Ölmüş "it" Resimleri

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0

barbariyatirkan201xc8.jpg

dsc07061wt6.jpg

foto29kopyagw7.jpg

ibneler1xy0.jpg

ibneler2vb7.jpg

ibneler7fk4.jpg

terrist11kopyauj3.jpg

terrist18kopyavk0.jpg

terrist4zs2.jpg

alimerterbilkelle15b15dve6.jpg

2006-04-03_002553_4203nd6mw.jpg

s6x046wqqm8br6.jpg

wvd033pwux9he0.jpg

beter olsun şerefsizler. bi köklerini kazısaydık şunnarın.

Türk'e Kefen Biçenin Ölümü Korkunç olur tüm itlerin sonu böyle olacak kanımızın son damlasına kadar peşinizdeyiz az kaldı az

ayrıca mod arkadaşlaradır sözüm yüreğinizde azcık vatan sevgisi azcık şehide saygı varsa bu konuyu kapatmazsınız

ellerine sağlık bu köpek leşlerinin devamını büyük bir zevkle bekleriz.......

YA TAM SUSTURACAĞIZ YADA KAN KUSTURACAĞIZ

bu resimleri şırnakda askerden gelen birimi getirdi bendede var bunlar ve daha fazlası ama yayınlanmaz bence itleri reklam yapıyoruz reklamın iyisi kötüsü olmaz bu şerefsizleri it olarak bile buraya koymak çok bile

birader eline sağlık...bi insanın ölmesine herkes üzülür ama öldürülen şerefsiz olunca insanın yüzü gülüo..hepsinin sonu böle olur inşallah

bu resimlere baktım ilk defa pkk ya acıdım ve içim hüzün doldu bu insanların elbiselerine felan bakınca çok gariban durumdalar şerefsiz pkk bu zavallı insanlarıda kandırıp dağa çıkartıp canından ettiriyo işte..

kadında dikkatimi çeken haç işareti kolyesi var boynunda anlamadım gitti

Suçlu Olan Cezalandırılmalıdır Tölerans Anarşiyi Doğurur... Aslında Bunları Direk Değil Işkence Yapa Yapa öldürmek En Doğrusu Birden öldürmek Bunlar Için Kurtuluşş.. ölmek Için Yalvaracaklar

yazık... tek kelimeyle yazık... canlar bpşuna gidiyo hep, bi hiç uğruna başları kopuyo.

resimler çok korkunç..ayrıca kadının boynundaki haç ne? bu resimlerin pkk militanları olduğuna eminmisiniz?

PKK zaten Marksis Leninst bir görüşe sahip ama içinde Hristiyanda var Yahudide..

Gün gelecek anaların yüzü acısız gülecek..

Geri