Öz yurdumda beni mi doLandıracaksınız uLan

Fyonb

предате&
Reaction score
0
Bu memleketi babalarının çiftliği gibi gördüler.
Babalarının çiftliğini satar gibi satılığa çıkardılar.
Koçlar gibi satarım dediler, sattılar.

Türkiye tam bir sömürge haline getirildi. Her şeyimizi sattılar, gelen parayla bir çivi fabrikası bile kurulmadı.
Tam tersine çocuklarımıza aşı ürettiğimiz fabrikamızı bile kapattılar.

Hatırlatmakta yarar görüyorum.
Bu listeyi de alıp "ekonomimiz çok iyi" diyenlerin suratına fırlatın.

İşte Türkiye'yi parçalamaya çalışan tarihi düşmanlarımıza üç kuruşa satılan, kurum ve kuruluşlarımız.

Türk Telekom, Arap'ın.

Telsim İngiliz'in

Kuşadası Limanı İsrailli'nin.

İzmir Limanı Hong Konglu'nun.

Araç muayene işi Alman'ın.

Başak Sigorta Fransız'ın.

Adabank Kuveytli'nin.

İETT Garajı Dubaili'nin.

Avea Lübnanlı'nın.

Petkim Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..Ermeni. ..)

Rakı Amerikalı'nın.

Finansbank Yunanlı'nın.

Oyakbank Hollandalı'nın.

Denizbank Belçikalı'nın.

Türkiye Finans Kuveytli'nin.

TEB Fransız'ın.

Cbank İsrailli'nin.

MNG Bank Lübnanlı'nın.

Alternatif Bank Yunanlı'nın.

Dışbank Hollandalı'nın.

Şekerbank Kazak'ın.

Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.

Turkcell'in yarısı Finli'nin, Rus'un.

Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.

Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.

Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.

Eczacıbaşı İlaç Çek'in.

İzocam Fransız'ın

TGRT(Fox) Amerikalı'nın.

Demirdöküm Alman'ın.

Döktaş Fransız'ın

Süper FM Kanadalı'nın.

Hepsi TÜRK'tü.
Sadece 4.5 yıl önce.

(Yılmaz Özdil)

Yazıklar olsun.
Verene de kaptırana da...
Sattılar elin gavuruna yok pahasına

Sonra ne mi oldu?
Tornacı yaşar usta'nın evine telefon faturası geldi�
Ne kadar mı?
Tam 38 YTL

Sanmayın ki Yaşar usta saatlerce telefon görüşmesi yaptı�
Sanmayın ki yaşar usta lüks içinde yaşıyor..

Yaşar usta ekmeğine tesviye makinesinin yağını katık etti, karnını doyurdu
Yaşar usta evine yürüyerek gitti.
Zira borçları vardı, zira minibüse verecek parası yoktu.
Yol parasından tasarruf edip borçlarını ödemeye çalıştı.

Ama yaşar usta bi baktı ki fatura gelmiş.
Nerden?
Türk Telekomdan!!

Yaşar usta önemsemedi, çünkü telefonu hiç kullanmamıştı bile.
Gelse gelse 5-10 YTL gelir dedi.

Janjanlı fatura zarfını açınca gördü yanıldığını,
Bi yanlışlık olmalıydı, herhalde başkasının faturası yanlışlıkla gelmişti.

Ama bir yanlışlık yoktu, fatura Yaşar usta'nındı,
Tam 38 YTL�

Yaşar usta düşündü bu Telekom bizim Telekom, Türk Telekom..

Ama yaşar usta iş güç içinde bilemezdi Türk Telekom'un Türk olmaktan çıktığını

Yaşar usta bilemezdi geçim derdiyle uğraşmaktan

Türk Telekom'un elin Arabına satıldığını, hem de yok pahasına

Yaşar usta bi an kendini aptal gibi hissetti, çünkü devlet eliyle dolandırılmıştı

14 YTL sabit ücret 9 YTL şehir içi görüşme 3 YTL şehirdışı görüşme

Ve en komiği
Yaşar usta ev telefonundan SMS göndermişti!!!
Oda 2,5 YTL
KDV+ÖTV derken fatura olmuştu 38 YTL!!!

Yaşar usta şöyle sağına soluna baktı, düşündü,
Ve dedi ki;
ULAN ÖZ YURDUMDA BENİ Mİ DOLANDIRACAKSINIZ? ??

