Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama kız mı erkekmi diye tartışıyorsunuz bu erkek mezardan cıkartılmış bi durumda bu resmin baska bi hikayesi onu bildigim için söylüyorum bu arada tşkler çok gzl
bazı arkadaşlar dalga geiyor ama unutmayalımki kabir azabı diye bir şey var allah her şeyin hebını sorar ve buda yüce rabbimin bir ibret olması için bizlere gösterdigi bir azap türüdür baksanıza saçları bile ben beyaz olmuş dimi allahım bizleriri affetsin bizleri dogru yola eriştirsin beni ve bütün din kardeşlerimi korusun ..AMİN
Abi canavar gibi başarısız bi fake bu:clap ama bi filmde falan üstüne biraz render mender yapılsa varya hakkaten inanırsın hatunun tırtladığına:durdurun bak adamlar sansür bilem yapmış memeler arazi:durdurun
Arkadaşlar o öldürülen kadın fotosun deil.Bi yerde görmüştüm bu ummanlı 18 yaşın da bir genç GOOGLE da araştırsanız 18 yaşındaki ummanlı gencin kabir azabı die mutlaka bulursunuz.Bu çocuk günahkarmış ve esrarengiz bi şekilde ölmüş.Babası gömüldükten 3 saat sonra otopsi yaptırmak için çıkarılıyor ve karşısında böyle bir manzara .Çocuk 18 yaşında saçları siyah ve vicudunda herhangibir bere olman çocuk kabir azabından 3 saatte böyle oluyor.Google mutlaka ayrıntılı dökümanı vardır..