Mahsun Kırmızıgül: Fransa´nın, Afika ve dünyanın bir çok yerinde insanları öldürerek yaptığı sömürgeciliği görmemesi ne kadar üzücü.
Hande Yener: Fransa ya gitmem,alis veris yapmam! Ulkemize ihanet eden Fransa vize almadan ulkemize girebiliyor!
Seren Srengil: Helal basbakana ...fransa ya gitmem artik..sarkozy secim icin artistik yapti turk dusmanligi islam dusmanligi yaparak oy topluyor zavalli
Hamdi Alkan: IL N´Y A PAS DE GENOCIDE ARMENIEN...(ermeni soykırımı yoktur)..Bunu söylemek suç ise.. İşliyorum...!
Reyhan Karaca: hicbirseye "fransiz kalmayalim"..
Erol Köse: FRANSA TRANSA YANLIŞ GEÇTİ...SARKOZY İSTAKOZY OLANA KADAR KIZARTICAM KISIK ATEŞTE...
Suna Vidinli: Libya Fizan´daki petrol kuyularinin Sarkozy baskisina ragmen Turklerde kalmasi Ermeni tasarisi oncesi Turkiye´nin Fransa´ya sessiz goludur.
Berna Laçin: Fransa´dan en çok çekmiş topraklara gidiyorum bu gün var mi ötesiiii.Antep niye Gazi oldu?Fransizlara yedirtmediğimiz tatlilari yiycem ben
Umut Oran: Fransa Parlamentosu,TR aleyhine karar aldi bu AB ruhuna ,Fransa halkinin fikir ozgurlugu anlayisina harakiridir,ve kendisine geri tepecektir
Nihat Doğan: tüm siyasi unsurlar dünyanın dört bir yanına dağılıp, fransa´nın cezayir soykırımını ve afrika´daki sömürgeciliğini anlatmalıdır.
Ömer Çelik: Fransa, olmayan bir soykirim iddiasiyla Turkiye´yi tohmet altinda birakan bir yasa cikarmaya calistigi icin kendi gerceklerinden kaciyor
Bülent Arınç: Tarihe ve tarihi gerçeklere karşı ihanet anlamına gelen bu yasayı çıkaran Fransa Parlementosunu kınıyorum.
Mehmet Şimşek: ..Fransa gibi ülkeler ileride özür dileyip bu tür hasmane kararları ve yaklaşımları düzeltmek zorunda kalacaklardir!..
Ibrahim Kalın: Siyaset akil ve basiret isidir. Fransiz siyasetinin 100 bin ermeni oyu icin turkiye´yi karsisina almasi, aklin ve ahlakin sukutudur.
Yaşar: Soykırım teklifi Fransa meclisinden geçti. Bakalım bizim hamlemiz ne olacak ?
Levent Üzümcü: Yani aynı meclis sıkıyorsa"abd kızılderililere soykırım yapmıştır"kararı çıkarabilir diyorsunuz öyle mi?
Ömer Çelik: 577 kisilik Fransa Meclisi´nde, oturuma 40 civarinda mvekili katilarak, Turk-Fransiz iliskilerini lekelediler. Fransa´nin akli tutuldu...
Mehmet Ali Birand: 2015 soykırım iddialarının 100. yıldönümü. Asıl önemli tarih bu. Şimdiden çok daha cesur adımlar atmazsak, asıl 2015´de yanacağız.
Gani Müjde: Soykırım olmadı dersen içeri atılırsın" demek soykırım kadar ağır bir suç.Hem düşünce özgürlüğüne hem tartışma adabına aykırı.
Ece Erken: Ve soykırımı inkar yasası onaylanmis!!
Ertem Şener - fransa ile işbirliği,siyasi istişare son buldu !!!
Serkan Balbal: Ey Fransa, Tarihinde Senin için savaşmış ermeni vatandaşlara borcunu,tarihi çarptırarak ödeyemezsin. Sen önce kendi SOYKIRIM´larınla yüzleş.
Esra Ceyda: ay zaten fransızlar cok pismis cicisler parfumu bile cok pis koktukları icin ilk onlar yapmıs..