Evet yaşar usta
Öz yurdunda seni dolandıracaklar, dolandırdılar, dolandırmaya devam ediyorlar.

Çünkü tüccar hükümet sattı Türk Telekomu, hani Varya Lüblan' lı dostları, işte onlara

Yaşar usta sana bişey diyeyim mi?
Emin ol beni de dolandırdılar

Yabancıya satılan bankalar tepemde, faiz üstüne faiz,

Yabancıya peşkeş çekilen telsim, Türkcell, kabarık kabarık faturalar gönderdiler..

Limanlara gezmeye gidemedim, almadılar, çünkü İzmir limanını Hong Kong lular almış

Ceket alacaktım acayip fiyat çektiler, baktım ki Amerikalı satın almış..

Hülasa yaşar usta
Benim de tepem atık

Şairin dediği gibi;
'ÖZ YURDUNDA GARİPSİN, ÖZ VATANINDA PARYA' olduk

Tepem atık Yaşar usta, tepeleyecem elime geçeni yaşar usta..

KEMAL UNAKITAN USTAAAAA
Öz yurdumda beni mi dolandıracaksı nız ulan!

alıntıdır...

KİMSE KARIŞMASIN BİZİ HALK SECTİ İSTEDİĞİMİZİ YAPARIZ...:durdurun
akp_unakitan3.JPG

Toprak satan Hükümetten Medet Bekleyen Halk...

Zavallı ve Cahil Halkı Sömürürsün...Dinini , sosyal yaşantısını , kültürünü , Örfünü adetini Bileni, Sömüremezsin..Halkı Cahil Bırak SÖMÜR....Köy OKULLARI Neden ve Kim kapattırdı...Dini Belli Şahsiyetlerin tekeline Kim neden soktu...Karşı görüşler bu yapılanlara pararlel gelişir..Din SOSYAL yaşamın parçasıdır...Yadırganamaz.Fakat Dini Bütün Kurallarını da uygulamamız imkansız.Mesela Paraya dayanan Sartlar vardır.Kurban kesmek , hacca gitmek gibi.....Hayatımızda Sadece Din olsun dersek İLİM ve Fen den Uzaklaşır , İLİM VE FENİN kölesi olan Toplumların Sömürü KUKLA devleti oluruz..Bizi Yönetenlerde KUKLA VALİSİ OLUR:..Halk Onları ne kadar Başbakan , CumhurBaşkanı Görse de Sömüren Devletler Her Ortamda KUKLA valisi olduklarını Başımızad kilere Sezdirirler..

Niye hiçbir akp yağdanlığı cevap yazmamış şaşırtıcı ya gördüler kızardılar ya da at gözlükleri bazı açılan konuları görmelerini engelliyor.

Şunlardan bi kurtulsak varya başka birşey istemiyorum.Memleketin anasını ağlattıllar.20 yıl geriye gitti güselim ülke yaa.

Meclis Başkanı Bülent Arınçın Sülalesi Şeyh Said Dayanıyor..
Ereğli Demir Çelik Fabrikasını Satmaya Çalısan İktidara Karşılık Fabrikaya ORDU el koydu.
Yabancıya Mülk Hakkı Verdiğimiz Süreç İcerisinde Türkiyede Yaklasık 1.5 milyon Yabancı Mülk Bulunmaktadır.(AKDENİZ VE EGE KIYILARIMIZI RESMEN SATIYORLAR)
Denizlerimizdeki Petrolün Sadece %2 sini kullanacağımızı İspatlayan Anlaşmayı Abdullah Gül İmzaladı...

23 Nisan şenliklerinde Şiir Ve Foklör Yarışması Yerine Kur-an Okuma Yarışması Yaptırılıyor.
Başbakan Çiftçiimize Ananı Al Git Diyor

Askerlik Yan Gelip Yatmak Değildir Sözünü Söyledi Ve Kendi Oğlu Askere Gitmedi Yatıyor Şu An....

süleyman demirelde kapalı okucaklar irana gitsinler burda yeleri yok demişti?niye buna çıkıpta bir vatan evladı birşey demedi...arkadaşlar tarafsız olun biraz işinize gelen konularda konuşup işinizde gelmeyenlerde susmayn..yıllarca chp mhp diğerleri somurdu bu vatanı niye bu kadar laf soylenmedi yazı yazılmadı..şimdi akp ye karşı herkez laf diyor çünkü laf diyenlerin çoğu bir partinin uşağı..ben de çoğu konuda karşıyım ama sizler gibi sadece akp kotu diğerleri harikaymış gibi konuşmuyorum..ve adamlar aldı oyu geldi başa daha neyin lafını yapıyorsunuz anlamıyorum..ve kur-an okumak nezamandan beri kotu oldu..adamlar bismillah dese şeriatcı diceksiniz ya..müslümanım ama sizler yüzünden Allah diyemicez yakında ..yazık ya...

