'Üzmez beni taciz etmedi'

ben müslümanım diyen şeriatçıdır zaten , ha siz şeriat deyince iranı malezyayı düşünüyorsunuz hayır kesinlikle şeriat ekonomide marksist , sosyal hayatta ise adalet ve eşitliği savunur allah ın kuralları geçerlidir , öyle kol kesme adam kesme bedevi safsatalarıdır ben şeriatçi değilim diyorsan aynı zamanda ben allahın kurallarını desteklemiyorum da diyorsun ...
Mana önemli , hukuk dediğin bizim ülkemizdeki gibi tek taraflı ise mesela ekmek çalan birisi 7 yıl yatıyor da , eroin satan birisi 6 ayda çıkıyorsa ben buna adalet demem hukuk demem,
benim insan haklarına saygım var ama gerçekten insanlara hak tanınıyorsa ...
Türkiye'de hukuk herkesi kapsar , 'bazılarını' 2 kere kapsar...

allah'ın kurallarında kafa kesme mi var ...
Milleti yanlış yönlendirip kafa bulandırma ... Sen irandan bahsediyorsun .. çarpıtılmış müslümanlıktan ..
Ben türküm ve elhamdürüllah müslümanım .. Benim inandığım bu dinde ne olursa olsun bir insanın kafası kesilemez (apo hariç)

Ben müslümanım diyen şeriatçıdır zaten , ha siz şeriat deyince iranı malezyayı düşünüyorsunuz hayır kesinlikle şeriat ekonomide marksist , sosyal hayatta ise adalet ve eşitliği savunur Allah ın kuralları geçerlidir , öyle kol kesme adam kesme bedevi safsatalarıdır ben şeriatçi değilim diyorsan aynı zamanda ben Allahın kurallarını desteklemiyorum da diyorsun ...
mana önemli , hukuk dediğin bizim ülkemizdeki gibi tek taraflı ise mesela ekmek çalan birisi 7 yıl yatıyor da , eroin satan birisi 6 ayda çıkıyorsa ben buna adalet demem hukuk demem,
benim insan haklarına saygım var ama gerçekten insanlara hak tanınıyorsa ...
Türkiye'de hukuk herkesi kapsar , 'bazılarını' 2 kere kapsar...
vay vay vaayyyy...kim öğretiyor size bunları yaaa....Elhamdülillah sonuna kadar müslümanım... ama şeriat düşmanıyım...CUMHURİYETÇİYİM...ATATÜRKÇÜYÜM...

hukuka gelince şak şak tuttuğun iktidar 7 yıldır iktidar...2005 yılında hukukta milat yattık diye yutturdu bize...napalım idare edicez...sana katılıyorum; hukuk katledildi ama sayenizde adamlar iktidar...sadece hukuk mu herşey katledildi ama halkın iradesi diycez , napalım....

allah'ın kurallarında kafa kesme mi var ...
Milleti yanlış yönlendirip kafa bulandırma ... Sen irandan bahsediyorsun .. çarpıtılmış müslümanlıktan ..
Ben türküm ve elhamdürüllah müslümanım .. Benim inandığım bu dinde ne olursa olsun bir insanın kafası kesilemez (apo hariç)

öyle kol kesme kafa kesme bedevi safsatalarıdır yazmışım oraya görmüyor musun?
irandaki şeriat değil demişim yazmadığım şeyleri yazmışım gibi kabul edip saçmasapan cevaplar yazma ...

yav bırakın çağdışı hukuk sistemlerini...şeriiatmış falan filan...bunlar anca tarikat yuvalarında müridlerin beynini boş tutmamak için rüyaya yattıklarında görmeleri için anlatılan hikayeler....geçççççç

vay vay vaayyyy...kim öğretiyor size bunları yaaa....Elhamdülillah sonuna kadar müslümanım... ama şeriat düşmanıyım...CUMHURİYETÇİYİM...ATATÜRKÇÜYÜM...

hukuka gelince şak şak tuttuğun iktidar 7 yıldır iktidar...2005 yılında hukukta milat yattık diye yutturdu bize...napalım idare edicez...sana katılıyorum; hukuk katledildi ama sayenizde adamlar iktidar...sadece hukuk mu herşey katledildi ama halkın iradesi diycez , napalım....

