çok önemli Bu Konu Sabitlensin Oyuna Gelmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brain1903

New member
Reaction score
0
Arkadaslar ilan sitelerine ilan verip çok uygun fiyat veren bi sebeke var. Beni 50 TL dolandırdılar sonrasında yaptıgım araştırmada bir çok magdurla konustum. Herkes 300 400 kaptırmış bu şerefsiz adilere .... çocuklarına.. 50000 dolara yakın piyasayı dolandırmışlar ve hala devam ediyorlar kimsede ugrasmak istemio(ben dahil) Hatay İskenderun ve Diyarbakır uzerinden çalışıyoruz diyorlar ve sadece nokia. Verdikleri fiyata bi kaç örnek vereyim 6260 245 $ N90 612 $ 8800 525 $. Soysuzlar diyor ki biz toptan calışıyoruz en az 25 tane her telefon için 15 TL kapora yatırıyorsunuz sonra adresine gelio kapıdan odeme yapıyorsunuz. Perakende satıs yok mu diyince devamı gelirse olabilir diorlar telefonun yarı parasını istiyorlar ben zoraki 40 milyona ikna ettim ve paranın gidecegini goze alarak yatırdım. Tabi kargo gelmedi. Kargosu gelen bazı kişilerde olmuş ama kutunun içinden kağıt çıkmış sadece. Böyle soysuzlar kopekler adiler oldukca guven duygusu kalmıo. O paralar bogazlarında kalsın iki yakaları bir araya gelmesin. soyu sulalesi kurusun bu g.tlerin. Gelelim kimliklerini acıklamaya [email protected] [email protected] Hesaplarda gecen isimler Ahmet Uslu Mehmet Güzelyurt Salih Burak Aşkar tabi bunlar gölge kişilerdir buyuk ihtimaller cep telleride şu **********

edit: telnumarası wermen saqıncalı..!!

edit by |St_AnGeR|

qüfür etme..!!

edit by |St_AnGeR|

sağol bizi uyardığın için, para söz konusu olunca herzaman temkinli olmak lağzım, heleki 3 kuruş için milletin birbirini kestiği bu devirde ama nette bu şekil isim telefon vermek yanlış, kötü niyetli insanlar ismleri değiştirip birilerini suçsuz yere mağdur edebilir....

Sizde yiyosunuz böyle Numaralari Daha yayg1n bi taktik daha var adam birisini sormaya geliyo yaniniza diyoki burda hasan varmis ona telefon getirdim nerde oturuyo vs..sanada elinde kaqidi gösteriyo bakiyosun sall1yorum 6610 200 milyon atliyo millet ucuza tel alicam diye sonra yanimda yok i$hanimizda var diyo Beraber gidiyosun.. i$hanina giriyo arka kapidan Topuk

bu uyarıyı küfürsüz bi şekilde dile getirseniz daha iyi olmazmı?
en azından bari sitenin kurallarına uyalım
w133 ve |St_AnGeR| bu konuda uzlaşırlarsa sabitlerler ama sabitlenmesi içinde site kurallarına uyması,sürekli olarak bilgi paylaşımının olması ve de önemli bi konu olması lazım
önemli bi konu ona bişey demiorm ama kurallara uyulmuo ve de sürekli güncelenecekmi acaba.

net alemiyle para işi bir olmaz dostum. Saol bilgilendirdiğin ve uyardığın için ;)

1.cisi flood yapma istersen
2.sürekli güncellenmesi gerekli derken mesela sen yada başkaları bunlar gibi şerefsizleri deşifre eder.sonra buraya koyar vede millet bilinçlenir
3.sabitlenen konulara bi bak istersen çoğusuda dewamlı olarak güncellenir(en basitinden mail hacking'te gövde gösterisi sürekli güncellenen bi sayfadır.işte ordaki gibi olması gerekir;))

yani olay benden çıktı başka agzı yanan varsa yazsın. Bence melodiymiş programmış ıvır zıvırmış bunlardan daha onemli bu.
Sevencloves' Alıntı:
Ehehe koptum bu lafa valla diyecek bir şey bulamadım :)
zaten içime oturdu evlat acısı gibi aldanmak çok kotu bi duygu

Edit: Sevencloves
lütfen bir daha olmasın :)

brain1903 ikinci kez mesajını silecem su an lütfen artarda mesaj yazma edit tuşunu kullan eklemek istediğin bir şey olursa

flood yapma istiyosan he.Sevencloves abimiz görmüomsn önceki msjını editlemiş senin yerine.

taaaam sağol

brain1903 2 msjın silinmish yeni olabilirsin ama birdaha flood yapma pls..!!

arqdashlar 2-3 gündür bölümle ilgilenemiordum qusura baqmayın msj ı bashlıı yeni gördüm..!!

seven qardeshm ilgilendiin ichn tskler..!!

birdaha qüfür istemem..!!

hae bide bashlıq sabitleniceq qadar onmli diil..!!

gereqsis msjlardan dolayıda bashqlıq qapanmıshdır oquyan oqur tsk butonu die bishe war mendo sende saol qardeshm ilgilen diin ichn..!!

closed..!! by |St_AnGeR|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri