GemaR
Banned
Türkiye Cumhuriyeti'nin dinamiklerine ve Yüce Hukukuna saygı duymayıp, sürekli şeriat sistemini öven, öne süren ve aşağılayanlarla işim olmaz...burası malezya, iran falan değil...ya haddinizi bileceksiniz, ya da bildirilecek...eninde sonunda...Türk Hukuku bu zihniyyette olanlara gereken dersi verecek...
KISACASI, ŞU AN DURGUN DURGUN , MASUM KUZU POSTUYLA DEMOKRASİ MASALLARI ANLATANLAR; ZAMANI GELDİĞİNDE AZIP, KİRLİ EMELLERİNE ULAŞMAK İÇİN İÇLERİNDEKİ BÜTÜN KANI KUSMAYA, KENDİLERİNE BIRAKILAN VASİYETİ YERİNE GETİRMEK İÇİN KARANLIK YUVALARINDAN ORTALIĞA TEKRAR ÇIKTIKLARINDA; KARŞILARINDA BİZİ GÖRECEKLERDİR...AND OLSUN...
BİZ OLMAZSAK PIRIL PIRIL , VATANINI SEVEN CUMHURİYETÇİ VE ATATÜRK'E SIKI SIKIYA BAĞLI YETİŞTİRDİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ; SİZE GEREKEN DERSİ VERECEKTİR...HİÇ ŞANSINIZ YOK YANİ...HAAA KAN DÖKÜLÜR MÜ?ONU BİLEMEM...O SİZİN AZGINLIK VE TAŞKINLIKLARINIZA BAĞLIDIR...BİLESİNİZ...
Boş yere yemin ettin.
Bizim kazanacağımız Kur'anda yazıyor zaten Hadislerde de çok fazla bahsedilmiş...
Irkla alakası yok.Evet biz Türküz ama Allah(cc) istese hepimizi katleder ama bizim iyiliğimizi istiyor.Yani senin şeriat dediğin bizim Kur'an kuralları ve ahlakı dediğimiz şeyz zaten oldu Allah(cc) haşa ve kelle olmamış birşeyi anlatırmı.Allah geleceği bilmiyor mu.Hz.İSa(as) 10-15 yıl sonra geldiğinde bütün dünya ona tabi olacaktır ssenle benle alakası yok yani.Ben istemesemde Allah vaadinden vazgeçmez..
Bak çok net söylüyorum bu söylediklerim oldu biz tekrarını yaşıyoruz...
Hz. İsa'nın Yeryüzüne Dönüşü
"Hani Allah, İsa'ya demişti ki: "Ey İsa, doğrusu senin hayatına Ben son vereceğim, seni Kendime yükselteceğim, seni inkar edenlerden temizleyeceğim ve sana uyanları kıyamete kadar inkara sapanların üstüne geçireceğim. Sonra dönüşünüz yalnızca Banadır, hakkında anlaşmazlığa düştüğünüz şeyde aranızda Ben hükmedeceğim." (Al-i İmran Suresi, 55)
Andolsun, Kitap ehlinden, ölmeden önce ona (İsa) inanmayacak kimse yoktur. Kıyamet günü, o da onların üzerine şahit olacaktır. (Nisa Suresi, 159)
Eğer biz dilemiş olsaydık, elbette sizden melekler kılardık; yeryüzünde (size) halef (yerinize geçenler) olurlardı. (Zuhruf Suresi, 57-60)
Şüphesiz O, kıyamet-saati için bir ilimdir. Öyleyse ondan yana hiç bir kuşkuya kapılmayın ve bana uyun. Dosdoğru yol budur. (Zuhruf Suresi, 61)
3. Selam üzerimedir; ... öleceğim gün ve diri olarak yeniden kaldırılacağım gün de. (Meryem Suresi, 33)