ßanLanan üyeLer

ßanLanan kuLLanıcıLar ßöLümü açıLsın mı _?

• Kullanılan toplam oy
    108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya benim anlamadığım banlanan adam nasıl pm atacak admin e zaten giremiyor ki forum a :eek:

banlanan adam neden ban yediğini zaten biliyor. banlanırken s.modlar panelden banlanma sebebini yazıyorlar... zaten konunun açılma nedenini de okumamışsın sanırım...

~GeßZe'Li~ konuyu neden açmış bi okursan...

Forumda hemen hemen hergün ßazı ki$iLer ßanLanıyor.ßazen ßunLar Arkada$Larımız oLuyor ßazen merak ettikLerimiz oLuyor ve ßan seßeßini anLayamıyoruz....

bazı üyeler banlanan arkadaşlarının ban sebeplerini öğrenmek istiyorlar. ondan dolayı başlık açılması şuan burada oylanıyor...

abi açılsın tabi benden tam destek!! bi kere benide balamışlardı sırfyanlış anlama yüzünden başka bişey değil!!fenerbahçe hakkında bir soru somuştum soruyu hakaret gibi algıladı oranın modu banldı beni tamamen haksızlıktı!!böle durumlarla karşı karşıya gelindğinde diğer arkadaşlarında önerisi göz önüne alınabilir!!

kimsenin keyfi banlama yapacağını sanmıorum ve bu sitede şimdiye kadar böle bi olayla karşılaşmadım ha eğer bi arkadaş yanlış anlaşılma yüsünden demiş eğer gerfin bir ortamda bi soru sorduysan araya gitmişsindir...

ama genel anlamda zaten ban atan yönetici sebebini belirtir şu sebepten banlandın die ama konuda illa haklıyım diorsan bi üyelik alırsın sorarsın (zaten gerçekten haklıysan olayın sonuna kadar peşinde ol ama banlandıktan sonra ban bölümüne nie adın yazılsın sen yine banlısın :))

ayrıca bu yönetimin bir olayıdır bazen ban sebebi olarak caps vermek yada daha ösel sebeplerin yasıldığı anlar olmuştur ve bunu userların görmesi bence saçmalıktır bu yönetimin özel işidir. bu siteye üye olurken kimse demokrasi falan die üye olmadı herkes sitenin bir elemanıdır kusura bakmayın ama askeri düzen vardır ve bu her forumda böledir sadece burası için sölemiorum

yani boşuna bence kimse demokrasi naraları atmasın...

nese uzun oldu ben son olarak -1903 diorum

??? BANLANAN üyeler neden ve niçin banlandıklarını üyeler göremez.... :) sadece krallar görür:) :) GeßZe'Li~´isimli üyeden Alinti
Forumda hemen hemen hergün ßazı ki$iLer ßanLanıyor.ßazen ßunLar Arkada$Larımız oLuyor ßazen merak ettikLerimiz oLuyor ve ßan seßeßini anLayamıyoruz.... bırak dostum biz ve kral olamayan arkadaslarımız buralarda konu acarız sadece ama göremeyiz neden ban yemiş;KİM banlamış??? ban sebebi gereksizmi yoksa harbıden dogrumu???? bunlar sadece soru işareti olarak kafalarımızda kalmaya mahkum bu yüzden _1905 diuorum bırak sadece krallar bilsinler bizde BAN yiyelim susalım

bir banlanma örneği....gerekçe terbiyesizleşme....yazılan da şu..."zenginin malı züğürtün çenesini yorar..sen geç bunu başka konu bul" çok güldüm yaa....yani bu kadar tartışmaya kapalıyıs..birimiz diğerinin konusunu sevmiyoo o da terbiyesiz oluyoo...haha

banlanma herkesin başına gelebilcek bişi adamları fişler gibi yayınlamak doğru değil düşünün adam düzeltecek kendimi mod başvurusu yapacam amanın hemen sen şurda banlandın gerek yok bence de

iyi olur birde acıklamaları yazılırsa süper olur özel mesaj derdinden kurtuluruz herkes kim neden banlanmıs haklımı haksız mı öğrenmiş oluruz

volki arkadasıma katılıyorum banlanaların sebeplerı bellı olsun yargısız ınfaz olmasın:vur

hala banlıyım yaa benm banı kaldırın artıkda foruma gireyim yaaaaaaaaaaaaaaaa

Böyle bir uygulama önerisi yaklaşık 3 yıldır açık olan hackhell'de sürekli ortaya atıldı ve uygun görülmedi. Banlanan üyelerin neden banlandığını merak edenler, pm atarak bizlere zaten ulaşabiliyor, bizler de gerekçeyi kendilerine söylüyoruz. Bence de uygun değil.

bence saçma bişey haketmişler ki banlanmış lar biz neden banlanmadık? Onlarda kurallara uysunlar ve huzur bozucu davranışlarda bulunmasınlar. Benim düşüncem budur saygılar.

forumda kimse kimseyi keyfinden banlamıo, ya hakaret etmiştir ya küfür ya da reklam yapmıştır en büyük nedenler bunlardır ..

neden banlandı diye merak ettiğiniz kişilerin takibini de zaten kendiniz yapabilirsiniz ..

bence gerekli, çünkü sadece öğrenmek için pm atmak smodlara çok uzun iş. merak eden gidip hemen bakar, daha öncede önerilmişti ama kabul edilmedi.

bu sefer kesinlikle açılsın

bence saçma bişey haketmişler ki banlanmış lar biz neden banlanmadık? Onlarda kurallara uysunlar ve huzur bozucu davranışlarda bulunmasınlar. Benim düşüncem budur saygılar.

pek katılmıyorum çünkü bazı kişiler kışkırtılıyo, banada olmuştu 1 hafta banlandım. nedeni ise küfürdü, fakat hangi bölümde ve mesajımda hakaret ettiğimi yazmıyordu. ondan böyle bir uygulamaya destek veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri