Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ölen Bursalı Genç kıza Bekçi tarafından Tecavüs edilmiş
onu bunu bırakında böyle insanları yaşatmayalım ya aynısını annemize bacımıza karımıza yaparlarsa ilk önce bunları temizliceksin hadi babası o mezar bekçisini yakalamış ötekiler ne yapıyo bilen var mı?
gerçek veya deyil okurken tüylerim diken diken oldu valla ama
öyle adamlarda varsa onu s......... tavana asacan ondan sonra aklına ne geliyosa onu yapacan ama ölmesinede izin vermicen ibreti alem için
bögle adamların seyine kazık sokup bursada dolastırıcan elalame ibret olsun diye a.q cocugu pç onunki bunu ki umarım form bu yazdıları anlar bana uyarı vermez cok haklıyım çünki
Bende Bursadanim Ama Bu Olayi Hayvanlar Bile Yapmazlar Bi Bursali Olarak Tiksindim Resmen Beyler Isterseniz Banlayin Ama Ben O Adamin Taa Anasini Sikeyim....işallah Annesi öldüğünde Onunda Başina Gelir...annesinin Süçü Yok Ama Deli Oldum Resmen Yaaa....a.q Cocuğu Bursa Siksin Seni Sen Uyurken....
Malesef böyle sapıklarda var.Allah bizleri,sevdiklerimizi,masum insanları,çocuklarımızı ve hatta ölülerimizi bile bu tip insanların şerrinden şerefsizliğinden korusun amin..
böyle olaylar cok yaşandı..forum kurallar geregi küfür yazamıyorum o bekçinin............................................................................................ gerini siz tamamlayın kafanızda....tesekkurler