Ünlülerden soykırım yasasına twitterdan cevap

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Mahsun Kırmızıgül: Fransa´nın, Afika ve dünyanın bir çok yerinde insanları öldürerek yaptığı sömürgeciliği görmemesi ne kadar üzücü.

Hande Yener: Fransa ya gitmem,alis veris yapmam! Ulkemize ihanet eden Fransa vize almadan ulkemize girebiliyor!

Seren Srengil: Helal basbakana ...fransa ya gitmem artik..sarkozy secim icin artistik yapti turk dusmanligi islam dusmanligi yaparak oy topluyor zavalli

Hamdi Alkan: IL N´Y A PAS DE GENOCIDE ARMENIEN...(ermeni soykırımı yoktur)..Bunu söylemek suç ise.. İşliyorum...!

Reyhan Karaca: hicbirseye "fransiz kalmayalim"..;)

Erol Köse: FRANSA TRANSA YANLIŞ GEÇTİ...SARKOZY İSTAKOZY OLANA KADAR KIZARTICAM KISIK ATEŞTE...

Suna Vidinli: Libya Fizan´daki petrol kuyularinin Sarkozy baskisina ragmen Turklerde kalmasi Ermeni tasarisi oncesi Turkiye´nin Fransa´ya sessiz goludur.

Berna Laçin: Fransa´dan en çok çekmiş topraklara gidiyorum bu gün var mi ötesiiii.Antep niye Gazi oldu?Fransizlara yedirtmediğimiz tatlilari yiycem ben:)

Umut Oran: Fransa Parlamentosu,TR aleyhine karar aldi bu AB ruhuna ,Fransa halkinin fikir ozgurlugu anlayisina harakiridir,ve kendisine geri tepecektir

Nihat Doğan: tüm siyasi unsurlar dünyanın dört bir yanına dağılıp, fransa´nın cezayir soykırımını ve afrika´daki sömürgeciliğini anlatmalıdır.

Ömer Çelik: Fransa, olmayan bir soykirim iddiasiyla Turkiye´yi tohmet altinda birakan bir yasa cikarmaya calistigi icin kendi gerceklerinden kaciyor

Bülent Arınç: Tarihe ve tarihi gerçeklere karşı ihanet anlamına gelen bu yasayı çıkaran Fransa Parlementosunu kınıyorum.

Mehmet Şimşek: ..Fransa gibi ülkeler ileride özür dileyip bu tür hasmane kararları ve yaklaşımları düzeltmek zorunda kalacaklardir!..

Ibrahim Kalın: Siyaset akil ve basiret isidir. Fransiz siyasetinin 100 bin ermeni oyu icin turkiye´yi karsisina almasi, aklin ve ahlakin sukutudur.

Yaşar: Soykırım teklifi Fransa meclisinden geçti. Bakalım bizim hamlemiz ne olacak ?

Levent Üzümcü: Yani aynı meclis sıkıyorsa"abd kızılderililere soykırım yapmıştır"kararı çıkarabilir diyorsunuz öyle mi?

Ömer Çelik: 577 kisilik Fransa Meclisi´nde, oturuma 40 civarinda mvekili katilarak, Turk-Fransiz iliskilerini lekelediler. Fransa´nin akli tutuldu...

Mehmet Ali Birand: 2015 soykırım iddialarının 100. yıldönümü. Asıl önemli tarih bu. Şimdiden çok daha cesur adımlar atmazsak, asıl 2015´de yanacağız.

Gani Müjde: Soykırım olmadı dersen içeri atılırsın" demek soykırım kadar ağır bir suç.Hem düşünce özgürlüğüne hem tartışma adabına aykırı.

Ece Erken: Ve soykırımı inkar yasası onaylanmis!!

Ertem Şener - fransa ile işbirliği,siyasi istişare son buldu !!!

Serkan Balbal: Ey Fransa, Tarihinde Senin için savaşmış ermeni vatandaşlara borcunu,tarihi çarptırarak ödeyemezsin. Sen önce kendi SOYKIRIM´larınla yüzleş.

Esra Ceyda: ay zaten fransızlar cok pismis cicisler parfumu bile cok pis koktukları icin ilk onlar yapmıs..

Diğerlerini iyi kötü anlıyorumda bu fitneyi anlamıyorum. Bu fitne=bülent arınç. Fransaya ermeni şeyini kepçeyle yedi diye kızan yaratığın kendisi ve benzerleri yurt içinde fransız olup dersim şeyini kepçeyle yemişlerdi. Bir insan bu kadar aşağılık, sahtekar, kafir olabilir mi?

bende hepsini iyi kötü anlıyorumda şu sondaki esra ceyda ne oluyor yahu :)

Mehmet Ali Birand: 2015 soykırım iddialarının 100. yıldönümü. Asıl önemli tarih bu. Şimdiden çok daha cesur adımlar atmazsak, asıl 2015´de yanacağız.

ne yapalim memoli sen soyle soykirimi kabul edelim demi hainlik kaninizda var

Geri