sinansec
New member
- Reaction score
- 0
harika bir tespit saolasın.
katılıyorummm
Katılmamak mümkün deil
Fotoları bilemem ama Allah Cümle Muhammed Ümmetini Affeder inşallah.Halimiz perişan ki hem de nasıl..
allah hepimizin günahlarını affetsin
BENDE DUYMUŞTUM BENZER Bİ OLAY iSTANBUL DA bi bi cenaze gelmiş camiye.İmam namaazı kıldıracakken .burnu kanamış.Gitmiş imam abdest almış.Tekrar cenaze namazını kıldırmak isterken bi daha burnu kanamış.İmam müezzine seslenmiş sen kıldır benim mazeretim var demiş.Müezzin tam tekbir alacakken onunda burnu kanamış.
cenaze otada kalmış panik telaş...cenaze sahipleri..neyse..Arkadan adamın biri demişki: müslüman olanın ve insan olanın cenaze namazı kılınır.Açın tabutu demiş .Tabut açılmış 2 saat önce yıkanıp kefenlenen o insan afedersiniz üzeri tüylü simsiyah maymun suretindey miş.
Bunu müslüman mezarına gömemezsiniz bu hayvan.Hayvanın mezarda ne işi olur atın bi çukura gömün demiş...
Araştırmşlar..o ölen şahıs hayatında hiç namaz kılmadıgı gibi ezan okunurken kulaklarını tıkayıp ezan dan nefret ediyomuş birdeevin ezan duyulmadık bölümüne geçiyormuş.
Anlattiğım bu olay tamamen gerçektir.Olayı gören yasayan tanıdıklar var. ne kadar ibret verici...