'Üzmez beni taciz etmedi'

Türkiye Cumhuriyeti'nin dinamiklerine ve Yüce Hukukuna saygı duymayıp, sürekli şeriat sistemini öven, öne süren ve aşağılayanlarla işim olmaz...burası malezya, iran falan değil...ya haddinizi bileceksiniz, ya da bildirilecek...eninde sonunda...Türk Hukuku bu zihniyyette olanlara gereken dersi verecek...
KISACASI, ŞU AN DURGUN DURGUN , MASUM KUZU POSTUYLA DEMOKRASİ MASALLARI ANLATANLAR; ZAMANI GELDİĞİNDE AZIP, KİRLİ EMELLERİNE ULAŞMAK İÇİN İÇLERİNDEKİ BÜTÜN KANI KUSMAYA, KENDİLERİNE BIRAKILAN VASİYETİ YERİNE GETİRMEK İÇİN KARANLIK YUVALARINDAN ORTALIĞA TEKRAR ÇIKTIKLARINDA; KARŞILARINDA BİZİ GÖRECEKLERDİR...AND OLSUN...

BİZ OLMAZSAK PIRIL PIRIL , VATANINI SEVEN CUMHURİYETÇİ VE ATATÜRK'E SIKI SIKIYA BAĞLI YETİŞTİRDİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ; SİZE GEREKEN DERSİ VERECEKTİR...HİÇ ŞANSINIZ YOK YANİ...HAAA KAN DÖKÜLÜR MÜ?ONU BİLEMEM...O SİZİN AZGINLIK VE TAŞKINLIKLARINIZA BAĞLIDIR...BİLESİNİZ...

Boş yere yemin ettin.

Bizim kazanacağımız Kur'anda yazıyor zaten Hadislerde de çok fazla bahsedilmiş...

Irkla alakası yok.Evet biz Türküz ama Allah(cc) istese hepimizi katleder ama bizim iyiliğimizi istiyor.Yani senin şeriat dediğin bizim Kur'an kuralları ve ahlakı dediğimiz şeyz zaten oldu Allah(cc) haşa ve kelle olmamış birşeyi anlatırmı.Allah geleceği bilmiyor mu.Hz.İSa(as) 10-15 yıl sonra geldiğinde bütün dünya ona tabi olacaktır ssenle benle alakası yok yani.Ben istemesemde Allah vaadinden vazgeçmez..

Bak çok net söylüyorum bu söylediklerim oldu biz tekrarını yaşıyoruz...

Hz. İsa'nın Yeryüzüne Dönüşü

"Hani Allah, İsa'ya demişti ki: "Ey İsa, doğrusu senin hayatına Ben son vereceğim, seni Kendime yükselteceğim, seni inkar edenlerden temizleyeceğim ve sana uyanları kıyamete kadar inkara sapanların üstüne geçireceğim. Sonra dönüşünüz yalnızca Banadır, hakkında anlaşmazlığa düştüğünüz şeyde aranızda Ben hükmedeceğim." (Al-i İmran Suresi, 55)

Andolsun, Kitap ehlinden, ölmeden önce ona (İsa) inanmayacak kimse yoktur. Kıyamet günü, o da onların üzerine şahit olacaktır. (Nisa Suresi, 159)

Eğer biz dilemiş olsaydık, elbette sizden melekler kılardık; yeryüzünde (size) halef (yerinize geçenler) olurlardı. (Zuhruf Suresi, 57-60)

Şüphesiz O, kıyamet-saati için bir ilimdir. Öyleyse ondan yana hiç bir kuşkuya kapılmayın ve bana uyun. Dosdoğru yol budur. (Zuhruf Suresi, 61)

3. Selam üzerimedir; ... öleceğim gün ve diri olarak yeniden kaldırılacağım gün de. (Meryem Suresi, 33)

Boş yere yemin ettin.

Bizim kazanacağımız Kur'anda yazıyor zaten Hadislerde de çok fazla bahsedilmiş...

Irkla alakası yok.Evet biz Türküz ama Allah(cc) istese hepimizi katleder ama bizim iyiliğimizi istiyor.Yani senin şeriat dediğin bizim Kur'an kuralları ve ahlakı dediğimiz şeyz zaten oldu Allah(cc) haşa ve kelle olmamış birşeyi anlatırmı.Allah geleceği bilmiyor mu.Hz.İSa(as) 10-15 yıl sonra geldiğinde bütün dünya ona tabi olacaktır ssenle benle alakası yok yani.Ben istemesemde Allah vaadinden vazgeçmez..