kardeşim beni hiç bir parti ilgilendirmez neyse fazla söze gerek yok beni anlayan insalrın yanında bana yer var ama sizler okumadan cvk yazmak laf olsun torba dolsun diye öesaj atıyorsunuz

dtp mhp akp İp aynı işler için varlar halkı sömürü için paraları bitmesin diye fakir halkımızı sömürüyorlar

bak ne güzel diyosun mhp dtp chp hepsi aynı diye..bende diyorum ki bunlar bu vatanı somururken akp için bu kadar laf sayan insanlar nerdeydi?

Hepsi aynı ama akp'de onlarla.Bu işi acıkca yapan ben Ulkeyi satıyorum diyen Akp.Oyuzden Akp'ye karsıyız.Diyerlerinede sıra gelir elbet canını sıkma.Adamlar ozellestiriyoruz die herseyi satıyolar.Milletimizde kurbanlık koyun gibi izliyor.Ayıp valla.Ataturke ve bu ulkede ugurları icin olmus insanlara saygısızlık.Yeter artık.TayyiErdogan ciftciye ne demiste Al Ananı git.Aynısını ben ona diyorum al ananı gitbu ulkeden!!.Oglun nie amerikada pasalar gibi yasıyo.Niye askerlik yapmadı.Snirlerimi tepeme cıkarıyor bu adam..

algoritma bak arkadaş sana cvp yazmış :)

benim soruma cevap bu değil ?kaç yıldan beri chp mhp diğeleri somuruyo bu ülkeyi niye kimse bişe demedi?ben cevabınıda verim:işinize gelmedi bukadar basit:akp ye bende karşıyım birçok konuda ama onların yaptığını diğerleri üstü kapalı yapıyodu:tabi üstü kapalı yapsalarda biliniyodu vatanı sattıkları somurdukleri:ama kimse bişe demiyodu:senin gibi olanlarda anca bu durumda konuşur zaten:biraz mert olun da vatana karşı yanlış yapılan her durumda sesinizi çıkarın::goz:

Kürt- Arap islam sentezini savunan zihniyet TürK Mallarını babalar gibi tabi satar .
Göz göre göre kürt faşizmi yapılıyor yine ses çıkartmıyorlar .
Neymiş demokratik hakmış hadi ordan .

Özcan Deniz'in > TrT'de yaptığı program mafya ile ilgisi olduğu var sayımı üzerine yayından kaldırılıyor .
Ama bir Bakıyorsunuz Mafya'nın ağa babası İbrahim TatlıSeS TrT'de Show yapıyor .

Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur .
Dağlıca baskını haberi duyulduğunda Dansöz Oynatan zihniyet Değil miydi bu İbo?

Yazık hala bunların DİNCİ , olduğunu savunup bunların peşinden koşanlar var .

Buulkede canlarını feda edenlerin onemsenmedigini ogrendimdostum.Varsa yokhsa alınanlar yapılanlar diyolar.Oyuzden 6mayısta kaybettigimiz kişiyi anıcaz.Bekleyin.. =)

benim soruma cevap bu değil ?kaç yıldan beri chp mhp diğeleri somuruyo bu ülkeyi niye kimse bişe demedi?ben cevabınıda verim:işinize gelmedi bukadar basit:akp ye bende karşıyım birçok konuda ama onların yaptığını diğerleri üstü kapalı yapıyodu:tabi üstü kapalı yapsalarda biliniyodu vatanı sattıkları somurdukleri:ama kimse bişe demiyodu:senin gibi olanlarda anca bu durumda konuşur zaten:biraz mert olun da vatana karşı yanlış yapılan her durumda sesinizi çıkarın::goz:

yahu dostum 2002 den beri akp var ondan once ses cıkarmadıgımızı sen nerden bliyorsun? akp haksızlık yapıyorsa oturalım mı yani paşa paşa izleyelim mi gelsin satsın heryeri diye bekleyelim mi? adamlar yanlıs yapıyor ses cıkartıyoruz, aynısını chp basta olup yapsa ona da ses cıkartırdık, bizim derdimiz a partisi b partisi degil, biz ulkeyi satmayan, ulkeye hizmet eden parti istiyoruz. akp bunu yapsaydı desteklerdim, ama zamanında chp mhp somurdu diosun iyi de onlarada zaten tepki veriyoruz konusma acılınca , şimdi 6 yıldan beri akp iktidarda ve tepki vermeyip sineye mi cekelim?

