İŞte 11. CumhurbaŞkani ADAYI

diğerlerinden daha iyi. ama eşinin türbanlı olmasından dolayı bayağı bir gerginlik olacağa benziyor.

Gazetecilerin çoğu yanıldı

Gazete yazarlarının "Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı olup Çankaya Köşkü'ne çıkacak mı?" sorusuna "Çıkacak" diyenler yanıldı.​

Hurriyet.com.tr tarafından geçen ay gazete yazarlarına yapılan ankette bakıldığında gazetecilerin büyük çoğunluğunun yanıldığı ortaya çıktı. İşte gazete yazarlarının "Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı olup Çankaya Köşkü'ne çıkacak mı?" sorusuna 19 Mart'ta verdiği yanıtlar...

Oktay EKŞİ : ÇIKACAK
Bekir COŞKUN : ÇIKMAYACAK
Emin ÇÖLAŞAN : ÇIKACAK
Mehmet Y. YILMAZ : ÇIKACAK
Yalçın DOĞAN : ÇIKMAYACAK
Ahmet HAKAN : ÇIKACAK
Enis BERBEROĞLU: ÇIKACAK
Vahap MUNYAR : ÇIKACAK
Yalçın BAYER : ÇIKMAYACAK
Uğur CEBECİ : ÇIKACAK
Cüneyt ÜLSEVER : ÇIKACAK
Ferai TINÇ : ÇIKACAK
Şükrü KIZILOT : ÇIKMAYACAK
Tufan TÜRENÇ : ÇIKACAK
Hadi ULUENGİN : ÇIKMAYACAK
Şükrü KÜÇÜKŞAHİN : ÇIKACAK
Erdal SAĞLAM : ÇIKACAK
Gila BENMAYOR : ÇIKMAYACAK
Cengiz ÖZDEMİR : ÇIKACAK
Ege CANSEN : ÇIKACAK
Latif DEMİRCİ : ÇIKMAYACAK

DİĞER GAZETELERİN YAZARLARI İSE ŞÖYLE TAHMİNDE BULUNMUŞTU

Rıfat ABABAY (Posta) : ÇIKMAYACAK
Okay GÖNENSİN (Vatan) : ÇIKACAK
Mehmet Ali BİRAND (Posta) : ÇIKACAK
İsmet BERKAN (Radikal) : ÇIKACAK
Serdar Turgut (Akşam) : ÇIKMAYACAK
Cengiz ÇANDAR (Referans) : ÇIKACAK
Tarhan ERDEM (Radikal) : ÇIKMAYACAK
Eyüp CAN (Referans) : ÇIKACAK
Perihan MAĞDEN (Radikal) : ÇIKMAYACAK
Bilal ÇETİN (Vatan) : ÇIKACAK
Erdoğan AKTAŞ (Posta) : ÇIKACAK
Rahmi TURAN (Gözcü) : ÇIKACAK
Saygı ÖZTÜRK : ÇIKACAK
Hasan Celal GÜZEL (Radikal) : ÇIKMAYACAK
Mehmet Türker : ÇIKACAK
Neşe DÜZEL (Radikal) : ÇIKACAK
Yiğit BULUT (Radikal) : ÇIKACAK
Deniz GÖKÇE (Akşam) : ÇIKMAYACAK
Haluk ŞAHİN (Radikal) : ÇIKMAYACAK
Rıdvan AKAR (Tempo) : ÇIKMAYACAK
Elif ÇAKIR (Tempo) : ÇIKACAK

Kaynak

AK PARTİ'nin en temiz adamlarından biri bence...

Çok iyi oldu ve olacak inşallah...

hayırlısı olsun az önce dinledim konuşmaları baykal hala saldırıyor

araghorn-g' Alıntı:
diğerlerinden daha iyi. ama eşinin türbanlı olmasından dolayı bayağı bir gerginlik olacağa benziyor.

kesinlikle bazı çevrelerde sıkıntılar olacaktır ama kadın cumhurbaşkanı olsun diyenler bu kadar özgürlükçü iken başörtülü c.başkanı eşini niye hazmedemezler anlamıyorum

umuttos' Alıntı:
hayırlısı olsun az önce dinledim konuşmaları baykal hala saldırıyor

kesinlikle bazı çevrelerde sıkıntılar olacaktır ama kadın cumhurbaşkanı olsun diyenler bu kadar özgürlükçü iken başörtülü c.başkanı eşini niye hazmedemezler anlamıyorum
O nemenem bişeyse özgürlük kavramına girmiyor ondan sorun bende anlamadım neden diyosun dini sembol oluyor köşke giremez diolar ama aklıma takılan bişey daha var papa bu memlekete geldiginde köşkteki ziyaretinde acaba üzerinde nasıl bi kıyafet vardi ???

