bırının torunu olmak ıstemıs bellıkı ulu onder ve arkadasları olmasa bu mıllet uyanmazdı ve onların buyuk cabaları sonucu onun bunun cocugu olmaktan kurtuldun bunu asla unutma

Atatürk Çok büyük bi kötülük yapmış ...
Bize(Türkiye) değil kendine...
Çünkü aramızda onun hiçbişey yapmadığını düşünenler varken o herşeyi o zamanki şartları karşısına alıp yeni bi devlet kurmuş...
Aslında kendisi için yapması gereken sizin ananız belliyken babanızı aramakmış !

Büyükanneniz Osmanlı olurdu da (Osmanlı o dönem ayakta kalsaydı tabi)

Dedeniz Fransız mı İngiliz mi Yunan mı Ermeni mi İtalyan mı olurdu ona siz karar verin...

narch rumuzlu sahsıyet sanırım ısgalcı ulkelerden bırının torunu olmak ıstemıs bellıkı ulu onder ve arkadasları olmasa bu mıllet uyanmazdı ve onların buyuk cabaları sonucu onun bunun cocugu olmaktan kurtuldun bunu asla unutma

Arkadaşlara göre Atatürkün çabaları yetmemiş ve kurtulamamışlar

Konuyu açan Arkadaşa Teşekkürler...

Tşkler yazı için
Ama maalesef bir kısım vatandaşımızın beyni şuanda bazıları tarafından yıkanmış
Anlamazlar, anlayamazlar

bende kaç gecedir uyumadım yaa...neyse. büyük adamlık zor.büyütülmek yüceltilmek için bişeyler uydurmaya ve zorlamaya gerek yok.büyüks ebüyüktür.büyüklüğüde bir gece uykusuz kalmasından da değilidr.yaptıkalrı ettikleri biliniyor Atatürkün.ne diye ufak şeylerle büyütmeye kalkıyorsunuz onu anlamıyorum..savaşları ortada zaferleri ortada..sıkıntınız ne ozaman da bir gceleik tren yolculuğundan medet bekleniyor. bu yazı hafif kalmış onu büyütmeye bence.zamanında sen bir ilahsızn diyen yazrlar peygambersdi o diyen şairler yokmuydu..şimdi ne gerek vardı bir gecelik uykusuzluk çekmekle büyütmüş olmaya..komik olmuş tabii..

Hikayede uyumadığı uykusuz kaldığı için değil büyütülmesi güldürme beni :D :D laf atcak yer aramışın orayı bulmuşun ;) 2sene öncede aynı kafadaymışın...

hepiniz en az benim
kadar yorgundunuz, hiç birinize kıyamadım. Önemli olan benim uyumam değil;
milletimin rahat uyuması'.

Geri