ßana MasaL AnLatmayın..!

Emre Demiş ki:

“Galatasaray Milli Takımdan Fazla Tanınıyor!”

Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre, Türkiye'den sadece Galatasaray'ın tanındığını söyledi. Emre, 2002 Dünya Kupası'nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' diye konuştu.

Kaynak: AA

-Hala Medyada Fenerbahce'nin 100.yılında Süpriz Transferlerden Biri Olacağın Konuşuluyor?

Emre Demiş ki:

Fenerbahçe’den teklif geldiği doğrudur, hem de Newcastle’dan daha büyük teklif yaptılar ama ben Newcastle'ı tercih ettim. Çünkü ben Türkiye’de Galatasaraylı Emre olarak anılmak istiyorum, ben Türkiye’de efsane kadro oyuncusu olarak anılmak istiyorum. Emre denince Galatasaray’dan sonra parantez içinde Fenerbahçe oyuncusu olmak istemem, ama bana ilgi duymaları beni memnun etti zaten onlara teklifleri için teşekkür ettim yaşım 26 en verimli çağımda Avrupa’da kalmam ve Türk futbolunu temsil etmem benim için önemli, artık Anadolu kulüplerindeki futbolcu arkadaşlarımız kendilerini aşsınlar ve dört büyüklerden önce Avrupa’yı tercih etsinler, Avrupa’nın sıra takımı bile olsa gelsinler burası çok farklı bir yer Avrupa’da oynayan oyuncu sayımız çok yetersiz, bence Avrupa’da bizi temsil eden oyuncu sayısı,dünya kupasına gitme kadar önemli bir konudur, Türkiye deyince akla ilk Fenerbahçe’den Tuncay Şanlı geliyor, bence Türkiye’de bazı arkadaşların Avrupa’ya gelme devri geldi ve geçiyor.

Kaynak:TV8

emre kendine yakışanı yaptı.
O bizde Küçük emre olarak tanındı.Artık hayatı boyunca Küçük olarak kalacak...

Bence bizim ligimiz gerek avrupalı, gerekse avrupa görmüş (!) türk futbolcu çöplüğü!!! Bir delikanlı çıkıp diyebilir mi ki (hangi takımı tutarsa tutsun) hali hazırda dünya futbolunda göz bebeği konumundaki herhangi bir futbolcu parasını takır takır peşin alsa bile Türk Futbol liginde bir takımda oynar?? Avrupadan gelen türk futbolcuları zaten suyu tamamen alınmış posa durumunda oldukları için kısa günün karı olarak avrupa kulüpleri tarafından bizim saf (!) kulüplerimize itelenmektedir.

kusura bakmayın ama bülent korkmaza ,ergune,suata ve şimdide hakan sukure yapılan vefasızlıgın sahibi bir takım bir yonetim ve teraftarlar..bunları den 2-3 milyon dolara degil beş kurusa satarım..tuncay gitti fenerden noldu..adam gibi tepkimizi verdiydik..olsun hakkı var..tuncay da imza atıp fenere para kazandırabilrdi...ama kendisi daha cok kazanacagı icin o yolu secti..o onun yaptıgı bir iş....

siz once gidin sizlere omrunu vermiş futbolcukarınıza sahip cıkın..belki gencler de bişiler ogrenip te kacmaz kulubunuzden..ribery gibi de apar topar kacmaz bizm ulkeden...

eski yorumlarımada bakabilirsiniz herzaman söyledim emra bize gelmesinde kime giderse gitsin diye
ben zaten GS'ye gelmesini istemiyordum FB aldı hayırlı olsun hayrını görsün

siz once gidin sizlere omrunu vermiş futbolcukarınıza sahip cıkın..belki gencler de bişiler ogrenip te kacmaz kulubunuzden..ribery gibi de apar topar kacmaz bizm ulkeden...

siz kime sahip çıktınız dövdüğünüz Rüştü'yemi

Galatasaray kelimesi geçmiyor..

EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?

7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır.
Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu.
Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de
Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.

kaynak fenerbahce.org

GüzeL bir yazı...
Emre ise $erefsizin Daniskası! Kısaca $öyLe diyebiLiriz "$erefsiz Emre BelözoğLu Yerini buLdu"...
Yakında Fener'ide satar bu 3 kuru$ için hiç merak etmeyin!

sende oynarken şerefLi rakibe geçince mi şerefsiz..
Emre hiç bi zaman "kefen giyerim gs forması giymem" diyen ELvir BaLiç'Lerden yada fbye imza atmadan 3 gün önce fenere bjk taraftarıyLa birLikte 3Lü çeken Tümer'Lerden oLmadı..

Ne yapsın yani Gs en fazLa 2 miLyon,fb ise paşa paşa 3,5 miLyon € verdi Emre'ye..

