İşte AK Parti 'nin Savunması(Özet)

Kamuoyunu aydınlatma girişimleri ;)
İddianame'ye "kepazelik" diyenler , "savunma" yı onaylıyor
onu anlamıyorum.
Diyelimki saçmalık dolu iddianameye neden savunma yapıyorlar :D

Hayır saçmalıklarıda kanıtlayıp temize çıkmak yerine ''eskidenmiş o.bizi ilgilendirmez''diyorlar.Bakın savunma içinde iddianamedeki suçlamaların hiç birini çürütücü tek birşey yok.Sadece laf kalabalığı.

ne güzel itiraf bu güzel kardeşim.bende onu dedim, iddianame anayasa mahkemesine ilk verildiğinde ortalıkta iddianeme ile ilgili bir ton haber yayıldı, ki basına içeriği açıklanmamıştı, savunma henüz verildi ama çoktan bir ton bilgi ortalıkta kol geziyordu.
ALINTI:
Gerçi seçim tarihini bile bilmeyen savcının iddianamesi Anayasa Mahkemesine dverilmeden 2 gün önce çetelerin bilgisayarından çıktı orası ayrı konu
diyerek düpedüz bu itirafı kabul etmişsin. nasılmı , çete davası dediğin davanın iddianemesi bile yok ortada, nasıl oluyorda böyle bir kanıt( varsa) ortalıkta geziyor. ve böyle bir kanıt var diyecek kadar kendini küçük düşürenler nasıl oluyorda bu kapatma davasının başsavcısı hakkında hukuki işleme başvurmuyorlar. ilginçtir bu haberlerin hepsi aynı yayın organlarında aynı zamanlamayla çıkıyor. ben nerde yaşadığımı çok iyi biliyorum, keşke sizde bilseydiniz.

Birileri ikide bir bu ergenekonla ilgili bilgilerin neden hep aynı yayın organlarında çıktığıını sorup duruyor.

cevap:
Çünkü diğer yayın oarganları zaten ergenekonla ilgili bir haber yapmak istemiyorlar ki. eğer yapmak isteselerdi onların ellerinde daha çok bilgi olurdu.gerçi ellerinde bilgi var ama yazmıyorlar. Çünkü ergenekon meselesi işlerine gelmiyor. Ama bunun bahanesinide bulmuşlar."Mahkeme safhasında biz bu bilgileri yayınlayamayız"

ama aynı yayın organları yargıya intikal etmiş H.Üzmez olayında her şeyi yazıp çizdiler.gizli telefon konuşmalarını falan .

eee bunlarda gizli nasıl ulaşıyorlar.

demekki isteyen işine geldiği konuda her bilgiye ulaşabilir.

serdengeçti verdiğin cevaba bakarsan utanman gerekir. ben hüseyin üzmez davasındada, akp nin kapatma davasındada yada diğer davalardada hukuk dedim bu güne kadar, başkada bir şey demedim. hala benim hırsızım iyidirin arkasındasın. yapmak isteselerdi, gibi cevaplar cavap bile değil. soruyorum kardeşim, kim bu hukuktan korkmayan , her türlü gizli bilgiye ulaşıp korkusuzca yayınlayanlar. nasıl ele geçiriyorlar. buyur derdin hak hukuksa cevapla.tarafını geçtim. kim olursa olsun buyur deki bu haberin bilgisi şurdan şöyle elde ediliyor. kanıtıyla sun bana. demogojiyi bırak.yok aynı tarzdaysa vereceğin cevap, zahmet etme, cevap yazıp kendimide senide yormayacağım.

Ne var ellerinde Ergenekon ile ilgili.Savcının elinde birşey yokki basının elinde olsun.Savcının tek dayanağı Tuncay Güney denen şahsın zırvalarıdır.Elinde birşey olsa zaten önce iddianameyi hazırlardı.Ama aylardır iddianameyi yazamamaktadır.
Savcı aylardır suç unsuru arıyor. Danıştay Saldırısı Davasından, Atabeylere kadar bir çok ilgisiz soruşturmayla irtibat kurmak için çırpındı, ancak Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nden verilen hukuk dersi ile hüsrana uğradı.
İrticacı basın Ergenekon ile ilgili haber vermedi sadece iftira attı karaladı.En büyük dayanakları olan Danıştay saldırısındanda Ergenekon bağlantısı çıkmadı.
Kendi kendilerine delil yaratmaya çalışıp bunuda başaramıyorlar..Vakit Gazetesi'nde çıkan 'Kim bu binbaşı B.Ş.' haberinin ardından Genelkurmay Askeri Savcılığı harekete geçti. Vakit muhabirinin ifadesi alındı.Hala susmadılar.

Ne var ellerinde Ergenekon ile ilgili.Savcının elinde birşey yokki basının elinde olsun.Savcının tek dayanağı Tuncay Güney denen şahsın zırvalarıdır.Elinde birşey olsa zaten önce iddianameyi hazırlardı.Ama aylardır iddianameyi yazamamaktadır.
Savcı aylardır suç unsuru arıyor. Danıştay Saldırısı Davasından, Atabeylere kadar bir çok ilgisiz soruşturmayla irtibat kurmak için çırpındı, ancak Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nden verilen hukuk dersi ile hüsrana uğradı.
İrticacı basın Ergenekon ile ilgili haber vermedi sadece iftira attı karaladı.En büyük dayanakları olan Danıştay saldırısındanda Ergenekon bağlantısı çıkmadı.
Kendi kendilerine delil yaratmaya çalışıp bunuda başaramıyorlar..Vakit Gazetesi'nde çıkan 'Kim bu binbaşı B.Ş.' haberinin ardından Genelkurmay Askeri Savcılığı harekete geçti. Vakit muhabirinin ifadesi alındı.Hala susmadılar.

