ßanLanan üyeLer

ßanLanan kuLLanıcıLar ßöLümü açıLsın mı _?

• Kullanılan toplam oy
    108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca ßakıyorum ki hiçbir yönetici arkada$ oLumLu bakmamı$ sadece userLar oLumLu bakıyor =)
Arkada$Lar oLan biteni görmek ßizimde hakkımızı madem SmodLardan pm Le biLgi aLabiLiriz doğru katıLıyorum ancak yönetim böLümünde var böyLe bir topic.Sanırım yöneticiLerde pm Le aLabiLir.
Takdir yinede yönetimindir karara saygıLıyım dedikLerimde yanLı$ anLa$ıLmasın...
SaygıLar

valla öyle sudan sepeplerden banlanalar gördüm ki burası hakkındaki görüşlerim değiştii..başka birisinin konusunu beğenmezsen terbiyesiz oluyosun..inanamadım ya..küfür etse neyse diyecem..çok garip..bir de bişi yazıyosun herif senin yazdığını silmiş oluyor..sana da terbiyesiz diyo..

valla öyle sudan sepeplerden banlanalar gördüm ki burası hakkındaki görüşlerim değiştii..başka birisinin konusunu beğenmezsen terbiyesiz oluyosun..inanamadım ya..küfür etse neyse diyecem..çok garip..bir de bişi yazıyosun herif senin yazdığını silmiş oluyor..sana da terbiyesiz diyo..

Herif mi ? Yine terbiye sınırLarını zorLadığının farkında mısın? FazLa zorLama istersen...

Pm atmak çok mu zor? Neden iLLa ki bir başLık aLtında yayınLanmasını istediğinizi
anLayamıyorum... Amacınız banLanan üyeLer üzerinden poLemik yaratmak mı?

BazıLarınızın bize karşı güveni yok sanırım, sudan sebepLerden banLadığımızı sanıyorsunuz...

Kusura bakmayın ama adminLer bizLere güvenerek bu yetkiyi vermişLerse
sizLerin de bizLere güvenmeniz gerekmez mi?

Üyenin neden banLandığını sorguLamak sizLere düşmez, tamamen banLayan smod.un
sorumLuLuğunda ve insiyatifinde oLan bir durumdur... umarım yeterince açık oLabiLmişimdir.

Ben de birkaç gün önce haksız yere, birini sataştığım iddaa edilerek banlandım. Problem değil bu, online olmadan da zevkli oluyor Hackhell'de gezmesi :)

7 sayfadır neyi neden ne için vs. tartıştığınızı anlamadım =) online süresi yüksek bi s.mod sabit bi başlık açar önemli kişiler veya ne biliyim forumda tanınan kişiler banlandığında oraya yazar yeniden kitler konuyu. ne polemik olur ne kavga ne döğüş.kavga döğüş isteyen arkadaşı banlandığında yine konu açar yine söyler söyleyeceğini ama sabit ve kitli bi başlık bulunması sayın muhderem yüce s.mod'larımızında zahmet çekmesine gerek kalmaz =) ha yok öneri kabul edilmezse (ki hiç bi yönetici abimiz olumlu bakmamış) kapatın konuyu gitsin =)

günde banlanan üye sayısı 50-100den aşağı inmiyor sanırım bide konu açılıp liste mi verilicek?

kolay mı zannediyosunuz boşa zaman gereği yok tartışmayada gerek yok

Herif mi ? Yine terbiye sınırLarını zorLadığının farkında mısın? FazLa zorLama istersen...

Pm atmak çok mu zor? Neden iLLa ki bir başLık aLtında yayınLanmasını istediğinizi
anLayamıyorum... Amacınız banLanan üyeLer üzerinden poLemik yaratmak mı?

BazıLarınızın bize karşı güveni yok sanırım, sudan sebepLerden banLadığımızı sanıyorsunuz...

Kusura bakmayın ama adminLer bizLere güvenerek bu yetkiyi vermişLerse
sizLerin de bizLere güvenmeniz gerekmez mi?

Üyenin neden banLandığını sorguLamak sizLere düşmez, tamamen banLayan smod.un
sorumLuLuğunda ve insiyatifinde oLan bir durumdur... umarım yeterince açık oLabiLmişimdir.

Krallar konusuyo kral olmayan arkadaşlarım bize sadece susmak düşer veya yorum yapıp dogruları;gerçekleri yazıp ...:vur BAN yemek :melek​

Neyse önerim sonuçLanmayacak gißi...Manigator dai yönetimdede aynı topic var.Günde 50-100 üye ßanLanıyorsada ßunun ne önemi var.ßanLamak zor değiLde her ßanLayı$ta c-p yapıp üye nin nickini topic içine yazmak zormu ? ;)
Ayrıca konu kapaaLı dururdu kimsede poLemik yaratmazdı FoFeR.Neyse kapanaßiLir konu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri