Öz Ağabeyinden Hamile kalan Kız

çok kötü.ya.........allah başa vermesin.......

Olabilir abicim bea masturbasyon yaparken dikkat edelim arkadaşlar :):):):)

Geçen gün bir yerde haberde okudum Sperm'lerin koku alabildiğini ortaya çıkardı bilim adamLarı..
Yumurtalıklara kadar ulaşabiliyorlarmış koku ile.. Yani olma olasılığı yüksek..
Valla denize çok attırmıştım acaba kaç çocuğum var merak ediyorum xD

saçmaaa.o sperm kızın içine yürüyerekmi girdi.hadi öyle oldu diyelim.sperm kızın kızlık zarından hiç bir zorlama olmaksızın içeriye nasıl girecek.yoksa kızlık zarı normalde yırtıktıda sperm ordanmı yol buldu...

yaşın kaç bilmiyorum ama 18 den büyük olduğunu varsayaraktan daha bu yaşa gelipte bakire gebelik terimini hiç duymamış olman üzücü bi durum

Ben Katılıyorum Bu Olaya Gercekten Olabılır Oyuzden Sayın Erkekler Lutfen Bano Yaptıktan Sont ıyıce Etrafı Yıkayın Cünkü Spermler Uzun Bır Sure Canlı Kalırlar Bu Durumda Böyle Olaylar Ortaya Cıkabılıyor

kesinlikle yalan bir olay sperm insan vücudundan cıktıktan sonra acık havayla birlestigi için bir kac saniye sonra ölürler bu durumda imkansız bir olay bu uydurulmuş bir haber ki bide sıcak suyla akıp gidiyo değişik sekillere mağruz kalıyo olamaz böyle bişey

saçma geldi,,sperm suyla temas ettigi an bitik durumda olması gerekir ve ayrıca hava ile teması 3 dk geçtigindede yanı olay gerçekleşir,bişey daha kız oturdugu yere bakmıyormu

cok kotu allah kimsenin basına vermesin

herkes ne kadar sallamış ya..
son noktayı koyayım bari
bu olay imkansız değildir milyonda milyarda bir ihtimalle olabilir
bir sperm normal oda koşullarında 36 saate kadar canlı kalır.. suyla temas ettiğinde boğulup ölür mü diyorsunuz sperm zaten meni denilen sıvıyla geliyor..
ah cahillik kızlık zarından bahsetmişler
e kardeşim içeri giremiyorsa bu kızlar nasıl regl oluyor hiçmi düşünmediniz?
olayın özü aslı astarı budur.. ama bu kadar da kolay değildir hamile kalmak unutmayın..

lise 1 deyken (1998) anatomi hocamız böyle birşeyin olabilecegini soylemişti.
ama ben gene de pek olabilecek gözüyle bakamıyorum nedense.

gecengün bende banyoda yere spermlerimi bırakmıştım sonra kız arkadasım girdi üstüne baytı kaydı üzerine düstü acaba hamile kalmışmıdır.....:hhmanD:hhmanD:p:p ensonunda böle bi olay varmı diye haydar dümene yazalım harkez her kafadan bişey söylüyo kesin biz bu olaya yanıtı ordan alırız...

Arkadaşlar Bence buda olabilir Dışarı çıktığında kıza Bulaşmış olabilir Veya ayıptır söylemesi

Belki kızda mastürbasyon yaparken Bulaşmış Buda olabilir

benim kafam karıştı iyice

ya bilmiyorsanız okuyun amma cahil adam var sizden jinekolog olmanız bekleyen yok da; bari bu kadar olmazdı, mümkün değil di demeyin ..

Bizde diyoruzki Ya kız mastürbasyon yapmış Bulaşmış yada abisinin Vucudu Kuvetli Enerjisi çok ondan çıkarırken halen yaşıyormuş

Geri