Öldükten 3 saat sonra kabirden çıkarılan ceset

Atis

New member
Ibret Verici Bir Durum Tabi Terside Oluyormuş Yıllar Sonra Mezar Açıldığında
Yeni Gömülmüş Gibi çıkanlarda Var
 

zu_zu_

ecRin
Yalan yere haber yapıyorlarsa zaten ALLAHA Hesap verecekler.. Ama ben bu haberin DOĞRULUĞUNA inanıyorum.. zaten kıyamet döneminde yaşıyoruz bence Ve RABBİM bu İbret olayları gösteriyorki Biran Önce DOĞRU YOLA ERELİM... ALLAH müslümanlara hidayet versin VE AFFF Etsin İNŞALLAH.
(AMİN)
 

murbol

New member
ölüm hak ceza ve mükafatta hak arkadaşlar sonuçta bu dünya ne olursan ol fani sınavı geçmek için çok çalışmamız lazım ALLAH cc doğru yoldan ayırmasın inşallah hepimizi.
 

legolas53

New member
3 saatlik bir ceset değil ! bu AMENNA SADAKNA İNANCIMI BU RESİMLE ölçmüyorum ama ben bu kadar tahribata uğrayacak cesedin 3 saatlik olmadığına inanıyorum....paylaşımı yapan ArminONLY'e teşekkürler...
 

ahmetix82

New member
böyle giderse halimiz ondan daha beter olacak gibi me geliyo.etrafınıza bi bakın gençlerin yarısı cenabet geziyo.namaz niyaz dersen bayramdan bayrama içki karı kız dersen akşamdan akşama velhasılı kelam halimiz yaman ...
 

emresgg

New member
olay gercek bende biliorm ama resimlerle alaksı yok
erdals10 nun anlatıı olayda ibret werici
allah hepimizin günahLarını affEtsin ..
amin
 

LOOPUSED

Altın Üye
BENDE DUYMUŞTUM BENZER Bİ OLAY iSTANBUL DA bi bi cenaze gelmiş camiye.İmam namaazı kıldıracakken .burnu kanamış.Gitmiş imam abdest almış.Tekrar cenaze namazını kıldırmak isterken bi daha burnu kanamış.İmam müezzine seslenmiş sen kıldır benim mazeretim var demiş.Müezzin tam tekbir alacakken onunda burnu kanamış.
cenaze otada kalmış panik telaş...cenaze sahipleri..neyse..Arkadan adamın biri demişki: müslüman olanın ve insan olanın cenaze namazı kılınır.Açın tabutu demiş .Tabut açılmış 2 saat önce yıkanıp kefenlenen o insan afedersiniz üzeri tüylü simsiyah maymun suretindey miş.
Bunu müslüman mezarına gömemezsiniz bu hayvan.Hayvanın mezarda ne işi olur atın bi çukura gömün demiş...
Araştırmşlar..o ölen şahıs hayatında hiç namaz kılmadıgı gibi ezan okunurken kulaklarını tıkayıp ezan dan nefret ediyomuş birdeevin ezan duyulmadık bölümüne geçiyormuş.
Anlattiğım bu olay tamamen gerçektir.Olayı gören yasayan tanıdıklar var. ne kadar ibret verici...

ALLAH KABİR AZABINDAN İNANANLARI KORUSUN .HİDAYET VERSİN SON NEFESTE İNŞALLAH.
 

HTML

Üst