MetaLMAD' Alıntı:Gercekten takdire $ahen bir durum soz konusu, hackhell in konumunu sadece Sayfa gosterim sayısı gibi istatistiksel ogeLer degiL aynı zamanda ForumLarın/PostLarın kaLitesi de Gosteriyor. Forum , uye , we paylaşımın kalitesiyuksek oldugu surece de 121K degiL 151K da oLur.Kimse durduramaz o ayrı.
Ama geL geLeLim Haber siteLeri iLe kıyasLamak , yada bir tutmak yanLı$ oLacaktır bence, bakınız: http://istatistik.kenthaber.com
250,000 den a$agı Bir deger mewcut degiL ki 400,000 lere kadar gidiyor Günlük Sayfa Gösterimi (Page views per day)
Haber siteLerinin geciLmesi Utopyadan ote bir ba$arı oLur , takdirden fazLası hakediLir.
SaygıLaR
MetaLMAD' Alıntı:baska forum biLmem arkada$ ben , cok biLiyorsan ,forum forum geziyorsan sen bahset , martavaLda anLAmaz ben biLiyorsan sen oku bize.
istatistigi biLmem de dostum , ba$ka forumda bu kaLiteyi buLmak zor derim..
Gayet acık yazdım forum iyi,kaLiteLidir diye, boyLe bi reaksion oLmasın die ama bidaha wurguLiyim madem oyLé Haber siteLerine daLa$mak , cürret .. demek istioyum sadece.
Buda benim fikrim martaval karde$ , saygı duyup duymamak senin takdirindir..
bim_28' Alıntı:Birçok haber sitelerini geride bıraktığımız bir gerçektir.
Mesela örneği verdiğim linktek haber siteleri.
Mesela www.alexa.com ' a git bak dünya sıralamasında kaçıncı yerdeyiz...
Geçtiğimiz haber sitelerine örnek:
www.sonhaber.com
www.haberturk.com.tr
www.flashtv.com.tr
www.cine5.com.tr
www.egetv.com.tr
www.kanala.com.tr vs. vs. vs.
Rakipler ise:
Atv, Kanald, Nethaber, Ntvmcnbc vs vs
Rakiplerimiz biraz yüksekteler ama biz daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
büyüyeceğiz...
hackhell'de olmak ayrıcalıktır ,J@CK@L' Alıntı:İşte hackhell farkı budur.......Biri bizi durdursun![]()
fatu' Alıntı:Kardeş herkesin fikrine hepimizin saygısı varda;
Biz burda gelmişiz konu açmışız yediğimiz pastayı anlatıyoruz, kutlama yapıyoruz; sende diyorsun ki bende yiyorum bu pastayı ama tuvalette ne var biliyon mu diye soruyorsun..?
Herşeyin bi yeri ve zamanı var di mi güzel forum arkadaşım..? Kişisel olarakta arkadaşımıza diyorsun ki sen başka forumlarda takılıyorsan sen bahset diyorsun senin teşekkür sayın "3"..! helal olsun valla demekki baya bi geziyorsun forumumuzu ve takdir ediyorsun yani..!
Gereksiz yere bu konunun altında bunları yazmanın herhangi bi anlamı olduğunu ben zannetmiyorum..! Buda benim fikrim sende benim fikrime saygı göstermek zorundasın..! Yok illaki onlarıda geçin diyorsan; 1 hafta boyunca 300.000 tıkın altına düşürttürmem bu siteyi haberin olsun..!
fatu' Alıntı:Onuda geçeriz eğer öyleyse sen merak etme..!
Şurda iki üç tartışma daha çıkartıyım bak ne oluyo..?
bize 1 numara olmak yakışır,fatu' Alıntı:121072 tıkımız olmuş yiiiihhuuuuuuu..!
Daha ileri hep ileri..! Durmak yok..!