Kurtlar Vadisi bunların dayanakları.
var orda bi Büyük İskender.
Türkiye'de elinin uzanmadığı yer yokmuş :durdurun gibi gösteriyorlar Veli Küçük'ü.
Ne adammış be bilader bu Veli Küçük.
Neleri organize etmiş , kimleri kullanmış.
Safsatadan gözaltılar , Kurtlar Vadisi senaristlerinden hedef göstermeler.
Ee ne olacaktı ? İddianame hazırlanamadı 1 senedir.
Ama 48 kişi içerde.

serdengeçti verdiğin cevaba bakarsan utanman gerekir. ben hüseyin üzmez davasındada, akp nin kapatma davasındada yada diğer davalardada hukuk dedim bu güne kadar, başkada bir şey demedim. hala benim hırsızım iyidirin arkasındasın. yapmak isteselerdi, gibi cevaplar cavap bile değil. soruyorum kardeşim, kim bu hukuktan korkmayan , her türlü gizli bilgiye ulaşıp korkusuzca yayınlayanlar. nasıl ele geçiriyorlar. buyur derdin hak hukuksa cevapla.tarafını geçtim. kim olursa olsun buyur deki bu haberin bilgisi şurdan şöyle elde ediliyor. kanıtıyla sun bana. demogojiyi bırak.yok aynı tarzdaysa vereceğin cevap, zahmet etme, cevap yazıp kendimide senide yormayacağım.

Bak arkadaşım benim kimseyi savunduğum falan yok.Kendi hırsızmı hele hiç savunmam.

Benim bu açıklamayı yapmamnın sebebi ,başta sen olmak üzere uzun zamandır bazı arkadaşlar burada yazıp duruyor "efendim bu bilgiler neden hep benzer yayın organlarına veriliyor" diye. Sanki birileri gerçekten özellikle o sözünü ettiğiniz yayın organlarına bilinçli olarak haber sızdırıyor da diğerlerine zırnık koklatmıyor.

oysa böyle bir durum yok.Konuy la ilgili haberlere isteyenn her yayın gurubu zamanlama farkıylada olsa ulaşabiliyor.Ancak bazıları işlerine gelmeyip yayyınlamadığı için sanki haberler tek taraflı sızdırılıyormuş imajı doğuyor.

işin doğruluğunu yalnışlığını tartışalım bende bunu huku ki bulmuyorum.anacak şu belli yayın organları meselesini de açıklığıa kavuşturmak istedim.

şimdi iki fiyakalı laf edipte ben seninle konuşmam ayağına yatmana gelince konuşmazsan konuşma bende 64 general1 ile konuşurum yüzüne hevesmi kaldım arkadaş:)

Kurtlar Vadisi bunların dayanakları.
var orda bi Büyük İskender.
Türkiye'de elinin uzanmadığı yer yokmuş :durdurun gibi gösteriyorlar Veli Küçük'ü.
Ne adammış be bilader bu Veli Küçük.
Neleri organize etmiş , kimleri kullanmış.
Safsatadan gözaltılar , Kurtlar Vadisi senaristlerinden hedef göstermeler.
Ee ne olacaktı ? İddianame hazırlanamadı 1 senedir.
Ama 48 kişi içerde.

Yakındır onlarda teker teker serbest bırakılır.Kaçıncı çete iddiası bu ama şuan bir bakın cezaevlerinde bu suçlamalarla yatan tek kişi bile yok:goz:

ALINTI:
,başta sen olmak üzere uzun zamandır bazı arkadaşlar burada yazıp duruyor "efendim bu bilgiler neden hep benzer yayın organlarına veriliyor" diye.
lütfen ya özür dile yada nerde uzun süreden beri yazmışım kanıtla.
artı
ALINTI:
şimdi iki fiyakalı laf edipte ben seninle konuşmam ayağına yatmana gelince konuşmazsan konuşma bende 64 general1 ile konuşurum yüzüne hevesmi kaldım arkadaş
kesinlikle kalmadın kardeşim. böyle bir davranışta bulunduğumu nasıl çıkarttın anlatırmısın.
kişiliğinle ilgili yorum yapmadım, ve yinede ısrar ediyorum, mademki her iki tarafa sızdırılıyor, nasıl ve kim sorusunun ya cevabını ver yada farklı yönlere çekerek konuyu çarpıtma.

nasıl oluyorda hep aynı yayın organlarına sızıyor bu bilgiler. ve neden bu kişiler ve kuruluşlar hakkında hiç bir yasal işlem yapılmıyor? saygılarımla.

Arkadaşım sen de amma uzattın yaa.

Bende savunmuyorum mahkeme anındaki bilgilerin yayınlanmaısnı bende cezandırılmasını istiyorum.
Ancak aşağıdaki cümlene takıldım ve bu cümlenin çokta doğru olmadığını açıklamak istedim.yoksa bunları savunduğumdan dolayı değil.
nasıl oluyorda hep aynı yayın organlarına sızıyor bu bilgiler.

Bu savunma haklı partiyi haksız çıkarır. :D Çok komik olmuş ya..

Kaçış yolunu kimseyi tanımamakta bulmuşş.. Partiyi bağlamazmış kişilerin söylediklerini:D

Başka yazım hatası yokmuymuş iddianamaede:D

1994'teki konu$maLar AKP yi bağLamazmı$...GüLeyim bari :hhmanD
Resmen çirkefLik :)

Geri