yahu dostum 2002 den beri akp var ondan once ses cıkarmadıgımızı sen nerden bliyorsun? akp haksızlık yapıyorsa oturalım mı yani paşa paşa izleyelim mi gelsin satsın heryeri diye bekleyelim mi? adamlar yanlıs yapıyor ses cıkartıyoruz, aynısını chp basta olup yapsa ona da ses cıkartırdık, bizim derdimiz a partisi b partisi degil, biz ulkeyi satmayan, ulkeye hizmet eden parti istiyoruz. akp bunu yapsaydı desteklerdim, ama zamanında chp mhp somurdu diosun iyi de onlarada zaten tepki veriyoruz konusma acılınca , şimdi 6 yıldan beri akp iktidarda ve tepki vermeyip sineye mi cekelim?

forumdaki yorumlara bak;kaç kişi dedi akp kapatılsada çozum olmucak geriden gelen aynı?ben kimseye ses çıkarmayın demiyorum tam tersi mert olun vatana yanlış yapan herkeze ses çıkarın diyorum;ama yinede yazdıklarımı kendinze uygun kılıfa sokuyonuz nediyim devam edin;sizler oldukca bu vatan bu halde olmaya devam etcek:inş birgün hakettiğimiz yere geliriz:

peki benim gibi düşünen 3 fidan asılmadan önçe canlarını feda etmedilermi...

sorarım sana

ayrıca sende bütün partilere karşısın ama yinede akp savunuyorsun dur bir tahmin yapayım

ailenden biri türbanlı yada çok sofisin o yüzden olabilirmi işine gelince hangi parti olursa olsun :) savunuyorlar ama işine gelmiyince savunmuyorlar acaba neden dimi tuah sana burda hakeretten çok gerçekleri gösteriyorum

türbanlı insanlara karşı değilim ailende beni ilgilendirmez halkımın karnı toksa benimde karnım toktur
TÜM DÜNYADAKİ insalar acı çekmemesi için onlarında bütün insanlar gibi eşit yaşaması için savaş veriyorum

yine kendine uygun kılıf bulmuşsun;bu kadar cıvık olma ya şekilden şekle girmek yakışmıyo bence bir insana;mert olmak varken cıvık olmak:nese senin tercihin:saygu duymak düşer bana;

ve hala akp savunuyorsun diyorsun ya yazdıklarımı tam okmuyon yada gormemezlikten geliyon yatpığım yorumların çoğundada demişimdir ben akp yanlısı biri değilim ama tek yanlışı akp yapımyomuş gibi konuştuğunuzdan savunasım geliyor:nese tartışmam anlayanlarla bundan sonra bak gitti 2 3 dakikam senin yüzünden:saygılar

Akp diye yola çıkıyorsunuz,camilerle hastaneleri kıyaslıyorsunuz,imamlarla doktorları kıyaslıyorsunuz,
yok efendim şukadar yatak var bukadar cemaat var sizin derdiniz kimle?AKPmi yoksa müslümanım diyenlerlemi?
Yazarın satıldı diye beyan ettiği şeylerin %80i banka ve içinde hiç devlet bankası varmı bir bakın?
Ve milli meselelerde çok duyarlı olduğunu bildiğimiz OYAKBANKda bu listede yerini almış.
Telekom-limanlar ve petkimi tartışabilirdik ama gerek yok çünki buraları arpalık yapan eski
hükümetlere hesabının sorulması daha doğru olur kanımca.Tornacı YAŞAR ustanın faturası
telekom satılmadan öncede aynıydı şimdimi farkına vardılar.Bence TRT de özelleştirilsin
bari elektrik faturalarından bu kuruma aktarılan paralardan kurtuluruz.
Devlet asli görevlerini tam manasıyla yapsın ondan sonra ticaret yapar yapmaz onada karar versin.

ßi Donumuz Kaldı SAtılmayacak Onu da Yakında Alırlar =)

Geri