Fenerbahçe'den nefret eden biri oLarak ben de kabuL ederdim bu tekLifi,işin doğru yanı bu..

Emre ve Okan'ın gitme konusuna geLince,kusura bakmayın ama o biraz da yönetimin suçuydu,sözLeşme bitene kadar emre ve okana kimse tekLif götürmedi bizden..

Galatasaraylı olmamız emreye hakaret etmemizi gerektirmiyor sanırım.
Adam özgür iradesi ile istediği seçimi yapar.
Yaptığı seçimin yanlış yada doğru olduğunu oda bizde yaşayarak göreceğiz.

herkes layık oduğu yere gider.

herkes layık oduğu yere gider.

AYNEN KATILIYORUM:clap.EMRE ARTIK GALATASARAYIN EFSANELERİNDEN BİRİ OLAMAYACAK.FENERİN EFSANELERİNDEN BİRİ OLUR.GALATASARAYDAN FENERE GİDİP EFSANE OLAN DİĞER FUTBOLCULAR GİBİ!!!!!!!!!!!!.:biggrin:biggrin:biggrin

ilk sözüm sonuncu s

ana gelsinmi gelmesinmi anketinde ihanet eden bi futbolcunn ne işi var fenerde diyene sen şimdi de onu savunan iyi bi transfer olduğunu söyleyende sen çok çelişkili

yazı is gerçekten harika emeğine sağlık kardeşim..çok doğru şeyler emrenn kendi tercihi samiyene ne yüzle çıkıcak merak ettim doğrusu

halamı ya tartışınyonuz önderi almaya kalkıyo yönetim bizde onamı şeredsiz dicez gidince kötümü dicez ayıp ya zorunuza bu kadar gitmiş pes

Emre çok iyi bir futbolcudur. Eminim FB.ye de faydası olacaktır. Galatasarayımıza gelmesini isterdim ama yılar önce yaptıkları yenilir yutulur cinsten değildi. Gençlik hatasıdır ve hatasını anlamıştır bir gün gelir para konuşmadan bize amza atar diye düşünüyordum. Ancak FB.ye imza atması gerçekte var olan karakterini ortaya çıkarmıştır. Demek yanlış düşünen benmişim.Artık bırak Emrenin kendisi, gölgesinin bile yakınlarımızdan geçmesine tahammül edemem. Emrenin gönül verdiği forma rengi belli olmuştur.O da banknot renkleridir. Hayırlı olsun.

ѕσηυη¢υ;2976408' Alıntı:
Yerinde yorumlar yaptıgımı düşünüyorum.Gebzeli ona bakılırsa zamanında Gslı yöneticilerde Fb nin elinden kapmıştı Emre'yi..

Halbuki ne kadar mutluydunuz Emre Belözoğlu'nun sizle ismi anıldıgında
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=313562

İlk mesajımda daha Emre'nin Gslılar tarafından Fb'ye geldiğini alıntı yaparak belirtmiştim.Emre'nin bu transfer hakkında söyleyeceklerini bekleyelim ve görelim:sigara:

sonuncu arkadaşım Emre Fenere Gelsinmi başlıklı bir anket aşağıdaki yazı sadece bir alıntıdır. :melek

ѕσηυη¢υ;2966606' Alıntı:
Gelmesin,oynadıgı klüplere ihanet eden oyuncu istemeyiz

ѕσηυη¢υ;2966889' Alıntı:
siz alın biz niye alıyoruz..dün Gs ı satan bugun Fb yi de satmaz mı?

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2965816&highlight=emre#post2965816

Fenerbahçe profesyonel bir kuluptür

Yabancı sıkıntısı oldugu için Türk ortasahaların en iyisini almak istedi buda Emre Belezoglu geçmişi degil bize verecekleri önemlidir ...

Katil yada çapkın bu onun kişisel sorunudur bizi ilgilendiren kısmız sahadaki performansıdır ...

sonrasında böyle bir yazı da yazmıştım.Aziz Yıldırım anlaşmış getirmiş ne yapalım.hayır kabul etmiyoruz mu diyelim?bizim aşkımız ÇUBUKLUYA

Evet sonuncu haklısın bizdeyken Katil Emre lakabını taktığınızda nedense sizin sorununuz olmuştu :)

AYNEN KATILIYORUM:clap.EMRE ARTIK GALATASARAYIN EFSANELERİNDEN BİRİ OLAMAYACAK.FENERİN EFSANELERİNDEN BİRİ OLUR.GALATASARAYDAN FENERE GİDİP EFSANE OLAN DİĞER FUTBOLCULAR GİBİ!!!!!!!!!!!!.:biggrin:biggrin:biggrin

kim o ? fuckyelmi yoksa Lol

sonuncu, şimdi altınız kuru konuşuyosun sizinde oğuzla aykuta yaptığınızı biz henüz unutmadık....

Geri