şeriatın ne olduğunu iyice araştır sonra tekrar konusalım bu konuyu ben nasıl olsa burdayım ,
hukuk bizim değil sizin istediğiniz gibi işliyor mesela bana kalsa bir çocuk tacizcisini hemen asarım ama Apo yüzünden önceki hükümet elimizi kolumuzu bağladı al sana hukuksuzluk...

şeriatın ne olduğunu iyice araştır sonra tekrar konusalım bu konuyu ben nasıl olsa burdayım ,
hukuk bizim değil sizin istediğiniz gibi işliyor mesela bana kalsa bir çocuk tacizcisini hemen asarım ama Apo yüzünden önceki hükümet elimizi kolumuzu bağladı al sana hukuksuzluk...
Sana bilgi olsun:

AKP'nin de TBMM'de 53 milletvekili ile yer aldığı, o zaman milletvekili olmayan Erdoğan'ın genel başkanları sıfatıyla misafir locasından izlediği AKP Grubu "EVET" oyu kullandı. Böylece 1 Ağustos 2002'deki olağanüstü toplantılarda idam cezası, yasalarımızdan çıkarıldı.

SADECE MHP grubu 117 milletvekili ile buna "RET" oyu verdi. Ancak diğer partiler ittifak yapıp idam cezasını kaldırarak Öcalan'ı da kurtardılar. MHP lideri Bahçeli'nin, "Gökkuşağı Koalisyonu" adını verdiği DSP, ANAP, DYP, SP, AKP ve YTP'li milletvekilleri, ittifak halinde idam cezasını kaldırdılar. O gün Apo asılmasın diyen AKP milletvekilleri dışında yine o gün Apo asılmasın diyen ama AKP'de olmayan birçok milletvekili de şu an AKP'nin milletvekili olarak TBMM'de bulunmaktadır.

Apo'yu Kimler İdamdan Kurtardı? - EtikHaber - Doğru Haberin Adresi

Arkadaş ya günahın ne olduğunu bilmiyor yada inanmıyor.Yoksa günahları toplamaya kalkmazdı.adam böyle birşey yaptıysa cezasını çeker.ya yapmadıysa!! O zaman iftira atmış olmazmısınız?Başkalarına iftira atmayı vijdanınız nasıl kabul edecek?

bırak ya Apo nun asılmayacağına dair anlaşmanın altında kimlerin imzası vardı muhteşem 3 lü hatırlatırım Yılmaz Bahçeli Ecevit ...
Daha neyi kime yamıyorsunuz bunun üzerine AB süreci diye idamı kaldırdınız be...

Arkadaş ya günahın ne olduğunu bilmiyor yada inanmıyor.Yoksa günahları toplamaya kalkmazdı.adam böyle birşey yaptıysa cezasını çeker.ya yapmadıysa!! O zaman iftira atmış olmazmısınız?Başkalarına iftira atmayı vijdanınız nasıl kabul edecek?

aynı şeyi ümraniye soruşturmasındakiler için de söylüyor musun?

işte ben de bunu anlıyamıyorum...giderler minicik bi kıza sarkıntılık etmiş papaz kılıklı 70lik bi adamı savunurlar; kendilerini karda çamurda ayazda savunmak için cansiperane mücadele eden kahraman askerlerini yerden yere vururlar...ilginç....Allah bu millete akıl fikir versin...

