Öymen'den Yahudi ağzı

perese sen diyemez ama peres cocuk azarlar gibi Türkiye basbakanını azarlar sekilde konusabilir öylemi

ya anlamıyorum daha nasıl konusacaktı orda

ben adım gibi eminim orda bu israil sevdalısı adamın dedigi gibi konussaydı bu adam sunu diyecekti

basbakan Türkiyeyi temsil etmiyor peresin agzının payını veremedi bir korkak gibi davrandı diyecekti

arkadaslar su konusmlarıyla ve bugun kılıctaroglunun konusmlarını seyrettim

bunları amacı Türkiyeye hizmet dogruları söylemek degil

çünkü dogru ya dogru demeyi bilmeyen zihniyetin cıkıp dürüstlük naraları atmasını sizin vicdanınıza bırakıyorum

bunlar chp yi haketmiyorlar

bugun chp bu kadar oy alıyorsa Atatürk ün hatrınadır yoksa bu zihniyete oy verecek Türk tanımıyorum

sagcısı solcusu muhalefeti desteklerken bunlar ne yapıyor

ayıp bile demiyorum ısraf bu zihniyet için

perese sen diyemez ama peres cocuk azarlar gibi Türkiye basbakanını azarlar sekilde konusabilir öylemi

ya anlamıyorum daha nasıl konusacaktı orda

ben adım gibi eminim orda bu israil sevdalısı adamın dedigi gibi konussaydı bu adam sunu diyecekti

basbakan Türkiyeyi temsil etmiyor peresin agzının payını veremedi bir korkak gibi davrandı diyecekti

arkadaslar su konusmlarıyla ve bugun kılıctaroglunun konusmlarını seyrettim

bunları amacı Türkiyeye hizmet dogruları söylemek degil

çünkü dogru ya dogru demeyi bilmeyen zihniyetin cıkıp dürüstlük naraları atmasını sizin vicdanınıza bırakıyorum

bunlar chp yi haketmiyorlar

bugun chp bu kadar oy alıyorsa Atatürk ün hatrınadır yoksa bu zihniyete oy verecek Türk tanımıyorum

sagcısı solcusu muhalefeti desteklerken bunlar ne yapıyor

ayıp bile demiyorum ısraf bu zihniyet için

Kılıçdaroğlu hala kendini mecliste sanıyor heralde başbakana laf yetiştirmek onun ne haddine sen git çamurlu caddelerde iş ara kendine

...................................................................

Öymende Baykalda akıl hocaları tabi

...................................................................

bazuuka

Bu size son uyarım lütfen kullandığınız kelimelere ve seviyenize dikkat edin.....

Geri