Öneri & ŞikayetLer

bende şunu anlamadım bu forumun içinde her bölümü kontrol ediyorum ama genelde verilen şeyler tekrar verilmiş oluyo ama onlar nedense çöp kutusuna gitmi yo tek fark başka başlık altında veriliyo...

ben genelde konuları birleştiriyorum eğer konuda yorum varsa,
bahsettiğin böyle birşey heralde

ben açtığım konuyu bulamıyorum sebep ne bu sefer...

gül güzeli' Alıntı:
ben açtığım konuyu bulamıyorum sebep ne bu sefer...

eğer açtığın konu daha önce werilmişse kapanıp geri dönüşüme yollanmıştır, eğer yanlış bölüme açtıysan ilgili bölüme taşınmıştır..
daha net anlatmak gerekirse açtığın konuların takibini yapmayı öğrenmelisin =)

infatuate' Alıntı:
eğer açtığın konu daha önce werilmişse kapanıp geri dönüşüme yollanmıştır, eğer yanlış bölüme açtıysan ilgili bölüme taşınmıştır..
daha net anlatmak gerekirse açtığın konuların takibini yapmayı öğrenmelisin =)

aradım ama bulamadığım için size sordum... konumu takip etmesem sormam bile...

gül güzeli' Alıntı:
aradım ama bulamadığım için size sordum... konumu takip etmesem sormam bile...

bugün açtığın dünyadan garip resimler konusunu soruosan komik ilginç resimlere taşıdım,
diğer konularının nerde olduğunu bulmak için arama butonunu kullanabilirsin..

eywallah yengede forumda bazen sudan sebeplerden adam banlanıyo benim ablam selçuk üniversitesinde okuyo benim ablama garı gız demesini yediremem kendime böle çok kişi vardır bu forumda selçuk üniversitesinde okkuyan bu saygısız bence cezasız kalmamalıydı

fare_07' Alıntı:
eywallah yengede forumda bazen sudan sebeplerden adam banlanıyo benim ablam selçuk üniversitesinde okuyo benim ablama garı gız demesini yediremem kendime böle çok kişi vardır bu forumda selçuk üniversitesinde okkuyan bu saygısız bence cezasız kalmamalıydı

aslında bunu forumun şikayet ihbar hattına açsan daha ii olur, çünkü bu konuyla ilgili benim yapabileceğim bişe yok =(

Buranin Modlarindan Sikayetciyim
Acilan Her Kural Disi Konuyla Ilgileniyolar :)

ABla mesajda düzelte tıklayıp mesajını silebilirsin :goz:

Geri