ben demiştim defalarca formda rte aday olmaz die ama gazcıların senaryosuna ters geldiği için rte memleketin cumhurbaşkanı olucak düzeni bozucak cart curt demesi işlerine geldi ben bile tahmin ettim rte nin gelmiceni koskoca partilermi tahmin edemedi? hayır onlarda biliyodu ama işlerine gelmedi rte karalayarak işgüzarlık yapmak varken...

ishynum846' Alıntı:
Gazete yazarlarının "Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı olup Çankaya Köşkü'ne çıkacak mı?" sorusuna "Çıkacak" diyenler yanıldı.​

Hurriyet.com.tr tarafından geçen ay gazete yazarlarına yapılan ankette bakıldığında gazetecilerin büyük çoğunluğunun yanıldığı ortaya çıktı. İşte gazete yazarlarının "Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı olup Çankaya Köşkü'ne çıkacak mı?" sorusuna 19 Mart'ta verdiği yanıtlar...

Oktay EKŞİ : ÇIKACAK
Bekir COŞKUN : ÇIKMAYACAK
Emin ÇÖLAŞAN : ÇIKACAK
Mehmet Y. YILMAZ : ÇIKACAK
Yalçın DOĞAN : ÇIKMAYACAK
Ahmet HAKAN : ÇIKACAK
Enis BERBEROĞLU: ÇIKACAK
Vahap MUNYAR : ÇIKACAK
Yalçın BAYER : ÇIKMAYACAK
Uğur CEBECİ : ÇIKACAK
Cüneyt ÜLSEVER : ÇIKACAK
Ferai TINÇ : ÇIKACAK
Şükrü KIZILOT : ÇIKMAYACAK
Tufan TÜRENÇ : ÇIKACAK
Hadi ULUENGİN : ÇIKMAYACAK
Şükrü KÜÇÜKŞAHİN : ÇIKACAK
Erdal SAĞLAM : ÇIKACAK
Gila BENMAYOR : ÇIKMAYACAK
Cengiz ÖZDEMİR : ÇIKACAK
Ege CANSEN : ÇIKACAK
Latif DEMİRCİ : ÇIKMAYACAK

DİĞER GAZETELERİN YAZARLARI İSE ŞÖYLE TAHMİNDE BULUNMUŞTU

Rıfat ABABAY (Posta) : ÇIKMAYACAK
Okay GÖNENSİN (Vatan) : ÇIKACAK
Mehmet Ali BİRAND (Posta) : ÇIKACAK
İsmet BERKAN (Radikal) : ÇIKACAK
Serdar Turgut (Akşam) : ÇIKMAYACAK
Cengiz ÇANDAR (Referans) : ÇIKACAK
Tarhan ERDEM (Radikal) : ÇIKMAYACAK
Eyüp CAN (Referans) : ÇIKACAK
Perihan MAĞDEN (Radikal) : ÇIKMAYACAK
Bilal ÇETİN (Vatan) : ÇIKACAK
Erdoğan AKTAŞ (Posta) : ÇIKACAK
Rahmi TURAN (Gözcü) : ÇIKACAK
Saygı ÖZTÜRK : ÇIKACAK
Hasan Celal GÜZEL (Radikal) : ÇIKMAYACAK
Mehmet Türker : ÇIKACAK
Neşe DÜZEL (Radikal) : ÇIKACAK
Yiğit BULUT (Radikal) : ÇIKACAK
Deniz GÖKÇE (Akşam) : ÇIKMAYACAK
Haluk ŞAHİN (Radikal) : ÇIKMAYACAK
Rıdvan AKAR (Tempo) : ÇIKMAYACAK
Elif ÇAKIR (Tempo) : ÇIKACAK

Kaynak
zaten arkadaşımda bunu ispatlamış.... gazcı demokrasi düşmanları sizi şimdiye kadar hep din sömürüsü vardı şimdi demokrasi atatürk laiklik sömürüsü başladı bi tehliikeye işaret edimm: laikliği demokrasiyi bu şekil çok yıpratıyolar...DEMOKRASİ VE LAİKLİK ÜSTÜNE POLEMİK TARAFÇILIK YAPILMAZ KAVRAM HERKEZE AÇIKTIR...KİMSENİN TEKELİNDE OLAMAZ... tehlikenin farkındamısınız?

Hayırlısı olsun.İnşallah Çankayaya Noter atanmış gibi olmaz.

Ehven-i şer oldu.( Kötünün iyisi )

Konu harici gazel okumayalım lütfen yine başlamış türban-mürban aday hakkında fikir beyan edelim.

Abdullah Gül mü Oldu ? Desene İYi RTE daha Rahat Kullanacak Cumhurbaşkanlığı Koltuğunu...

[VIDEO]ZnrDibSC_Cc[/VIDEO]

YORUMSUZ ARKADAŞLAR ADAM BİLE ŞAŞIRDI :S

osiris_cemo' Alıntı:
Hayırlısı olsun.İnşallah Çankayaya Noter atanmış gibi olmaz.