"Hani Allah, İsa'ya demişti ki: "Ey İsa, doğrusu senin hayatına Ben son vereceğim, seni Kendime yükselteceğim, seni inkar edenlerden temizleyeceğim ve sana uyanları kıyamete kadar inkara sapanların üstüne geçireceğim. Sonra dönüşünüz yalnızca Banadır, hakkında anlaşmazlığa düştüğünüz şeyde aranızda Ben hükmedeceğim." (Al-i İmran Suresi, 55)

Andolsun, Kitap ehlinden, ölmeden önce ona (İsa) inanmayacak kimse yoktur. Kıyamet günü, o da onların üzerine şahit olacaktır. (Nisa Suresi, 159)

Eğer biz dilemiş olsaydık, elbette sizden melekler kılardık; yeryüzünde (size) halef (yerinize geçenler) olurlardı. (Zuhruf Suresi, 57-60)

Şüphesiz O, kıyamet-saati için bir ilimdir. Öyleyse ondan yana hiç bir kuşkuya kapılmayın ve bana uyun. Dosdoğru yol budur. (Zuhruf Suresi, 61)

3. Selam üzerimedir; ... öleceğim gün ve diri olarak yeniden kaldırılacağım gün de. (Meryem Suresi, 33)

bu yaşlı sapık yazar , küçücük körpe kardeşimizi taciz etsin , sen hala gelip burda onun şakşakcısı destekcisi ol ve millete masonluk yapar gibi vaaz ver ....

bu arada bizim seriat dediğimiz senin deyiminle kuran-ı kerim in kurallarımı..
kuran-ı kerimde kafa kesme varmı????
kuran-ı kerimde hırsızlık yapanın elini koparın kesin diye bişey yazıyomu..
???
hangi kuran-ı kerimden bahsediyoruz hacı???
iran ın kuran-ı kerimindenmi ?? yoksa müslüman aleminin kuran-ı kerim inden mi?

bu arada bizim seriat dediğimiz senin deyiminle kuran-ı kerim in kurallarımı..
kuran-ı kerimde kafa kesme varmı????
kuran-ı kerimde hırsızlık yapanın elini koparın kesin diye bişey yazıyomu..
???
hangi kuran-ı kerimden bahsediyoruz hacı???
iran ın kuran-ı kerimindenmi ?? yoksa müslüman aleminin kuran-ı kerim inden mi?

O adam beni tınlamaz iyiyse Allah karşılığını verir ve yine kötüyse gene Allah karşılığını veriri...

Kardeş iran demişsin.İşte tam olarak konu bu ordaki şeriat değil asıl bizde asker kılığına girmiş milleti yok etmeye kendini adamışlar var işte şeriatıda kendi nefislerine göre hareket edenler var.Ben bazılarını biliyorum kanın donar...

Ama Kur'anı sende bende biliyoruz.İtirazımızda olmaz.Bütün müslümanlar Kur'an kurallarını ister neden ADALET HUZUR için.Allah kimseye izin verirmi şeytanlık yapsın biz ahlaklı olduktan sonra..

Kardeş bak kardeş diyorum sen benim Hz.Adem ve Hz.Havva'dan kardeşimsin.
Allah'ımız BİR
Dinimiz BİR
Peygamberimiz BİR
Havamız BİR
Güneşimiz BİR
Toprağımız BİR
Bayrağımız BİR
Vatanımız BİR
Neslimiz BİR
..............

Seni benden ayıran konu nedir kardeş.Engel nedir.Bizim mutlaka ortada bulşacağımız birşey hatta birçok şey olmalı varda.
Dinde buluşalım kardeş kim seni engelliyor Allah bizim kardeş dost olmamızı istemiyor mu?Biz birbirimize emanet değil miyiz?

tabiki neden olmasın.. ortak noktamız çok .. en önemlisi insan görünümündeyiz ve tam anlamıyla insan olmaya çalışıyoruz... birbirimizin düşüncelerini zorla birbirimize kabul ettirme zorunluluğumuz yok..
mesela ben galatasaraylıyım kardeşim.. eğer sende benim gibi gs lıysan baştacısın .. siyasi görüşün beni ilgilendirmez :D
gs lı olman yeter ..
ama bu işin şakası tabi..
eğer şu düzende hala tartışmayı başarabiliyorsak ne mutlu bize.. bunu yapamayan ne ülkeler biliyorum ben ...
bu kadar özgür olmayan ne ülkeler...

