Öneri ve Şikayetleriniz

ilgin ve desteğin için saol CDnz :goz:
işlerimden dolayı pek giremiyorum
lamagro saol janem ;)

benm önerim bi cs serveri bulup katılmak isteyen hh lilerle mac yapsak cok super olurdu.eğer imkanı warsa bı el atın pls :D

cs olayı daha once react0r tarafından yonetiliyordu istek olursa tekrar bi tartısabiliriz ama eski zevki kalmadı cs nin..

:cool:FORUMUN SADECE BU BÖLÜMÜNDE MSN ADRESİ vb. vermek YASAKTIR.

Sadece burada yasakta öteki bölümlerde vermek serbestmi:eek:
Düzeltirseniz sevinirim.
(sadece burada yasaksa pardon)

CDnz' Alıntı:
:cool:FORUMUN SADECE BU BÖLÜMÜNDE MSN ADRESİ vb. vermek YASAKTIR.

Sadece burada yasakta öteki bölümlerde vermek serbestmi:eek:
Düzeltirseniz sevinirim.
(sadece burada yasaksa pardon)

çok sağol dalgınlığıma gelmiş alelacele değiştirmiştim :goz:

Çok fazla sorun bildiriyorum biliyorum fakat sonuçta bu başlık sorun bildirmek için açılmış:)

Lamagro nun ''Tüm KO sürümleri burada'' sabit başlığında USKO nun linkini bi zahmet düzeltse iyi olur.1299 un linki duruyor hala.Aslında böylede 1453 e yönlendiriyor fakat benim gibi net i yavaş olan garibanlar için iyi olur:)

benim şikayetim yok ama onerim var
forumda bazı konular gereksiz acılkmasın

zorba43' Alıntı:
benim şikayetim yok ama onerim var
forumda bazı konular gereksiz acılkmasın

zaten dikkat ediyoruz buna
geç cevap verdiğim için kusura kalma

Bence Knight Online Item Ve Esya Pazari Gibi Bi Konu Acalim Herkez Orda Itemini Esyasini Satsin Ama Oyun Parasi Ile Mesela :

Item : .......
Server : ........
Fiyati(oyun Parasi Ile) :......
Almak Isteyen Ozelden Cvp Yazsin!!!

Gibi Bişey Yazarlar Hem Hackhellci Dayanismasi Olur!!! Ne Dersiniz???

zeusma' Alıntı:
Bence Knight Online Item Ve Esya Pazari Gibi Bi Konu Acalim Herkez Orda Itemini Esyasini Satsin Ama Oyun Parasi Ile Mesela :

Item : .......
Server : ........
Fiyati(oyun Parasi Ile) :......
Almak Isteyen Ozelden Cvp Yazsin!!!

Gibi Bişey Yazarlar Hem Hackhellci Dayanismasi Olur!!! Ne Dersiniz???

biz oyun parası diye açarız adamlar gelir YTL ile satıyoruz derler
itemın char üzerindeki resmi de olmalı tabi ;)
ilerde düşünülebilir
önerin için saol

Forum kurallarına cz koxp paylaşmanın ve istemenin yasak olduğu maddesini ekleyebilirsen çok iyi olur FLeTCh®(Gerçi pek okuyan yok ama genede okuyan çıkıyor arada sırada)

Lamagro' Alıntı:
cs olayı daha once react0r tarafından yonetiliyordu istek olursa tekrar bi tartısabiliriz ama eski zevki kalmadı cs nin..

evet evet hileler diz boyu millet su tabancası ile hs atıyor paso, sildim pc'den ama reakt0r gene bi organizasyon yaparsa ki sadece hackhell ailesi için ve hilesiz bi server valla neden oynamiym :D zaten elim awp arıyor :D keşke ko'da awp olsa :D

revolation' Alıntı:
evet evet hileler diz boyu millet su tabancası ile hs atıyor paso, sildim pc'den ama react0r gene bi organizasyon yaparsa ki sadece hackhell ailesi için ve hilesiz bi server valla neden oynamiym :D zaten elim awp arıyor :D keşke ko'da awp olsa :D

CS yi bıraktım hile yüzünden güzel server olursa arada uğrarım ;)

CDnz ekledim aklımdaydı aslında saolsın :goz:

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
su üyelere özel işini ii yaopmıssınız.Öneri benımdı demı :D :D yeni önerilerle karsınıza cıkacagım bekleyın ve gorun :D
öneriyi ne zmn yaptın ben hatırlayamadım :D
ama bölüm misafirlere kapatıldı :cool:

ufukevo' Alıntı:
koxp kullananlar özelliklede czde kullananlar banlansınnnnnn!!!!!!!!!!

kimin cz koxp kullandığını nasıl bilebiliriz???
50 mesaj yapmak için aynı yazıyı tüm sabit başlıklara yollamışın
ceza alıcaksın

Ya benım bır onerım var su ss sabıt baslıgında bundan sonra yorum yapmak yasak olsa olmaz mı alt altta resımler sıralansın.Yorum yapanların mesajları sılınsın??Ole daha guzel olur ve resımler kesıntısız olur.Bolece Ko zıyafetı cekerız?????

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
Ya benım bır onerım var su ss sabıt baslıgında bundan sonra yorum yapmak yasak olsa olmaz mı alt altta resımler sıralansın.Yorum yapanların mesajları sılınsın??Ole daha guzel olur ve resımler kesıntısız olur.Bolece Ko zıyafetı cekerız?????
aklıma geldi aslında
sonra bi ara bakarım çok işim var şimdi
öneri için saol

Geri