Öymen'den Yahudi ağzı

R.T.E

Banned
Reaction score
0
Başbakan Erdoğan'ın Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı'na haddini bildirmesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'i rahatsız etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in, bazı televizyon kanallarında canlı yayına bağlanarak Başbakan Erdoğan için, sanki bir İsrail yetkilisi gibi “Peres'e ‘Sen' diye hitap edemezsiniz” demesi, “Yahudi ağzıyla konuşmak” olarak yorumlandı.

ÖYMEN: “PERES'E 'SEN' DİYE HİTAP EDEMEZSİN
CHP'li Öymen, “Ama gidip terörist Hamas'ı savunursanız, Türkiye'yi dünyada 5 paralık edersiniz.” derken, sanki bir İsrail yetkilisi gibi “Sayın Peres'e ‘Sen' diye hitap edemezsiniz.” sözleri dikkat çekti. “Uluslarası ilişkide böyle bir üslup yok. Sayın başbakan çok yanlış yaptı” diyen Öymen, “Aslında modern dünyada Davos değil Erdoğan bitmiştir.” ifadesini kullandı.

ÖYMEN ADETA TEHDİT ETTİ. “TÜRKİYE'YE PAHALIYA MAL OLUR”CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in, Siyonist savunucularının kullandığı ifadelere benzer ifadeler kullanması dikkat çekti. “Aslında modern dünyada Davos değil Erdoğan bitmiştir. Bütün Arap ülkeleri Hamas'a tepki gösteriyor. İsrail'in insanlık dışı saldırıları ayrı bir iş. Ama gidip terörist Hamas'ı savunursanız, Türkiye'yi dünyada 5 paralık edersiniz. Peres'e ‘Sen' diye hitap edemezsiniz. Uluslarası ilişkide böyle bir üslup yok. Sayın başbakan çok yanlış yaptı.” demesi, “Öymen kimi savunuyor, kimi tehdit ediyor” sorularına neden oldu.

habervaktim.com

Turkiyede solu en cok oyla temsil eden
parti adina Israilden veya Peresden ozur dilesin Oymen.. Acaba
kendi savunduklari sacmaliklara ne kadar inaniyorlar
yoksa laf olsun torba dolsun nasil olsa bos muhalifligimize
de oy topluyoruz mantigiyla mi bu sozleri sacmaladi?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in, bazı televizyon kanallarında canlı yayına bağlanarak Başbakan Erdoğan için, sanki bir İsrail yetkilisi gibi “Peres'e ‘Sen' diye hitap edemezsiniz” demesi, “Yahudi ağzıyla konuşmak” olarak yorumlandı.

yazıklar olsun size ne diyeyim

aslında söylenecek çok söz var ama

neyse

yahudiler kendilerini bu kadar savunmuyor. yazıklar olsun!!!

Erdoğanın israil ili şamar oğlanına döndermesi

CHP lileri de sarstı

Ergenekonun avukatlığının yanı sıra sanırım yahudilerin avukatlığına da soyunuyorlar

bunlar sevdiler bu avukatlığı

bakalım bu ağızlara chp daha ne kadar devam edecek

tamamen acizlğin göstergesidir...

yapılıcak hareket söylenecek söz bulamadılar şimdi bundan nemalanmaya çalışıyolar... ama yine sağ elleri havada kalacak bu millet yerel seçimlerde bunu ağır ödetecek...

Tepki göstermek başka bir şey,tepkisini diplomatik bir şekilde ifade etmek başka bir şeydir.

Tepki göstermek başka bir şey,tepkisini diplomatik bir şekilde ifade etmek başka bir şeydir.

sen istesende istemesende sizin gibler istesede istemesede yahudiler için agıtta yakarsınız belki ama artık kimler oldgunuzda cok acık bir şekilde biliniyor onun için yormayın kendinizi biz sizi iyi biliyoruzzz türkiye bölücülerinin cunhuriyet adı altında toplandıklarınıda biliyoruzz ama cumhuriyetin yanından gecmediklerinide biliyoruz yormayın kendinizi yormayınnn siz her ..ok a kötüleyin bizde bunun iyi oldugunu anlayalım artık yeni taktik bu siz kötü derseniz o iyidir kesin:D
gidin agıt yakın tayyip sizin başkanınıza kötü davrandı çünki...

öymen banka hesabının limitini arttırmaya uğraşıyordur yok sa nereye yatıracak gelen paraları . siyonizmin türkiye sözcüsü koçum benim

Vtnsvr

Sizi seviyeli bir şekilde yorumlar yapmaya ve kullandığınız kelimelere dikkat etmeye davet ediyorum.

konuştukça batıyorlar.bir nesli yok eden savaş suçlusu katile kendilerinin dediği gibi efendim mi demeliydi.onu ancak siz dersiniz.çünkü o sadece sizin efendiniz.

Öymen' in çıkışını doğru bulmuyorum. Daha mantıklı şekilde eleştirilerini sunabilir. Ancak şunu da unutmamak lazım birisi Öymen' e yahudi ağzıyla konuşuyor derse, diğeri de kalkıp başbakan da Hamas yada terörist ağzıyla konuşuyor diyebilir. Bu yaklaşımlar son derece popülist ve saçma yaklaşımlardır.

öncevatan

Sizi kişileri ve kurumları küçük düşürmeye yönelik

yorumlardan kaçınmanız konusunda uyarmak istiyorum.

Başbakan Erdoğan'ın Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı'na haddini bildirmesi,

ammada bildirdi haddini he.peres bu gece uyuyamaz şimdi korkusundan :)

yaw ne yaptıda haddini bildirdi .direk perese bisey yapamadı ki. kendi demedimi benim tepkim moderatöre .israille ve perese saygısızlık yapmam demedimi :)

verin ayarı tayyibe verin gazı bakalım nereye kadar

ammada bildirdi haddini he.peres bu gece uyuyamaz şimdi korkusundan :)

yaw ne yaptıda haddini bildirdi .direk perese bisey yapamadı ki. kendi demedimi benim tepkim moderatöre .israille ve perese saygısızlık yapmam demedimi :)

verin ayarı tayyibe verin gazı bakalım nereye kadar

Sen ne bekliyodun kafa göz dalmasını mı yoksa ana avrat küfretmesini mi

Tut ki erdoğan bu dediklerimi yaptı peki o zaman iyi dicek miydin

İki ucu b.klu değnek

bu arkadaş yahudi değilmi zaten. benmi yanlış biliyorum. sabetayist diye aklımda kalmış

Geri