tabiki neden olmasın.. ortak noktamız çok .. en önemlisi insan görünümündeyiz ve tam anlamıyla insan olmaya çalışıyoruz... birbirimizin düşüncelerini zorla birbirimize kabul ettirme zorunluluğumuz yok..
mesela ben galatasaraylıyım kardeşim.. eğer sende benim gibi gs lıysan baştacısın .. siyasi görüşün beni ilgilendirmez :D
gs lı olman yeter ..
ama bu işin şakası tabi..
eğer şu düzende hala tartışmayı başarabiliyorsak ne mutlu bize.. bunu yapamayan ne ülkeler biliyorum ben ...
bu kadar özgür olmayan ne ülkeler...

Allah bizi ayırmasın.Ben nasıl bunları şevkle titreyerek güzellikle yazıyorsam Allah herkese nasp etsin.Allah stephard_9 dan da razı olsun.Sana dua etmeme vesile oldu.
Allah yardımcınız Hz.Muhammed(sav) şefaatçiniz mekanınız cennet olsun kardeşim.
Selam ve Dua ile...

Allah bizi ayırmasın.Ben nasıl bunları şevkle titreyerek güzellikle yazıyorsam Allah herkese nasp etsin.Allah stephard_9 dan da razı olsun.Sana dua etmeme vesile oldu.
Allah yardımcınız Hz.Muhammed(sav) şefaatçiniz mekanınız cennet olsun kardeşim.
Selam ve Dua ile...

Allah senden de razı olsun dualarını kabul etsin ... dediğim gibi sonuçta aynı ülkenin ekmeğini yiyoruz... yarın birgün amerika yada başka bir ülke yurdumuza girse beraber sırt sırta mücadele vereceğiz...

not: mekanın cennet olsun yazmışsın .. kendimi ölmüş gibi hissettim :D ben daha ölmedim ya :d
saolasın..

Allah senden de razı olsun dualarını kabul etsin ... dediğim gibi sonuçta aynı ülkenin ekmeğini yiyoruz... yarın birgün amerika yada başka bir ülke yurdumuza girse beraber sırt sırta mücadele vereceğiz...

not: mekanın cennet olsun yazmışsın .. kendimi ölmüş gibi hissettim :D ben daha ölmedim ya :d
saolasın..

Yok ya onu demek istemedim.Önümüzde çok güzel yıllar var.Tabiki uzun ve huzurlu yaşaman isteğimdir.Ahirette demek istedim :redface:

sen kimsin ki kimin ne zaman konuşacağına karar verebiliyorsun ....

sen kimsin böyle demokrat bir formda insanlar kendi düşüncelerini hür iradeyle dile getirirken insanları bu şekilde döver gibi yargılıyabiliyorsun..
insanların düşüncelerine tahammülün yoksa yorum yapma arkadaşım..
herkes burda istediğini söylemekte özgürdür( başkalarının özgürlüğüne mani olmadığı sürece)

sen kimsin böyle demokrat bir formda insanlar kendi düşüncelerini hür iradeyle dile getirirken insanları bu şekilde döver gibi yargılıyabiliyorsun..
insanların düşüncelerine tahammülün yoksa yorum yapma arkadaşım..
herkes burda istediğini söylemekte özgürdür( başkalarının özgürlüğüne mani olmadığı sürece)

yazdıkların benim için değil bana o yorumu yazdıran için olmalıydı , artist artist yorum yazan adeta şehir magandası gibi afra tafra içinde olan ondan sonra da demokrasi hukuk dersi vermeye kalkan , ve bu forumda çok düzeyli yorumlar yazan arkadaşlarıma aynen yukarda dediğin gibi tahammülü olmayıp özgürlüğünü kısıtlamaya kalkan insana yazılmış bir yorumdur o...
merak ettiğim onun yazdığını değil de benim yazdığımı görmen senin de onun kadar 'demokrat' olmandan mı kaynaklanıyor?

