'Üzmez beni taciz etmedi'

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
b-c-huseyin-uzmez-beni-taciz-etmedi.jpg

14 yaşındaki B.Ç. ifade değiştirerek, "Hüseyin Üzmez bana kötü bir şey yapmadı, olay günü korktuğum için yalan söyledim" diye konuştu.

Bursa'da yazar Hüseyin Üzmez'in cinsel istismarına maruz kaldığı iddia edilen 14 yaşındaki B.Ç., anne ve babası tarafından açılan velayet davası kapsamında pedagog eşliğinde ifade verdi. B.Ç., "Hüseyin Üzmez bana kötü bir şey yapmadı, olay günü korktuğum için yalan söyledim" diye konuştu.

"TACİZE UĞRAMADIM, YALAN SÖYLEDİM"
Bursa'nın Mudanya ilçesinde yazar Hüseyin Üzmez'in cinsel istismarına maruz kaldığı iddiasıyla Saniye Rıza Kız Yetiştirme Yurdu'na yerleştirilen küçük mağdure B.Ç.'nin velayet davasının görülmesine devam edildi. Baba Bekir Ç.'nin de katıldığı duruşmaya bir uzman ve pedagog ile birlikte gelen B.Ç., tacize uğramadığını, polislerden korktuğu için yalan söylediğini belirtti.

"POLİSLERDEN KORKTUĞUM İÇİN UYDURDUM"
Artık anne ve babasıyla birlikte yaşamak istediğini ifade eden B.Ç., "Ben Hüseyin Üzmez ile birlikte hiç yalnız bırakılmadım. Hüseyin Üzmez'in bana kötü şeyler yaptığı doğru değildir. Olay günü, polis beni bir arabayla bindirdi. Ben de korktuğum için kafamdan bir şeyler attım. Üzmez'in bana kötü şeyler yaptığını uydurdum. Sonraki ifadelerimde de aynı yalanı devam ettirdim. Bunların suç olduğunu bilmiyordum. Annemle ve babamla bir meselem yok. Onlardan bir şikayetim de yok. İkisi de bana gereken ilgiyi gösteriyorlar" diye konuştu.

YÖNLENDİRME OLABİLİR
Bunun üzerine mahkeme hakimi, pedagoga B.Ç.'nin verdiği ifadeyi sordu. Pedagog, "B.Ç.'nin ifadesinin doğruluğuyla ilgili bir şey diyemem. Ancak yönlendirme olabilir" dedi. Bunun üzerine tekrar söz verilen B.Ç., "Bana kimse ne şekilde ifade vereceğimi öğretmedi" cevabını verdi.

AVUKATI DAVANIN REDDİNİ İSTEDİ
SHÇEK avukatı ifadeyi kabul etmezken, davalı avukatı Ahmet Dedeler ise davanın reddini isteyerek, "B.Ç.'nin verdiği ifade açıktır. Ve yönlendirme yoktur. Bu ifadelerin nazara alınmasını istiyoruz" dedi.

Dava eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Bilindiği gibi B.Ç.'ye cinsel istismarla suçlanan yazan Hüseyin Üzmez, 13 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• b-c-huseyin-uzmez-beni-taciz-etmedi.jpg
    b-c-huseyin-uzmez-beni-taciz-etmedi.jpg
    15.7 KB · Görüntüleme: 23,424
Şu pislik herif en başta idam edileceklerden ama idam yok işte...çok istediği irandaki rejim olsaydı bu ülkede, neresinden asarlardı bunu sizce?
heeee....hem Atatürk'e küfür et, hem de nimetlerinden faydalan...vay anasını ya...

kızı resmen tehdit etmişler ifadesini değiştirsin diye ...
Allah bintürlü belanızı versin cuma cuma ....
şerefsiz hizbullahçı iran faşistleri!!!!!!!!!!!!

bizde yedik pehhhh neyin ne olduğunu biz gayet ii biliriz

Beyler yalan olsa bile cuma günü uslub bozulmaz.Ahir zamandayız kim iyi kim kötü belli ollmaz.Adamı tanımıyorum öyle gördüm iğrendim ama şahid olmadım...

Beyler yalan olsa bile cuma günü uslub bozulmaz.Ahir zamandayız kim iyi kim kötü belli ollmaz.Adamı tanımıyorum öyle gördüm iğrendim ama şahid olmadım...

siz yorumlarınızı yazın.. mübarek gün tamam haklısınız ama , korkmayın... tüm günahlar bana gelsin ..

Yazıklar olsun seni bu ülkede tutan şahsiyetlere ,yazıklar olsun ki seni bu ülkede konuşturanlara.Hüseyin üzmez aylık 150 bin tl ile olmuyor bu işler.Kanal 7 çıkıp ,sonra trt sonra atv de sana görev verenler utansın....

Allah izin veriyor.Nefesini verene kadar kafir konuşacak kafirin kendi görevi var kafirlik yapmak. Bizim kendi görevimiz var müminlik yapmak.
Burda din satıyorsun da sanırım senden fazla din bilgim var veya sen dinci görünümlü münafıksın...
Biliyorsun birisi eğer kafir değilse ve ona kafir damgası vurulursa; en ağır günahı işlenmiş olur...öyle değil mi?

