Ölü Kadın (Bayağı Korkunç (Akşam Bakarsanız)

bazı arkadaşlar bu resim için kabir azabı çeken ummanlı bir genç falan yazmış, alakası yok.
işin aslı şöyle:
Kırsal bir bölgede cinayete kurban gitmiş olan sarışın ve orta yaşlı bir Amerikalıydı
Birileri bu talihsiz adamı katletmiş, sonra cesedini yarı çıplak bir durumda yakınlardaki ormana atmış ve güvenlik güçleri de cesedi bir kaç hafta sonra bulmuşlardı. Açık hava koşullarında uzunca bir süre kaldığı için de doğal olarak cesette gözle görülür deformasyonlar ve renk değişimleri başlamıştı. Sarışın kişilerin saçlarına bu rengi veren pigmentler, bedenin ölümünden sonra sert güneş ışığı altında yavaş yavaş beyaza dönüşürler. O yüzden, fotoğrafları gördüğümde dikkatimi ilk çeken şey de kurbanın saçlarının sarıdan beyaza çalar bir görünüm alması olmuştu. Ve herşeyden daha önemlisi de, "Babası tarafından hastanede gusül abdesti aldırıldı, sonra da cenaze namazı kıldırılıp toprağa verildi" denilen bu kişi, böyle bir dinî ritüelden sonra herhalde "slip" tarzı bir iç çamaşırı ile gömülmüş olamazdı. Ama bizim Ummanlı Müslüman mevta, her nedense fotoğraflarında beyaz iç çamaşırıyla poz vermekteydi. Sanırım, bütün dikkatlerini "Nasıl daha korkutucu olabiliriz" konusuna verdikleri için, bu ayrıntı öyküyü hazırlayan kişinin gözlerinden kaçmış.

:saskin:saskinAnaaaaaaaaaaaaaaam One Öle Yaa:durdurun

uu ßenCe Çooq Şeqer Çıqmış ßenDen GüseL Poz VeriO KeraTa:):):)

Tmm SaçmaLaDım SusuYorm:)

hayır arkadaslar bu erkek ve 18 yasında bır genc bunun daha once gormuıstum kabır azabından dolayı bu hale geldıgı solenıyodu ve sadece 3 saat kalmıs mezarda otopsı ıcın cıkarmıslar

Erkek bu bunun hikayesini bilmiyonuzmu bu adam kabir azabına ugramıs meleklerden yediğini dayak ilede sacları beyazlarmıs(korkudan) anasına babasına karsı gelen küfür edenlerin sonu böyle olur

Abi bence bu ne erkek ne kadın bu olsa olsa dönme olur:victory:victory

TsrkLer Dostum Emegine SaqLık GuseL ßır Paylasım.

Geri