yazdıkların benim için değil bana o yorumu yazdıran için olmalıydı , artist artist yorum yazan adeta şehir magandası gibi afra tafra içinde olan ondan sonra da demokrasi hukuk dersi vermeye kalkan , ve bu forumda çok düzeyli yorumlar yazan arkadaşlarıma aynen yukarda dediğin gibi tahammülü olmayıp özgürlüğünü kısıtlamaya kalkan insana yazılmış bir yorumdur o...
Merak ettiğim onun yazdığını değil de benim yazdığımı görmen senin de onun kadar 'demokrat' olmandan mı kaynaklanıyor?

sana verecek cevabım yok .... Anlama kapasiten yetmiyor... Kültür farkımız var ...
şimdi gidip kumda oynayabilirsin...
Bu konuda da artık yorum yapmıyorum...

sana verecek cevabım yok .... Anlama kapasiten yetmiyor... Kültür farkımız var ...
şimdi gidip kumda oynayabilirsin...
Bu konuda da artık yorum yapmıyorum...

Senin kapasiten çok yüksek, sadece muzlara kafi geliyor. Bir mantar kadar da kültürlüsün maşaallah ! Seni anlayamıyoruz çünkü: bizde korteks var kullanabiliyoruz, ama sen kortekslerinin varlığının farkında bile değilsin.

Senin gibi cahilden son alıntım olsun !

Kolaydır karşındakini aptal yerine koyup kendini akıllı saymak...

Kendini "birşey" sanmaktan Allah' a sığınırım. Söylenecek meşru dairede sözü olan herkes ile mukalemeye girerim, çok şeyde öğrenirim. Ama bakıyorum forumda bunlardan bir kaç tane var. Kiminin görüşü ile aşağılandığına, kiminin de inancı ile aşalandığına şahit oldum. Herkes yorumunu yapsın, kim doğru söylüyor ortaya çıksın. İnsan olarak kendimize saygı duymuyoruz ki, karşıdakine duyalım.

Neyse, iyi forumlar olsun !

Boş yere yemin ettin.

hastayım bu takunyacılara ya...takunya ve takiyye eşgüdümlü gidiyor bakıyorum da...

işte beyinler böyle yıkanıyor...herşeye dini öne sürerek...kardeşim anlayın artık din insanın içindedir...sen bu ayetleri, hadisleri tekrar ettikçe benden daha iyi mi müslüman olacaksın?
burda ahiret değil dünya meselesi tartışıyoruz...
Bak bu yaptıklarınla Üzmez'i unutturdun di mi?
Acaba Allah'ın da mı unutacağını zannediyorsun şimdi...
Sizle ve yandaşlarınızla ve iktidarınızla uğraşılmaz kardeşim....siz takiyye işini iyi biliyorsunuz...

hastayım bu takunyacılara ya...takunya ve takiyye eşgüdümlü gidiyor bakıyorum da...

işte beyinler böyle yıkanıyor...herşeye dini öne sürerek...kardeşim anlayın artık din insanın içindedir...sen bu ayetleri, hadisleri tekrar ettikçe benden daha iyi mi müslüman olacaksın?
burda ahiret değil dünya meselesi tartışıyoruz...
Bak bu yaptıklarınla Üzmez'i unutturdun di mi?
Acaba Allah'ın da mı unutacağını zannediyorsun şimdi...
Sizle ve yandaşlarınızla ve iktidarınızla uğraşılmaz kardeşim....siz takiyye işini iyi biliyorsunuz...

yorum yapmicam dedim ama , senin bu yorumuna alkış tutmak boynumun borcudur değerli kardeşim ..
eksik olma ...
:clap:thumbup:

al birini vur ötekine...bu da hukuk tanımaz şeriatçı sanırım...

Ben müslümanım diyen şeriatçıdır zaten , ha siz şeriat deyince iranı malezyayı düşünüyorsunuz hayır kesinlikle şeriat ekonomide marksist , sosyal hayatta ise adalet ve eşitliği savunur Allah ın kuralları geçerlidir , öyle kol kesme adam kesme bedevi safsatalarıdır...
ben şeriatçi değilim diyorsan aynı zamanda ben Allahın kurallarını desteklemiyorum da diyorsun ...
mana önemli , hukuk dediğin bizim ülkemizdeki gibi tek taraflı ise mesela ekmek çalan birisi 7 yıl yatıyor da , eroin satan birisi 6 ayda çıkıyorsa ben buna adalet demem hukuk demem,
benim insan haklarına saygım var ama gerçekten insanlara hak tanınıyorsa ...
Türkiye'de hukuk herkesi kapsar , 'bazılarını' 2 kere kapsar...

Geri