Öz Ağabeyinden Hamile kalan Kız

bence uyduruk gaztelerde okuyorum sürtünme sonucu hamile kaldı diye fakat bu çok saçma geldi çünkü bildigim kadarı ile spermler ışık da bozulurlar ve özelliklerini kayıp ederler yanı hamile kalma şanşı %0,001 gibi bir şey tabi yinede ihtimal yok değil.

olmaz olmaz demeyin ,olmaz olmaz olacağı tutar:)

ben buna benzer bir olay duymuştum..netten değil reelden..abisinin iç çamaşırını kullanan kız hamile kalmış:S bilinçşizlik işte...allah kimsenin başına vermesin

vay anasını yaa....allah kimsenin başına vermesin.....tüylerim diken diken oldu......

bi de biLir kişi demiş ya =)

şaka gibi =)
biraz bioLoji ya da cinseLLik üzerine oturun okuyun,araştırın

fıkraLar böLümüne taşınsın pLs :durdurun

Banyo ufak ve oturarak yıkanmak için tek bir tabure vardır.Abi ilk olarak banyoya girmiş ve çıkmadan önce masturbasyon yapmış,sperminin bir kısmı tabureye bulaşmış ve kız abisinden sonra banyo yapmak için banyoya girmiş o tabureye oturmuştur ve böylelikle abisinden hamile kalmıştır.Abisi 7 yıl hapis yattıktan sonra gelen afla serbest kalır köyüne döner ve aynı silahla kendini vurarak öldürür....

hikayenin sallama bi hikaye oldugunu herkez biliyodur eminim...
hikaye fena degil.

en güzel sallama :

sperminin bir kısmı tabureye bulaşmış ve kız abisinden sonra banyo yapmak için banyoya girmiş o tabureye oturmuştur ve böylelikle abisinden hamile kalmıştır.

burayı daha güzel bi sallamazyon yapabilirdiniz...

gerçegi düşünürsek :

spermin üzerine oturarak hamile kalınmaz :)))
spermin vajinaya girmesi lazım , girmesi sonucu kızlık zarının patlaması lazım...

fena degil

bu kadar gerizekalı bir olay olamaz çünkü sperm vücuttan çıktıktan sonra başka bir vücut içine girmesse 3 sn içinde ölür.yani imkansız.

saçmalamayın yaaa,,inanmayın bu zırvalara a.q

Kotu kedı serafettının Hıkayesı gıbı aynı =)

z)kızın abisi her türlü abaza :)
bu arada herif yaşasa bülent ersoy cemiyetine katılırdı heralde :)

Cok berbat bir olay allah kimsenin başına vermesin.

Geri