ßanLanan üyeLer

ßanLanan kuLLanıcıLar ßöLümü açıLsın mı _?

• Kullanılan toplam oy
    108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banlanan arkadas zaten bılıyordur hatasını bence gerek yok pm dıye bırsey var ordan ulasabılıyorsa ulassın benım gorusum bu ...

bence hiç hoş olmaz banlananlar rencide olur.ibretlik olsun diye gösteriliyomuş gibi olur.ben valla hiç merak etmiyorum kimseyi.

Ben başta iyi olur dedim di

ama bazı arkadaşların olumsuz yanıtlarında yer alan ifadelerde haksız diil

Yani açılsın diyenlerin de, açılmasın diyenlerinde haklı gerekçeleri var...

O zaman ben ne diye bunu yazıyom ?

Açılsın diyenlere bir gerekçe daha ilave etmek için.

Böyle bir bölüm, foruma yeni katılan ve nedense forum kurallarını okumayı sevmeyenlerin banlanan arkadaşların banlanma sebeplerini okurken, forum kurallarını da öğrenmelerine yardımcı olacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak kendim için bişi istiyorsam ne olimm. Her şey eğitim için ve eğitimli bir forum ailesi için :durdurun

bence açılsın ama çok kısıtlı olsunki bi daha yapmasınlar:)

Evet açılsın. Haklı gerekçeyle mi banlanmış. Yoksa keyfi mi bilelim. Gerekirse oy kullanarak kişinin banlanmasını kaldırılım. Yani demokrasi.... Değil mi Gebzeli .

Evet açılsın. Haklı gerekçeyle mi banlanmış. Yoksa keyfi mi bilelim. Gerekirse oy kullanarak kişinin banlanmasını kaldırılım. Yani demokrasi.... Değil mi Gebzeli .

1- kimse keyfi banlanmaz,
2- banlanan üyenin banının açılıp açılmayacağına sadece forum yönetimi karar verir. yani üyelerin yaptığı anketler sonucu ban açılmaz, kimse banlanmaz.

bir konu yanlış anlaşılmış sanırım.kimsenin kimseyi rencide etmek veya ifşa etmek gibi bir kastının olduğuna inanmıyorum.ve banlanma sebebinin yazılmasıda bir ifşa yolu değildir.çünkü aynı şey mahkemeler içinde vardır.mahkeme esnasında dışarıdan müdahale olmaz fakat mahkeme sonucu çok açık bir şekilde kamuya açıklanır.o sonuç, kimin ne ceza aldığı veya almadığı bilgisi kamunun kullanımına/bilgisine sunulur.Bu bir ifşa yada rencide etmek değildir.Hukuk sisteminin ve adaletin gereğidir.Aynı şekilde bu forumdaki hukuk ve adalet dağıtımı gereği, bunların açıklanmasının rencideye ve ifşaya sebep olacağını sanmıyorum.

banın kaLdırıLıp kaLdırıLmayacağına üyeLer karar verirse biz neden varız...

hiç bir yönetici kendini tatmin etmek ve zevk için üye banLatmaz, banLamaz

banın kaLdırıLıp kaLdırıLmayacağına üyeLer karar verirmesi gereksizde.
ama ana fikir güzel bazen benimde merak ettigim arkadaslar oluyordu. mesala bir örnek verim zamaninda jackalin neden banlandini cok aramistim son yazilarina baktigimda cözdüm olayi.aramadan direkmen bilmek cok daha kolay olurdu diye düsünüyorum.
lafin kisasi benden +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri