Çok zengin oLsaydım .... yapardım...

ßiziM oKuLu yıKtırıRdıM :hhmanD

Çok zengın olsaydım Ne guzel olurdu =)

bir havuzu rakı ile doldurup rakı sisesinde balık olma hayalimi gerçeklestirirdim :)

ünide türkce hocasını öLdürmesi için bi kiraLık katiL tutardım. . .

teşekkürler hem komik hemde güzel
ama en güzeli paris hiltonlu olan

ya ben bu soruyu herkes gibi kendime her gün soruyordum zaten, hergün halet-i ruhiyeme göre değişik cevaplar alıyorum, açıkçası tutarsız biriyim, ve anladım ki bu soruyu kendime sordukça hep daha azına razı oluyorum, ya aslında bu da olsa yeter diyorum, yakında gerçekte sahip olduklarımla mutlu birisi olacağımı tahmin ediyorum, hayattan fazla bi beklentim yok, ha tek eksiğim bi sevenimin olmaması, şimdiye kadar hep param için gücüm için beraber oldu ve bıraktılar sevdiklerim. beni sevecek birisini parayla alamayacağım için o çok istediğiniz zenginliğin içine tüküreyim. çok yalnızım lan :(

ya ben bu soruyu herkes gibi kendime her gün soruyordum zaten, hergün halet-i ruhiyeme göre değişik cevaplar alıyorum, açıkçası tutarsız biriyim, ve anladım ki bu soruyu kendime sordukça hep daha azına razı oluyorum, ya aslında bu da olsa yeter diyorum, yakında gerçekte sahip olduklarımla mutlu birisi olacağımı tahmin ediyorum, hayattan fazla bi beklentim yok, ha tek eksiğim bi sevenimin olmaması, şimdiye kadar hep param için gücüm için beraber oldu ve bıraktılar sevdiklerim. beni sevecek birisini parayla alamayacağım için o çok istediğiniz zenginliğin içine tüküreyim. çok yalnızım lan :(

pardon cinsiyet neydi :D

vay gArdasm sen cok dertLisin bosver...
her hAfta piYango da sansını dene bak beLki saNsn geriye döner..

Alıntı:
"lokimaya monica belluciyi ayarlardım"
hocam çok güzel olması önemli değil beni çok sevsin isterdim anlıyor musun yani amaç sex değil, sevmeden sex yapamayan salağın biriyim ben. sen kafayı fena bozmuşsun adulta bi uğrada gel aga hadi :)

son 53 dk dan beri alison angel kasıyom zaten makinede :p
kanka , yaşım 28 .. az çok okumuş etmişim (üni. 5. sınıf elektronik öğretm. terk :D ) azıda gördüm çokuda.. okuda gördüm , *okuda... doya doyada yaşşadım , intaharın kıyısındada seviştim ... ama şunu öğrendim .. türk bayanlarla işim olmaz...
kapris mapris çekemem....hiçbir cins bir diğerinden üstün değil.. üstün olan beyindir....
ti ye alma bu aşk olayını fazla ... 3 günlük dünya .. her an ölecekmişşin gibi yaşa ... bak daha mutlu olcan o zaman...

Çok Zengin oLsaydım Burda Ne İşim oLurdu :p
(saka saka)
Giderdim Bi PC Cafe Açardım Ücretsiz oLarak Hizmet Verirdim

Geri