Klavyeden atıp tutmak ne kadar da kolay.Delil gösterseler -sahte- kız aksini iddia etse -tehdit- diyorsunuz.Sen bahsini ettiğin o ana şahitlik mi ettin ki bu kadar emin konuşabiliyorsun? Yaptığın şey çok bariz ortada Üzmez in tipine bakıp tecavüzcü diyorsun.Birilerine iftira atarken bu kadar rahat olma Allah aynısını sanada verir.Kişilere değil olaya bakmak lazım.Üstad hazretlerininde dediği gibi 'Biz Günahkara Değil Günaha Karşıyız'

Klavyeden atıp tutmak ne kadar da kolay.Delil gösterseler -sahte- kız aksini iddia etse -tehdit- diyorsunuz.Sen bahsini ettiğin o ana şahitlik mi ettin ki bu kadar emin konuşabiliyorsun? Yaptığın şey çok bariz ortada Üzmez in tipine bakıp tecavüzcü diyorsun.Birilerine iftira atarken bu kadar rahat olma Allah aynısını sanada verir.Kişilere değil olaya bakmak lazım.Üstad hazretlerininde dediği gibi 'Biz Günahkara Değil Günaha Karşıyız'
üstteki sorumu sana da soruyorum...ümraniye soruşturmasından tutuklananlar için de aynı şeyi söylüyor musun?

üstteki sorumu sana da soruyorum...ümraniye soruşturmasından tutuklananlar için de aynı şeyi söylüyor musun?

Aynı durum ise düşüncelerim ve dediklerim tabikide sabittir.Ama ordaki durum farklı.Sen papaz kılıklı adamı nası savunurlar demişşin,tipine bakarak yapıştırmışşın tecavüzcü damgasını.Ortada fol yok yumurta yok..Sonuç olarak demek istediğimi anlamışındır klavyeden iftira atmak kolay,inşaallah biri seninde tipine bakarak iftira atmaz..

Aynı durum ise düşüncelerim ve dediklerim tabikide sabittir.Ama ordaki durum farklı.Sen papaz kılıklı adamı nası savunurlar demişşin,tipine bakarak yapıştırmışşın tecavüzcü damgasını.Ortada fol yok yumurta yok..Sonuç olarak demek istediğimi anlamışındır klavyeden iftira atmak kolay,inşaallah biri seninde tipine bakarak iftira atmaz..

mağdurenin psikolojisi hakkında adli tıp raporu var...işkembe-i kübra dan sallamıyoruz...

siz yorumlarınızı yazın.. mübarek gün tamam haklısınız ama , korkmayın... tüm günahlar bana gelsin ..

bu nasıl bir açıklamadır yahu tüm günahlar bana gelsin sana geleceğinin garantisimi var hadi diyelimki geldi tüm günahlar biz allahın mübarek kıldığı bir günde neden ağzımızı bozalım neden küfür edelim

yahu bu adam teketek e çıktı ve dedi ki; evet bu kadınla kızı ben himayeme aldım, ihtiyaçlarını da giderdim, eğer ben olmasaydım kötü yola düşeceklerdi...ihtiyaçtan bahsederken de pis pis gülerek anlattı...heralde bu açıklamadan yiyecek içecek ihtiyacını anlayacak kadar da aptal değiliz...ve o zaman zafer sarhoşuydu beyefendi, çünkü tutuklanıp salıverilmişti ve bir daha tutuklanamayacağını hesap ediyordu...adam ağzıyla itiraf etti siz bu adamı savunuyorsunuz..iyi peçete ve kolonya da ikram edin bari...tövbe tövbeee...

Bu Konu Hakkında Bilgim Yok Adam Şöyle Yapmış Kız Böyle Yapmış O Haklı Bu Haksız Diyemem.
Yalnız,
Müzlüm Gündüz - Fadime Şahin Olayını Ne Çabuk Unuttular,
Sözde İslamiyeti Kötülemek İçin Yapmayacakları Şey Yok,
Amaçları İslamiyete Saldırmak Haber Yapıp İnsanların Gözü Önünde Dinciler Şöyle Yaptı Böyle Yaptı Diyerek İslamiyeti Kötülemek.
Böyle Olaylar Üzerinden İslamiyeti Kötülemeye Çalışanlara Allah Fırsat Vermesin.

Geri