Öz yurdumda beni mi doLandıracaksınız uLan

@algoritmaA

düşündüklerimiz özünde aynı, hangi parti olursa olsun vatana hizmet istiyoruz ikimizde..

eleştirileri herkese yapalım diyorsun bunu bende savunuyorum zaten ama iktidar akp ve yanlısları da epeyce bu yuzden de bir cok elestirinin asıl hedefi olmaları normal.

asılsız haberler ve yazılar işiniz güvünüz yok uğraşıyorsunuz sizlerde çıkın meydana sizlerined boylarını görelim burdan konuşması kolay ... ASKERLİK YİYİP YATMA YERİ DEĞİL VERDİĞİMİZ ŞEHİTLERDEN BEN ONU ANLIYORUMM.... SİZLERDE ANCAA BAŞBAKAININ KONUŞMASINI SÖYLERSİNİZ. ASKERLİK VATAN BORCUDUR KUTSAL GÖREVDİR YİYİP İÇİP YANYATMA YERİ DEĞİLDİRRRR...

asılsız haberler ve yazılar işiniz güvünüz yok uğraşıyorsunuz sizlerde çıkın meydana sizlerined boylarını görelim burdan konuşması kolay ... ASKERLİK YİYİP YATMA YERİ DEĞİL VERDİĞİMİZ ŞEHİTLERDEN BEN ONU ANLIYORUMM.... SİZLERDE ANCAA BAŞBAKAININ KONUŞMASINI SÖYLERSİNİZ. ASKERLİK VATAN BORCUDUR KUTSAL GÖREVDİR YİYİP İÇİP YANYATMA YERİ DEĞİLDİRRRR...

Hayatını bu işe adamış ömrünü kamuoyunu aydınlatmak ve Türkiye'nin geleceğine adamış insanları nasılda kesip atıyorsun kenara..

@algoritmaA

düşündüklerimiz özünde aynı, hangi parti olursa olsun vatana hizmet istiyoruz ikimizde..

eleştirileri herkese yapalım diyorsun bunu bende savunuyorum zaten ama iktidar akp ve yanlısları da epeyce bu yuzden de bir cok elestirinin asıl hedefi olmaları normal.

yav akp yi bende elştiriyorum ama farkındaysan akp ile ilgili olumluı birşey soylesen birileri hemen farklı gozle bakıyor sana;sonrada bu kişiler akp ülkeyi böldu diyor ee kendi yaptığıda böluculuk değilmi;ben akp yanlısı bir insan değilim benim gozumde vatan millet için canı gonulden çalışcak bir parti yok malesef olcada benzemiyo;akp gitse yerine gelcek farklı şeyler yapmıcak;ve bence akp son zamana kadar kotunun iyisiydi ama ozellştirmelerdeki usulsuzluk vb. şeylr halkın gozundeki yerini sarstı;ama kapatma davası olsun deniz baykal olsun kaybettiği oyları fazlasıyla almasını sağladı:sağlıyor;sağlıcakta:goz:

Geri