Ehven-i şer oldu.( Kötünün iyisi )

Konu harici gazel okumayalım lütfen yine başlamış türban-mürban aday hakkında fikir beyan edelim.
aynen katıLıyorum,Ehven-i Şer.. ;)

HayırLIsı OLur inŞALLah...
Benim istediğim bir isimdi

heralde secilecek en guzel aday secildi..tebrik ediyorum..

Abdullah Gul cogunluk tarafindan sevilen bir insandir..

bu kararla Recep Tayyip Erdogan'in koltuk sevdalisi olmadigini "herkes" anladi..

Recep Tayyip Erdogan'in partinin baskani olarak kalmasi AK parti'nin oy cogunlugunuda arttiracaktirr..

Simdiden Hayirli Olsun..

KISKANANLAR CATLASIN
:goz: :victory

iyimi oldu kötümü oldu zaman gösterecek bunu

abdullah gül , her kesimin ses çıkaramayacağı bir isim :) tayyip beyin piyonu vezir mi oluyor ne :D

bir suru maybas cikmis tezahurat yapiyo, yahu cumhurbaskani adayi bu, klup baskani degil. cok ayip yaptiklari coookkk...

bence iyi bir aday,yurtdısında da saygı görüyo ve en önemlisi ingilizceyi anadili kimi konusuyo,yurtdısı toplantılarda kendi istegini acıkca ifade edebilcek tercüman sıkıntılarını hepimiz biliyoruz...

görüntüde Erdoğan dan iyidir.Erdoğan a göre daha ılımlıdır üslubu daha düzgündür.toplumun gözünde Erdoğan'a göre daha hoş gözüktüğü doğru.

ancak yazıda verilen bir kısmı okudum da

Abdullah Gül'ün fikriyatının oluşmasında iki lider kişiliğin büyük payı var: Necip Fazıl Kısakürek ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan. Her ikisiyle uzun yıllar birlikte olacak, birlikte yürüyecektir.

Necip Fazıl Kısakürek iyi güzelde (Allah rahmetle elesin)
Çankaya ya Necmettin Erbakan fikriyatına sahip birinin çıkmasına karşıyım

her ne kadar üslubu düzgün terbiyesi yerinde ve nicelik olarak iyi olsa da
toplumun büyük bir kesimini temsil etmeyecektir orası kesin.ilk planda önüne çıkacak sorun şu olacaktır.
bildiğiniz üzere Hayrünisa hanımın başörtüsü var. Gül ailesinin geçmişte yaşadığı bir olayla devam edelim

ARAP DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ’NÜ KAZANMIŞTI
Abdullah Gül’le 1980 yılında 16 yaşında evlilik yapan Hayrünissa Öztürk, 1998’de Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü kazanmıştı. Hayrünissa Gül, kayıt yaptırmaya, o zaman Fazilet Partisi milletvekili olan eşi Abdullah Gül, avukatı ve noterle birlikte gitmişti. Ancak Gül’ün türbanlı fotoğrafı nedeniyle kaydı yapılamamamıştı.

Karara karşı Türkiye’deki yargı yollarından sonuç alamayınca 2002’de AİHM’e gitti. Ancak eşinin 3 Kasım 2003 seçimlerinden sonra önce Başbakan daha sonra da Dışişleri Bakanı olması üzerine, “Dava hakkını bana kocam değil, devlet verdi. Onun başbakan olması benim haklılığımı değiştirmez. Başvurumu geri çekmeyi hiç düşünmedim” demişti.

http://www.ntvmsnbc.com/news/406259.asp

kanunlara karşı gelmek
ve
sonra AİHM'e gitmek, eşi Başbakan olduğunda
davayı geri çekmek?!?
bu nasıl bir zihniyet diyesi geliyor insanın

ve bu zihniyet T.C. Devletinin en üst makamlarından birisi olan
Cumhurbaşkanlığı makamına gelecek.

Allah sonumuzu hayır etsin!

Deff' Alıntı:
Ha Abdullah Gül, Ha Tayyip Erdoğan, ha Bülent Arınç...Hepsi aynı...Bana kalırsa hiçte hayırlı bir haber değil bu...Recep Tayyip Erdoğan 14 Nisanı sadece kendisine karşı yapılmış bir miting olduğunu sanıyor galiba...14 Nisan mitingi gerek R.T. Erdoğan gerek Abdullah gül gerekse bülent arınç zihniyetine karşı verilmiş bir tepkiydi...ama hafife aldılar....umarım olmaz. Zira Çankaya'yı Atatürkçü, Cumhuriyet bilincine sahip biri hakediyor...

Çankaya Köşkü' ne çıkmayı Ahmet Necdet Sezer gibi düşünenler hakediyor.

Geri