İŞte Şokkk Sİgara Makİnelerİnİn ÇzÜldÜĞÜ An

yaw şu hangi yere açma konuusnda bende kararsız kaldım Kriptolojimi burasımı diye en sounda ikisinide açayım dedim arkadaşın biri jeton ne kadar diye sormulş ben 50 YKR ye alıyom bilmiyom geersini ve bu maikede özellikle büyük şehirlerde bilhassa dedim gibi kahverlerde ganyan bayilerinde iddaa bayilerinde bulunur gerçi her iehirde vardır muhtemelende bir araştırma yapmak lazım bugün dile getirdim gibi 8 jetonla 2 Malbro aldım 4 ytl ye 8.5 lik Malbro iyi kar değil mi? ama bu siistemde bile çok az da olsa her şeyi harfiyen yapsanız bile %10 lık bir siagra gelmme şansı var ama bu çok az bir ihtimal dayak olayına gelirsek ben şu ana kadar hiç dayak yemedim :D ama inanın bu yöntemin tek kötü yanı içtiğiniz sigara sayısı artıyor ben günde yarım paker içerken şimdi 1 pakete çıktı bir an önce bitsede alsam oldu he bu arada bir önemli notta aynı makineden çok oynamayın bu da dikkat edilmesi gereken bir nokta ama her şeye rağmen bende bu kadar matematik yok boşverrr öle bölede vererim ben sigaraya parayı deyenlerede saygılarımı sunuyorum iyi içişler onlara Sigaranın işte bir güzel yanın ortaya çıkardık hep zararlı yanı olmaz ya işte adamın Matematiğini geliştiriyor yalan mı :D Keşke bıraksak sigarayıda bu işlerle uğraşmasak KEŞKE

polar66' Alıntı:
yaw şu hangi yere açma konuusnda bende kararsız kaldım Kriptolojimi burasımı diye en sounda ikisinide açayım dedim arkadaşın biri jeton ne kadar diye sormulş ben 50 YKR ye alıyom bilmiyom geersini ve bu maikede özellikle büyük şehirlerde bilhassa dedim gibi kahverlerde ganyan bayilerinde iddaa bayilerinde bulunur gerçi her iehirde vardır muhtemelende bir araştırma yapmak lazım bugün dile getirdim gibi 8 jetonla 2 Malbro aldım 4 ytl ye 8.5 lik Malbro iyi kar değil mi? ama bu siistemde bile çok az da olsa her şeyi harfiyen yapsanız bile %10 lık bir siagra gelmme şansı var ama bu çok az bir ihtimal dayak olayına gelirsek ben şu ana kadar hiç dayak yemedim :D ama inanın bu yöntemin tek kötü yanı içtiğiniz sigara sayısı artıyor ben günde yarım paker içerken şimdi 1 pakete çıktı bir an önce bitsede alsam oldu he bu arada bir önemli notta aynı makineden çok oynamayın bu da dikkat edilmesi gereken bir nokta ama her şeye rağmen bende bu kadar matematik yok boşverrr öle bölede vererim ben sigaraya parayı deyenlerede saygılarımı sunuyorum iyi içişler onlara Sigaranın işte bir güzel yanın ortaya çıkardık hep zararlı yanı olmaz ya işte adamın Matematiğini geliştiriyor yalan mı :D Keşke bıraksak sigarayıda bu işlerle uğraşmasak KEŞKE

ucuza marlboro buldum diye keş olup çıkacan desene:D ben kuzu kuzu

winstonuma paramı vereyim napıyım, uzun marlboro ağır geliyor zaten, uzun

light veren makinalar var mı?? çok mu şey istiyom yaf:D

Turk Hard kardeş o makineler genellikle Parlıment ya da Malbro verir diğerleri zaten 3 Ytl civarı adam verir parayı alır Keş olayına gelirsek orda haklısın ne diyim hakkaten Keş olduk çıktık :D

erostur' Alıntı:
kardeş bizim burdaki kahvede var bi sigara makinesi 1den14 e kadar sayılar var sunada bi formul uretiver beende ona gore işaretliyeyim sayıları:D
eee güzel hkardeşi bende onu anlatmaay çalışyom bu arada bu siistemi mi deneyen var mı?

baba bu kadar hesap yapmayı bilsem kesin mühendistim ben bu ne yav kafayımı yedirecen bize x-y falan yinede emeğe saygı derim teşekkürler

Polar66 iyi çalışmışın valla iyi sabretmişsin bu kadar :) teşekkürler emeğin ve paylaşımın için deneyelim bakalım nolucak...

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim işinize yarayacağından şüphem yok saygılar herkese

Kardeş ben bundan hiç bişey anlamadım valla.X , Y yerine direk saayılarla örnek versen daha ii olur.Ayrıca nereye yazıcaz iki çeşit oynanıyo çünkü, bunları anlatırsan iii olur.Bu olayı kesin denemem lazım.PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER...

ya bu sigara makinesi nerde yaaaaaa? merak ettim

bi tane makine buldum denedim ama herzaman olmuyo ya da hesap hatası yaptım bilemiyorum sayende ilk defa sigara kazandım sağol :D

gerçi 9ytl ye 2 paket kısa marlboro aldım ama olsun öğrenmiş oldum

Bende denedim 8 ytl ye 3 Malbro kazandım teşekkürler dostum biraz uğraştım ama değdi çok saol paylaşımlarının devamını bekliyorum

konuya yazılan tüm mesajları okudum ve birkac kişinin haricinde birşey anlamadıgını gördüm bende dahil:D şimdi bildiğim iki makine var burada ikiside farklı birinde birden 14 e kadar sayıyor 14 rakamın 5 penceresi var 1-14 arası sen belirliyorsun rakamları... diğeri ise ekranın sağında ve solunda olmak üzere tek ve cıft sayılı rakamlar var istege baglı istersen tek istersen cift sayıları seciyorsun
senin bahsettiğin hangi sistem ve bunu uyguladıgın makinadan x-y larak degilde örnek vererek açıklarsan daha yararkı olur... iyi çalışma ellerine sağlık

bir püf de ben söyleyeyim ekranın sağında ve solunda sabit rakamlar olan makinada sagdakıleri veya soldakileri seciniz ve start veriniz numaratör dönmeye başlayacaktır numaratör dönerken sayıların yerini değiştirme şansınız var bu makınalarda yani sağdaki sayıları sectiniz numaratör durmadan sol tarafa gecebiliyorsunuz bu aşamada sag veya sol tarafı seciniz numaratör sayarken durma anını bekleyin durmadan yön degiştirin bu aralığı yakalayabilirseniz jeton başına bir sigara.. tabii bir zaman sonra sahip size jeton vermeyecektir:D:D

hiç bişey anlamdım ama ginede teşekkürler...)

evet sevgili hackhellcılar nasıl gidiyor sigarlar sorunu olan arkadaşlar varmış ama her şey açık yaw ama ben sizin rakamlıda anlatcam 1-2 gün sonra şimdilik kalın sağlıcakla herkese iyi forumlar msn im hacklendi onla uğraşıyom yaw şu msn hack bir öğrensem size 100 lerce sigara feda olsun kaldık sıkıntıya her nese iyi forumlar

İlgili bölüme taşındı

Geri