Ücretsiz kanal listesi programı: SatList (Satellite List Toolkit) v1.2 - Türkçe

xsuaty

New member
Reaction score
0
14tp1.jpg

Neler Yeni:

v1.2 (06.04.2004)
- Türkçe dil desteği verildi.
- Güncelleme işlemleri ayrı bir threadde yapılıyor. (güncelleme ekranı artık donmuyor)
- ini birleştirme özelliği eklendi.
- Kanal listesinde ve uydu ağacında mouse-whell(scroller) ile kaydırma desteği eklendi.

Kurduktan sonra Options->Languages->Turkish 'i seçerek Türkçe'ye geçebilirsiniz.

Program yaklaşık 6 aydır var yine de henüz tanımayanlar için: (ki yeterince tanınmadığını düşünüyorum)

Program Hakkında
----------------------
Satellite List Toolkit

Ücretsiz ve güncellenebilir bir kanal listemele programıdır. SDX, MDB ve INI formatında kanal ve

transponder listesi çıktısı verebilir. Transponder listesini manuel (kumanda ile) girmek zorunda olan

receiver sahipleri için yazıcıdan çıktı alınabilecek şekilde bir transponder listesi oluşturabilir.

Özellikleri:
- Arama (Filtreleme)
Kanalları belirttiğiniz frekans, polarizasyon, sembolrate, isim, uydu, şifre, dig./ana. tv/rad/data gibi

kriterlere göre filtreleyebilme

- Highlighting
Kanal listelerini yayın tipine göre ve transponderleri kendi içinde gruplayarak renklendirme.

- Güncelleme (satcodx chart'dan)
Sadece belirli uydular için güncelleme (seçim yapabilirsiniz)
Önce dataları download edip sonra listeyi upload etme özelliği. (Dial-up bağlananlar için)

- ProgDVB, MyTheatre gibi programlar için transponder list *.ini files export aracı. (En güncel

transponder listesini istediğiniz zaman bu programla oluşturabilirsiniz)

- INI dosyaları için birleştirme aracı.

Satellite List Toolkit İNDİR

receiverları rs232 kablosu ile bilgisayardan hangi programla nasıl yüklüyoruz
goldmaster 40400 cı

üstad bende topfield tf300cıpro var ve artı bilgisayar kablosu rs232 ve bilgisayarımda var ama bir türlü uydumu güncelleyemiyorum istedigim kanalları seyredemiyorum en basidi kanal bir bile artık şifreli sizin verebileceginiz bir adres yokmu yada bir program yazılım benim daha önce aldıgım bir site vardı amerikantv.com bu sitede güncelleme yapabilyordum artık orasıda eskisi kadar vermiyor yardımcı olursan sevinirim olmasa senin sundugun programı indirecem

progdvb programı için işe yarar mı kardeş nasıl kullanılıyor. ProgDVB brogramını kurdum ama hiç bir kanalım yok nasıl olacak bi yardım ediverin bea

arkadaslar acıl yardıma ıhtıyacım var bu satlıst programı ıle hangı receiver ları güncelleyebilirim ?

arkadaşlar linki yenileyebilirmisiniz.

Geri