Çok zengin oLsaydım .... yapardım...

Evlenir 3'de Çocuk Yapardım :biggrin:

BJK ve GS nin borçlarını öder , TS yi yıldızlar karması yapar , Fenerbahçe yi satın alıp Bartınspor yapardım
Yayın haklarını sadece kendime alır sadece kendim izlerdim izlemek isteyen sahaya gitsin takımına destek olsun diye...
TRT ye hayrına özetleri verirdim ...
Hakemleri baştan ben satın alırdım böylece kimse şike yapamazdı zaten FB de yok ...
Parasıyla değil mi kardeşim ...

BJK ve GS nin borçlarını öder , TS yi yıldızlar karması yapar , Fenerbahçe yi satın alıp Bartınspor yapardım
Yayın haklarını sadece kendime alır sadece kendim izlerdim izlemek isteyen sahaya gitsin takımına destek olsun diye...
TRT ye hayrına özetleri verirdim ...
Hakemleri baştan ben satın alırdım böylece kimse şike yapamazdı zaten FB de yok ...
Parasıyla değil mi kardeşim ...

Herşey iyi güzeLde bi maçı ızLemeye 20 miLyon taraftar stadamı gidicek ??

Madem bu kadar emek sarfettın bende 20 miLyon kişiLik bi stad yaptırayımda tam oLsun.. Tabiii çokkk zengin oLsaydım.. :)

Çok zengin oLsaydım DiL AnLatım dersi öğretmenimizi öLdürmesi için seri katiL tutardım. :)

ilk iş olarak zenginliğimin Zekatını verirdim sonrada tuttuğum takım olan glatasarayın borcunu öderdim :)

para hersey hayatta ...........ask mesk bos isler... :hhmencool:

hawaide bir villa wede hayalim sezlongda yatarken sag ve solda iki havaili bomba hatun hic fena olmazdi....... :bow:durdurun

gzel_bir_malikane.jpg
+
nissan-gtr-5.jpg

ilk bunları sonrası hayal gücümle sınırlı

Sadece Kimseye Muhtaç Olmayacak Kadar Olsun Yeter.
( Fazla Mal Göz Değil Söz Çıkarır ).

Ne Yalan Söyleyeyim Çok ZenGin Olsam Camii YaptırırDım ...

Geri