Çok Oluyoruz

zuper vallaha sevındırık oldum gece gece...

MetaLMAD' Alıntı:
Gercekten takdire $ahen bir durum soz konusu, hackhell in konumunu sadece Sayfa gosterim sayısı gibi istatistiksel ogeLer degiL aynı zamanda ForumLarın/PostLarın kaLitesi de Gosteriyor. Forum , uye , we paylaşımın kalitesiyuksek oldugu surece de 121K degiL 151K da oLur.Kimse durduramaz o ayrı.

Ama geL geLeLim Haber siteLeri iLe kıyasLamak , yada bir tutmak yanLı$ oLacaktır bence, bakınız: http://istatistik.kenthaber.com

250,000 den a$agı Bir deger mewcut degiL ki 400,000 lere kadar gidiyor Günlük Sayfa Gösterimi (Page views per day)

Haber siteLerinin geciLmesi Utopyadan ote bir ba$arı oLur , takdirden fazLası hakediLir.

SaygıLaR

Birçok haber sitelerini geride bıraktığımız bir gerçektir.
Mesela örneği verdiğim linktek haber siteleri.
Mesela www.alexa.com ' a git bak dünya sıralamasında kaçıncı yerdeyiz...

Geçtiğimiz haber sitelerine örnek:

www.sonhaber.com
www.haberturk.com.tr
www.flashtv.com.tr
www.cine5.com.tr
www.egetv.com.tr
www.kanala.com.tr vs. vs. vs.

Rakipler ise:
Atv, Kanald, Nethaber, Ntvmcnbc vs vs

Rakiplerimiz biraz yüksekteler ama biz daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
büyüyeceğiz...

Napalım Yani..?

MetaLMAD' Alıntı:
baska forum biLmem arkada$ ben , cok biLiyorsan ,forum forum geziyorsan sen bahset , martavaLda anLAmaz ben biLiyorsan sen oku bize.

istatistigi biLmem de dostum , ba$ka forumda bu kaLiteyi buLmak zor derim..

Gayet acık yazdım forum iyi,kaLiteLidir diye, boyLe bi reaksion oLmasın die ama bidaha wurguLiyim madem oyLé Haber siteLerine daLa$mak , cürret .. demek istioyum sadece.

Buda benim fikrim martaval karde$ , saygı duyup duymamak senin takdirindir..

Kardeş herkesin fikrine hepimizin saygısı varda;

Biz burda gelmişiz konu açmışız yediğimiz pastayı anlatıyoruz, kutlama yapıyoruz; sende diyorsun ki bende yiyorum bu pastayı ama tuvalette ne var biliyon mu diye soruyorsun..?

Herşeyin bi yeri ve zamanı var di mi güzel forum arkadaşım..? Kişisel olarakta arkadaşımıza diyorsun ki sen başka forumlarda takılıyorsan sen bahset diyorsun senin teşekkür sayın "3"..! helal olsun valla demekki baya bi geziyorsun forumumuzu ve takdir ediyorsun yani..!

Gereksiz yere bu konunun altında bunları yazmanın herhangi bi anlamı olduğunu ben zannetmiyorum..! Buda benim fikrim sende benim fikrime saygı göstermek zorundasın..! Yok illaki onlarıda geçin diyorsan; 1 hafta boyunca 300.000 tıkın altına düşürttürmem bu siteyi haberin olsun..!

bim_28' Alıntı:
Birçok haber sitelerini geride bıraktığımız bir gerçektir.
Mesela örneği verdiğim linktek haber siteleri.
Mesela www.alexa.com ' a git bak dünya sıralamasında kaçıncı yerdeyiz...

Geçtiğimiz haber sitelerine örnek:

www.sonhaber.com
www.haberturk.com.tr
www.flashtv.com.tr
www.cine5.com.tr
www.egetv.com.tr
www.kanala.com.tr vs. vs. vs.

Rakipler ise:
Atv, Kanald, Nethaber, Ntvmcnbc vs vs

Rakiplerimiz biraz yüksekteler ama biz daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
büyüyeceğiz...

maşallah :D

SoyLenenLerin gercekLiginden $üphem yok.

fakat haber sitelerinin bu kadar geride kalmasına $a$ırdım acıkcası ozellikle haberturk 120K nın altındaysa garip gercekten.

php de yuzLerce sayfa oLdugu icin sayfa gosterim sayısı yuksek tutuLabiLir. Hackhell daha $imdiden haberturk ü solLamı$sa , yeni katagorileri we forumLarıyLa beraber gerisini de getirir o wakit.Belirttigin diger rakipleri de gecmesi pek uzun surmez.

