Ölmüş "it" Resimleri

it deme bence itlere yemegini suyunu verince kapında bekler sadıktırlar bunlar yemek yedigi yere ihanet ederler

..:.. bunLar ınsan degıL uzuLmuyorum bu aLcakLara ..:..

foto29kopyagw7.jpg

Bunlarin arkasinda kilisenin büyük bir payi var.
Allah´im bize zarar vermek isteyenlerin baslarina bu picleri bela etsin.

bu resimlerle nasıl olur da övünebilirsiniz? orada bazı insanlıktan
cıkmıs askerler kelleleri elinde sallıyor.

bu ölmüş insanlar alcak bir örgütün, haysiyetsiz elemanları olabilir.
ama cesetlerine bu şekilde davranılmayı haketmiyorlar. yeri geldigi
zaman övünerek türk ordusunun merhametinden bahsediyoruz, o
zaman bu utanc resimlerini kaldıralım buradan.

ben de şu cesetlerin sahiplerinin hayvandan daha asagı oldugunu dusunuyorum
ama yine de bu muameleyi haketmiyorlar. hiç bir müslüman buna kayıtsız kalmamalı.

resimlerin de buradan kaldırılmasını rica ediyorum. öfke ile merhametsizligi
birbirinden ayıralım lüttfen.

bunların vatansızlığını bayraksızlığını şerefsizliğini geçtim , bunların dini imanı da belli değil. Kadının üstündeki haç kolyesine bakın.

hepinizin sonu böyle olucak..

boyle fotoları yayınlamak yasak aslındada ama ıyıkı yayınladın teşekkurlerrr(kufur yazıcaktım ama yazmıorumm)

görüp görebileceğim en güzel paylaşım saol

biraz basit bir laf olacak ama onlara it deyipte itlere saygısızlık ediyosun

Sonuçtan bende memnunum. İnsani açıdan gurur verici bir tablo değil elbet, fakat VATAN topraklarını bölmek isteyenler için güzel ve makul bir son olmuş.

Aranızda o bölgelerde askerlik yapmış arkadaşlar varsa bilmelidir ki, pkk kendi içerisinde bir birine bundan daha kötü işler yapıyor.

Arkadaşlardan bir tanesi ölen kadın teröristin boynundaki kolye için TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ sonradan taktı gibisinden bir suçlamada bulunmuş. Bunlar gerçek değil, şiddetle kınıyorum.

Bende de çok güzel dökümanlar vardı. Yaklaşık 60 - 70 kadar resim. Fakat ne yazık ki hdd 2005 de formatlanınca hepsi gitti. Bazı arkadaşlar eğer önemliyse format atılsa bile o görüntülerin kurtarılabileceğini söylediler fakat önemsemedim.

Bu gün bu paylaşımı görünce aklıma geldi. Tühhh dedim. Ne güzel pozlar vardı.

Fakat arkadaşlar, sonuçta her iki tarafın evlatları yani HALK'ın kendisi kaybediyor. Bizler kaybediyoruz. Bunuda bir kenara yazalım.

Önemli olan burada tarafların birbirini öldürmesi ve bundan memnun olmak değil. Bunlara neden olan özellikle siyasilere işi doğru yapma konusunda HALK olarak, insan olarak etki etmek.

Sonuçta şunuda görmeliyiz ki bu ölenlerin bir çoğu aklı çelinmiş veya zorla dağa gönderilmiş gariban insanlar.

Ölenlerin çoğu gariban. Bu garibanların yaşadığı ölüm şekli aslında bunları yönlendiren ele başlarına layık. Bu şekilde ölmeyi asıl onlar hakediyor.

Sonuç olarak görüntülerden memnun kaldım.

Paylaşım için Aktuğ arkadaşımıza teşekkür ederim.

benim dikkatimi çeken bişey var 3.resime bakarsanız görürsünüz kızın kolyesi haç resmi yani ne türk nede müslüman alayını böyle görmek dileğiyle

Saygılarımla

Geri