Öneri & ŞikayetLer

Günün Sözü

dün bi konu açmıştım hoşuma giden ve başkalarınında beğeneciğini umduğum güzel sözler bulup hertelden bölümünde yayınlayıp diğer arkladaşlarla paylaşıyorum. ve dünkü yazmış olduğum günün sözü sadece ikinciydi. tabiki ben bunu her gün yazmıyorum sadece haftada bir yazıyorum. ama o gün içinde yazdığım için günün sözü adını veriyorum. hem her gün böyle bir yazı olsa daha iyi olmaz mı? ya da ne kadar kötü olabilir, ne kadar yer kaplayabilir ki? hem o kadar çok konu varki kirlilik yaratan ama ben bunlarada saygı gösteriyorum. bana göre konunun boyu, eni, uzunu ve kısası olmaz. her gün için söz yazılacak olursa konudan geçilmez denmiş ama zaten herkes hergün konular açmıyolarmı. burası zaten paylaşım sitesi değilmi? açtığımız her konu kapatılacaksa biz neden işimizi gücümüzü bırakıp yazıyoruz ki. bu arada söyliyeyim; ben çok yoğun bir tempoda çalışan biri olduğum halde yinede bi fırsatını bulup, değişik konular açmaya, paylaşımcı olmaya çalışıyorum. ama buna rağmen açtığımız konular kapatılıyor ve insanda bir isteksizlik beliriyor.Hackhell yöneticilerinden, bu konunun iyice incelenip, tartışılıp tekrardan karar verilmesini rica ediyorum. umarım bi çözüme kavuşur.

yazmış olduğum yazı burada http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2260161
kapatmışsınız ama tümden kaldırılmasının rica ediyorum.

dün bi konu açmıştım hoşuma giden ve başkalarınında beğeneciğini umduğum güzel sözler bulup hertelden bölümünde yayınlayıp diğer arkladaşlarla paylaşıyorum. ve dünkü yazmış olduğum günün sözü sadece ikinciydi. tabiki ben bunu her gün yazmıyorum sadece haftada bir yazıyorum. ama o gün içinde yazdığım için günün sözü adını veriyorum. hem her gün böyle bir yazı olsa daha iyi olmaz mı? ya da ne kadar kötü olabilir, ne kadar yer kaplayabilir ki? hem o kadar çok konu varki kirlilik yaratan ama ben bunlarada saygı gösteriyorum. bana göre konunun boyu, eni, uzunu ve kısası olmaz. her gün için söz yazılacak olursa konudan geçilmez denmiş ama zaten herkes hergün konular açmıyolarmı. burası zaten paylaşım sitesi değilmi? açtığımız her konu kapatılacaksa biz neden işimizi gücümüzü bırakıp yazıyoruz ki. bu arada söyliyeyim; ben çok yoğun bir tempoda çalışan biri olduğum halde yinede bi fırsatını bulup, değişik konular açmaya, paylaşımcı olmaya çalışıyorum. ama buna rağmen açtığımız konular kapatılıyor ve insanda bir isteksizlik beliriyor.Hackhell yöneticilerinden, bu konunun iyice incelenip, tartışılıp tekrardan karar verilmesini rica ediyorum. umarım bi çözüme kavuşur.

yazmış olduğum yazı burada http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2260161
kapatmışsınız ama tümden kaldırılmasının rica ediyorum.

öncelikle yoğun biri olduğun halde siteye emek wermekten kaçınmadığın için tşk ederim ..

düşüncen sana göre güzel we mantıklı olabilir fakat forumun belli başlı kuralları war, 3 resim kuralı mesela, 1 yada 2 resim paylaşmak yasaktır =)

eğer senin dediğin gibi işleseydi bazı şeyler herkes kendisince güsel bi söz bulur konu açardı haksızmıyım ?

her söze yeni bi konu açmak deilde ilk açtığın konudan dewamını getirmek daha mantıklı olur ..

ii forumlar ..

ben sadece günün sözü deyip kısacık sözler yazıp geçmiyorum. yayınlamış olduğum başka konularda var. bunların bazıları çok ilgi görür, bazıları görmez, buna zaten ben karar veremem. karar verecek olan paylaşıma sunduğum arkadaşlar yani hackhell kullanıcılarıdır.
Ben sadece arada bir böyle sözler yazıp insanların kendine gelmesini ve bazı şeyler öğrenmesini istiyorum. bazen bir kelime bile insanlara çok ders verebilir ve çok şey anlatabilir. dileğim; herkes böyle öğüt verici güzel sözler yazsın.

Ayrıca bu konu hakkında ilgilenildiği içinde Teşekkür ederim. Saygılarımla...

moqsam adlı üye sitede pkk propagandası yapıyor! ilgilenin artık! saat yaklaşık 11 den beri sürekli msj ve yeni konu açıyor ama nedense hiçbir mod ilgilenmiyor! böyle bi konuda duyarlı olmamız gerekmiyormu arkadaşlar?!!!

moqsam adlı üye sitede pkk propagandası yapıyor! ilgilenin artık! saat yaklaşık 11 den beri sürekli msj ve yeni konu açıyor ama nedense hiçbir mod ilgilenmiyor! böyle bi konuda duyarlı olmamız gerekmiyormu arkadaşlar?!!!

sen neden böyle suçlar gibi mesaj atıyorsun
o probaganda yapan dangalağın konusunada böyle şeyler yazmışsın
neden ilgilenmiyoruz öylemi ? sölim sana
biz modlar da pkk yanlısıyız ondan ilgilenmedik
oldumu rahatladınmı şimdi
biz robotmuyuz hemşerim 24 saat online mı olucaz şikayet edersin susarsın sonra
geldiğimiz zaman gerekeni yaparız

daha önce nerde yada hangi postta konuları başka yöne çektiğimi gördün
ben kimsenin üstüne gitmem hak edene layıkını yada cvp isteyene cevabı istediği yerde verir geçerim
kişsel problemim olmaz
üstüne gelen tehtit eden var ise somut kanıtlarla dile getir yapılması gereken yapılsın
aksi halde söylenenler boş cümlelerden öteye gitmez.
senin dediğin olsun bakalım ben konuyu başka yere çektim kim bilir belkide önyargılı davrandım
bunu geçtik burda kaldı ;)
ama sana en azından senden biraz daha deneyimli biri olarak tavsiyem
hackhell'ı seviyorsan ve kalıcı olmak istiyorsan
gereksiz cümlelerden ve diyaloglardan uzak dur ;)
sende bunu başka yere çekme ve bir tavsiye olarak al ;)

Yaw Göze CarpanLar Ne Zaman YapıLcak

Cok Sık Yapıyosunuz Dedik ßu Kadarda Ara OLmasın ÖzLedik :melek

Acaip ßi Göze CarpanLar DoLdurasım GeLdi :)

Geri