Arkadaslar ilan sitelerine ilan verip çok uygun fiyat veren bi sebeke var. Beni 50 TL dolandırdılar sonrasında yaptıgım araştırmada bir çok magdurla konustum. Herkes 300 400 kaptırmış bu şerefsiz adilere .... çocuklarına.. 50000 dolara yakın piyasayı dolandırmışlar ve hala devam ediyorlar kimsede ugrasmak istemio(ben dahil) Hatay İskenderun ve Diyarbakır uzerinden çalışıyoruz diyorlar ve sadece nokia. Verdikleri fiyata bi kaç örnek vereyim 6260 245 $ N90 612 $ 8800 525 $. Soysuzlar diyor ki biz toptan calışıyoruz en az 25 tane her telefon için 15 TL kapora yatırıyorsunuz sonra adresine gelio kapıdan odeme yapıyorsunuz. Perakende satıs yok mu diyince devamı gelirse olabilir diorlar telefonun yarı parasını istiyorlar ben zoraki 40 milyona ikna ettim ve paranın gidecegini goze alarak yatırdım. Tabi kargo gelmedi. Kargosu gelen bazı kişilerde olmuş ama kutunun içinden kağıt çıkmış sadece. Böyle soysuzlar kopekler adiler oldukca guven duygusu kalmıo. O paralar bogazlarında kalsın iki yakaları bir araya gelmesin. soyu sulalesi kurusun bu g.tlerin. Gelelim kimliklerini acıklamaya [email protected] [email protected] Hesaplarda gecen isimler Ahmet Uslu Mehmet Güzelyurt Salih Burak Aşkar tabi bunlar gölge kişilerdir buyuk ihtimaller cep telleride şu **********
edit: telnumarası wermen saqıncalı..!!
edit by |St_AnGeR|
edit: telnumarası wermen saqıncalı..!!
edit by |St_AnGeR|