Ölen Bursalı Genç kıza Bekçi tarafından Tecavüs edilmiş

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve “Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört” diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. “Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii” diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: “Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!”
Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, “Nereye bey bu saatte?” demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz… Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış

böyle insanları anlayamıyorum yaa aslında insan demek bile yanlış

-----

Aynen katılıyorum böylelerine insan denmesi insanları küçük düşürür türk dil kurumu bunun gibiler için yeni bir kelime bulmalı bence.

"Çok üşüdüm baba . Yalvarırım üstümü ört "

Bu olay Bursa ‘ da olmuş.. 17 Yaşında bir genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama ne yapsınlar , kızı defnetmişler tabii. Aradan birkaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyormuş ve “Çok üşüdüm baba . Yalvarırım üstümü ört” diyormuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. “Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama girecek tabiki..” diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona bir şey söylememiş Ama ertesi gece, sonraki gece , daha sonraki gece hep aynı rüya : “Çok üşüyorum baba. Ne olur üstümü ört !.” Baba bir gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış Dayanamamış , karısının “Nereye bet bu saatte ?” demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün ?. Mezar açık ve bomboş. ! Adam ne yaptığını bilmez bir halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş . Allah’ ım , o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyormuş.! Meğer bu aşağılık insan müsvettesi her zaman , yeni gömülen ölülere belli bir süre bunu yaparmış..

ALINTIDIR…. :mad: .........

insanların olıulere bile saygısı kalmamıs artık hastanedeki hastalardan sonra bide oluler ne diyim namussuz desem olmaz serefzi desem hiç olmaz bunun adı baska bişey...

Şİmdİ Ben Komple SÖverdİmde Bu Gİbİ İnsanlara Forum MÜsaİt Dİİl !!!!

onun gibi bekcinin a.q insanlarda utnma diye bişi kalmamış

ben ole bekçinin taaaaaa a.q.insanda bir arlanma olur.bide bunu yaparken nası tırsmamış anlamıyorum

valla ben olsam yemin ederim anasını gözünün önünde ...... bu ona ders olurdu bide kellesini kesecen dilim dilim

Manevi Aleme her zaman inanmışımdır...Bu play gerçek olmasa bile Alınacak bir çok ders var...Sağolasın kardeş konu için...

bence bu yalan haberdir kaynak verilmesi gerekirdi..

Küfür etmeyi çok istiyorum
sadece içimden ediyorum küfrü
bunun gibi adamları kör testereyle kesmek lazım

oylesine yapılacak tek sey: onu alacak bir ağıça bağlıyacaksın ve karısını, kız kardesini, kızını, gelinini alacaksın o bağlı bir sekildeyken onlara iskence yaparak tecavüz edeceksin... ancak o zaman o adam bir baskasının o durumdan ne aci çektiğini anlar ve kafasına bir kursun sıkar bu durumda da bir köpek daha dünyadan gitmis olur...

ya ben bu adama nedim simdi cok kotu oldum icim gitti serefsizin evledı ne olcak

öyle bir küfür ederdim ki.. ne pozisyonum nede forum müsait değil..

sadece yapan kişinin ablasına kardeşine olduğunu düşünmesini isterdim.. bakalm ne hissedecek..

Korku filmi gibi.Allah esirgesin bu tiplerden,hepimizi.Ölüye bunu yapan imkanı olsa dirilere ne yapar düşünmek bile istemiyorum....

abi emin misin bursa da böle birsey olduğuna , ben bursa da oturuyorum o adamı yaşatmaslar eger yaşıosa bi resmi falan warmı göster bulalım adamı çok ciddiyim...

bi yerde daha okumuştum çok kötü bi durum ya böle şerefsizleri alcaksın aynı durumdada onlara yapcaksın insanın yüreği dayanmaz ya şerefsiz bekçi neyse eline sağlık kardeşim :Sopa

Geri