kuzay
Pesimist
- Reaction score
- 0
ßANA MASAL ANLATMA DEDİM SEN GİDİP PAMUK PRENSES OLAYINA GİRMİŞSİN.
ya pamuktan prenses mi olur alp prenses dedigin taş gibi olur :durdurun:durdurun:durdurun
ßANA MASAL ANLATMA DEDİM SEN GİDİP PAMUK PRENSES OLAYINA GİRMİŞSİN.
tabı jnmya pamuktan prenses mi olur alp prenses dedigin taş gibi olur :durdurun:durdurun:durdurun
siz once gidin sizlere omrunu vermiş futbolcukarınıza sahip cıkın..belki gencler de bişiler ogrenip te kacmaz kulubunuzden..ribery gibi de apar topar kacmaz bizm ulkeden...
GüzeL bir yazı...
Emre ise $erefsizin Daniskası! Kısaca $öyLe diyebiLiriz "$erefsiz Emre BelözoğLu Yerini buLdu"...
Yakında Fener'ide satar bu 3 kuru$ için hiç merak etmeyin!
herkes layık oduğu yere gider.
çok doğru şeyler emrenn kendi tercihi samiyene ne yüzle çıkıcak merak ettim doğrusu
ѕσηυη¢υ;2976408' Alıntı:Yerinde yorumlar yaptıgımı düşünüyorum.Gebzeli ona bakılırsa zamanında Gslı yöneticilerde Fb nin elinden kapmıştı Emre'yi..
Halbuki ne kadar mutluydunuz Emre Belözoğlu'nun sizle ismi anıldıgında
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=313562
İlk mesajımda daha Emre'nin Gslılar tarafından Fb'ye geldiğini alıntı yaparak belirtmiştim.Emre'nin bu transfer hakkında söyleyeceklerini bekleyelim ve görelim:sigara:
ѕσηυη¢υ;2966606' Alıntı:Gelmesin,oynadıgı klüplere ihanet eden oyuncu istemeyiz
ѕσηυη¢υ;2966889' Alıntı:siz alın biz niye alıyoruz..dün Gs ı satan bugun Fb yi de satmaz mı?
AYNEN KATILIYORUM:clap.EMRE ARTIK GALATASARAYIN EFSANELERİNDEN BİRİ OLAMAYACAK.FENERİN EFSANELERİNDEN BİRİ OLUR.GALATASARAYDAN FENERE GİDİP EFSANE OLAN DİĞER FUTBOLCULAR GİBİ!!!!!!!!!!!!.:biggrin:biggrin:biggrin