dün bi konu açmıştım hoşuma giden ve başkalarınında beğeneciğini umduğum güzel sözler bulup hertelden bölümünde yayınlayıp diğer arkladaşlarla paylaşıyorum. ve dünkü yazmış olduğum günün sözü sadece ikinciydi. tabiki ben bunu her gün yazmıyorum sadece haftada bir yazıyorum. ama o gün içinde yazdığım için günün sözü adını veriyorum. hem her gün böyle bir yazı olsa daha iyi olmaz mı? ya da ne kadar kötü olabilir, ne kadar yer kaplayabilir ki? hem o kadar çok konu varki kirlilik yaratan ama ben bunlarada saygı gösteriyorum. bana göre konunun boyu, eni, uzunu ve kısası olmaz. her gün için söz yazılacak olursa konudan geçilmez denmiş ama zaten herkes hergün konular açmıyolarmı. burası zaten paylaşım sitesi değilmi? açtığımız her konu kapatılacaksa biz neden işimizi gücümüzü bırakıp yazıyoruz ki. bu arada söyliyeyim; ben çok yoğun bir tempoda çalışan biri olduğum halde yinede bi fırsatını bulup, değişik konular açmaya, paylaşımcı olmaya çalışıyorum. ama buna rağmen açtığımız konular kapatılıyor ve insanda bir isteksizlik beliriyor.Hackhell yöneticilerinden, bu konunun iyice incelenip, tartışılıp tekrardan karar verilmesini rica ediyorum. umarım bi çözüme kavuşur.
yazmış olduğum yazı burada http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2260161
kapatmışsınız ama tümden kaldırılmasının rica ediyorum.
moqsam adlı üye sitede pkk propagandası yapıyor! ilgilenin artık! saat yaklaşık 11 den beri sürekli msj ve yeni konu açıyor ama nedense hiçbir mod ilgilenmiyor! böyle bi konuda duyarlı olmamız gerekmiyormu arkadaşlar?!!!
Yaw Göze CarpanLar Ne Zaman YapıLcak
Cok Sık Yapıyosunuz Dedik ßu Kadarda Ara OLmasın ÖzLedik :melek
Acaip ßi Göze CarpanLar DoLdurasım GeLdi