Burda din satıyorsun da sanırım senden fazla din bilgim var veya sen dinci görünümlü münafıksın...
Biliyorsun birisi eğer kafir değilse ve ona kafir damgası vurulursa; en ağır günahı işlenmiş olur...öyle değil mi?

:D Ben sana kafir mi dedim bir daha oku...
Ben bizi derken senide kattım ama üstüne alınmamışsın...

türk yargısına saygısızlığı Allah mı izin veriyor...
nasıl bir zihniyet var sizde!!!!

Herşey Allah'ın izniyle olur boşuna cennet cehennem ve yargı yok değil mi?
Allah kafiri görevlendirri yeri gelir Mümini şehidi Meleği değil mi bir engel varmı?

Allah kafiri görevlendirri yeri gelir Mümini şehidi Meleği değil mi bir engel varmı?

Burda çocukça polemiğe girmeyelim...ben de sana her kime dediysen diyorum ok?

Ayrıca şeriat istiyorsan, şeriatla yönetilen ülkelere ilticada bulun...havada kaparlar seni...

bana dini senmi öğreteceksin ... buraya gelip cübbeli ahmet hoca ağzıyla milete vaaz veriyosun...
adam kızı taciz etmiş .. adam sapık..
daha neyin mücadelesini veriyosun...
bu adamdan çıkarın ne ... sana ekmenimi veriyo .. anlamadım ....

bana dini senmi öğreteceksin ... buraya gelip cübbeli ahmet hoca ağzıyla milete vaaz veriyosun...
adam kızı taciz etmiş .. adam sapık..
daha neyin mücadelesini veriyosun...
bu adamdan çıkarın ne ... sana ekmenimi veriyo .. anlamadım ....
işte ben de bunu anlıyamıyorum...giderler minicik bi kıza sarkıntılık etmiş papaz kılıklı 70lik bi adamı savunurlar; kendilerini karda çamurda ayazda savunmak için cansiperane mücadele eden kahraman askerlerini yerden yere vururlar...ilginç....Allah bu millete akıl fikir versin...

Burda çocukça polemiğe girmeyelim...ben de sana her kime dediysen diyorum ok?

Ayrıca şeriat istiyorsan, şeriatla yönetilen ülkelere ilticada bulun...havada kaparlar seni...

Kafir yani ateist ve materyalist diye birşey yok.Bn bizzat konuştum bu insanlarla.Uslubları tamdad Kur'an ın anlattığı gibi şahid oldum kanıtlarım.

Sen benim ne zaman boş yada yalan söylediğimi gördün.Ben ya birşeye yada nirçok şeye güvenerek bildiklerimle konuşurum inşaAllah...

Senle alıp veremediğim bişi yok ama senin yorumların üzücü bizi bu hale getiren kafirlere lanet olsun.şimdi bizi nu hale getirdiler iyi birşey bile konuşamıyoruz kardeş olmamıza rağmen....
Hayırlısı inşaAllah...

shephard_9 hiç endişelenme kardeşim .. bunlar bu ülkede bir avuç dolusu kadarlar...sen ve benim zihniyetimde insanlar olduğu sürece biz BU OYUNU BOZARIZ ARKADAŞ!!!!

Kafir yani ateist ve materyalist diye birşey yok.Bn bizzat konuştum bu insanlarla.Uslubları tamdad Kur'an ın anlattığı gibi şahid oldum kanıtlarım.

Sen benim ne zaman boş yada yalan söylediğimi gördün.Ben ya birşeye yada nirçok şeye güvenerek bildiklerimle konuşurum inşaAllah...

Senle alıp veremediğim bişi yok ama senin yorumların üzücü bizi bu hale getiren kafirlere lanet olsun.şimdi bizi nu hale getirdiler iyi birşey bile konuşamıyoruz kardeş olmamıza rağmen....
Hayırlısı inşaAllah...
Türkiye Cumhuriyeti'nin dinamiklerine ve Yüce Hukukuna saygı duymayıp, sürekli şeriat sistemini öven, öne süren ve aşağılayanlarla işim olmaz...burası malezya, iran falan değil...ya haddinizi bileceksiniz, ya da bildirilecek...eninde sonunda...Türk Hukuku bu zihniyyette olanlara gereken dersi verecek...
KISACASI, ŞU AN DURGUN DURGUN , MASUM KUZU POSTUYLA DEMOKRASİ MASALLARI ANLATANLAR; ZAMANI GELDİĞİNDE AZIP, KİRLİ EMELLERİNE ULAŞMAK İÇİN İÇLERİNDEKİ BÜTÜN KANI KUSMAYA, KENDİLERİNE BIRAKILAN VASİYETİ YERİNE GETİRMEK İÇİN KARANLIK YUVALARINDAN ORTALIĞA TEKRAR ÇIKTIKLARINDA; KARŞILARINDA BİZİ GÖRECEKLERDİR...AND OLSUN...

BİZ OLMAZSAK PIRIL PIRIL , VATANINI SEVEN CUMHURİYETÇİ VE ATATÜRK'E SIKI SIKIYA BAĞLI YETİŞTİRDİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ; SİZE GEREKEN DERSİ VERECEKTİR...HİÇ ŞANSINIZ YOK YANİ...HAAA KAN DÖKÜLÜR MÜ?ONU BİLEMEM...O SİZİN AZGINLIK VE TAŞKINLIKLARINIZA BAĞLIDIR...BİLESİNİZ...

Geri