HayırLı oLsun , TekiL IP Giri$ istatisliklerinde de diger rakiplerini solladıgını gormek nasip oLur in$alLah.iyi forumlar

he şöle ya eferım tesekkurler bız saygı duydugumuzda arkasında dururuz dostum aramıza sımdı hosgeldın ıste:D

yaf arada kapıolar ama onu da zor yaparlar bu reklam lar bu destek oldukca bu sıte trafık olayını da hostu da sınırsız yapar ...:D

fatu' Alıntı:
Kardeş herkesin fikrine hepimizin saygısı varda;

Biz burda gelmişiz konu açmışız yediğimiz pastayı anlatıyoruz, kutlama yapıyoruz; sende diyorsun ki bende yiyorum bu pastayı ama tuvalette ne var biliyon mu diye soruyorsun..?

Herşeyin bi yeri ve zamanı var di mi güzel forum arkadaşım..? Kişisel olarakta arkadaşımıza diyorsun ki sen başka forumlarda takılıyorsan sen bahset diyorsun senin teşekkür sayın "3"..! helal olsun valla demekki baya bi geziyorsun forumumuzu ve takdir ediyorsun yani..!

Gereksiz yere bu konunun altında bunları yazmanın herhangi bi anlamı olduğunu ben zannetmiyorum..! Buda benim fikrim sende benim fikrime saygı göstermek zorundasın..! Yok illaki onlarıda geçin diyorsan; 1 hafta boyunca 300.000 tıkın altına düşürttürmem bu siteyi haberin olsun..!

Ben poLemik yaratmaya weya kimseyi germeye caLi$miyorum. kaLdı ki sende ıLımLı bir tavırLa soze ba$Lıyorsun. Fakat kulLandıgın unLemLer derdini ifade etmeye yetiyor.

Te$ekkur sayısına geLince: uyeLeri Te$ekkur sayısına gore yargıLamak payLa$ımı baLtaLamaktan ba$ka bir$ey degiL.Ben 3 ki$i yete$ekkur ettim gercekten payLa$mak istedikLeri icin.InsanLar Te$ekkur aLmak icin post atior te$ekkur almak icin link weriyor we bunun icin diger uyeLere baskı yapıyor.HatırLarsınız muhakkak imzalar kaLdırıLmadan once de hemen hemen 3 ki$inin birinde Te$$ekkur Et image i we tıkLa diyen bir yazı wardı imza oLarak..

Benim Te$ekkursayım 3 ben fikrimi beLirtmiyim o zaman kusura bakmayın.sure werin hemen Off-topic Lere ko$iyim bo$ geyikLere post atiyim. Internet Related Chat miş gibi dialog a giriyim geyik yapiyim forumda , her mod un yazdıgı yazıya te$ekkur atiyim , te$ekkur almak icin de bilincli / bilincsiz daha once yayımlanmış mı die bakmadan ne war ne yok yaziyim..

Formumuzu deyip sahipLeniyorsan eger , kullanıcıyıda sahiplenmelisin.Belirtilen fikirleri sozlu saldırı olarak almak , altında kinaye aramak adet oLdu zaten.TuvaLet fLn , aLakasız benzetme..

fatu' Alıntı:
Onuda geçeriz eğer öyleyse sen merak etme..!

Şurda iki üç tartışma daha çıkartıyım bak ne oluyo..?

Buysa niyetin zaten hic agzımız/eLimizi yormayaLım.

ya güzel saçmalıosunuz sıktınız konu neydi ne oldu b.. ettinis haaaa :mad:

Güzel arkadaşım fikirlerine bu sefer ünlemsiz olarak saygı duyuyorum.

Bana göre de; ben bişi yazdığım zaman, bi konu açtığım zaman, aldığım teşekkürle ne kadar okunduğumu yargılamak istiyorum. Bilmem anlatabildim mi. Herkesin kendi fikirleri vardır.

İyi forumlar.

Tesekkur Sayıları Her Seyi İfade Ediyor Forumda Tek Amaçlı yurumek hatadır Paylaşım Zamanı Paylasım MuhabbetZamanı muhabbet yapılır forumu Tek amaçlı Kullanyorsan Sana Yazık Taklittende Kacın Olacaksan Kendin Gibi Ol Derim Ben :)

:D

$akaydı herhaLde ya bu sonuncusu.. ba$kası oLma kendin oL fLn .. $arkı degiL miydi o.

neSse normaLdir .. bu saatte her$ey mumkun. ama konu gereginden fazLa uzadı tekrar post atmamak uzere , iyi forumLar

Lütfen arkadaşlar ortamı germeyelim zaten gerek yok biz bir aileyiz
hemde büyük bir aile sevincimizi kesmeyelim devam devam... :D

hadi öpünde barişin ne öyle cokuk gibi ben senden daha cok teşekür ettim muhabete bak ayip oluyor teşekürün lafi olmaz..... etmişsen yada edilmişsen mutlaka bi nedeni vardir

yok yaw sağlam gıdıyoruz ağır ağır ..yakında trr gündemıne oturucaz ...:)

Geri