Çok met ediliyosunuz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serdar-ort

New member
Reaction score
0
Slmlar forum insanları kim diye sormayın süylemem :) sülesemde inanmassınız bu adamın burda ne işi vr dersiniz ama bana tavsiye edildi ve bende teknolojiyle aram çok iyi olduğu için böyle forumlarda takılmayı muhabbet + paylaşmayı severim nese uzatmaya gerek yok aranızdayım ;)

Hoşgeldin serdar bende michael jackson :)

puhahahahah hoşgeldin bende gerçek karamurat :)

Kamera Şakası galiba GAMARA NEREDE :D :D
HackHeLL'e Hoşgeldin :D :D

Kusura bakmayın ama ben böle olucanı biliyodum siz ne derseniz o olsun inanan inanmayan fark etmes hepinizi seviyorum saygılar...

Reklam Kokan Hareketler Bunlar
Gerenk Yonk Bunnara
Tekrar Hoşgeldin Serdar Ortaç :)

Selam. Hoşgeldin aramıza bende ARTO :p

Ama bence konuyu mizaha açsaydın iyi gırgır oluyo :D:D:D:D

ARKADAŞLAR TAMAM YA SERDAR DEİLİM BEN TAMAM SİZ ÖLE İNANIN VALLA BEN BURAYA DALGA GEÇİLMEYE GELMEDİM SİZ BÖLEMİ KARŞILIYOSUNUZ YENİ GELENLERİ :s

puhaha Serdar Ortaç mısın şimdi sen?
Bende Karadeniz'in Ricky Martin'i yim
yoklem ben direk LaZiSHim:D
nese ii forumlar sana janem..

Serdar yalnız bız ne olursa olsun burda sıte lınkı vermıyoruz.

Acıkcası serdar ortac gelipte burda sitesının reklam yapar gibi adını koyunca pek ınandırıcı gelmıyor.

Neyse Hoşgeldin aramıza :)

Arkadaşım Burada Kimseyle Dalga Geçmek Gibi Bir Niyetimiz Yonk Ama
Böyle Bir Giriş Yaparsan Alacağınız Cevap Bunlar Olur
Selametle :)

J@CK@L' Alıntı:
Serdar yalnız bız ne olursa olsun burda sıte lınkı vermıyoruz.

Acıkcası serdar ortac gelipte burda sitesının reklam yapar gibi adını koyunca pek ınandırıcı gelmıyor.

Neyse Hoşgeldin aramıza :)
Sevgili yönetici bu benim şahsi sitem yani neden veremiyorum onu anlamış deilim ki eğer kurallarınız bunu gerektiriyosa özür dilerim ok

hosgeldin...

Ben Serdar Ortaci gercekten cok severim
dostum keske baska bir nickle üyemiz olsaydin.senden ricam bu tür seylerle bu sanatcimizi burada kücük düsürmemen.

neyse aramiza hosgeldin.

Ali Sahin' Alıntı:
Ben Serdar Ortaci gercekten cok severim
dostum keske baska bir nickle üyemiz olsaydin.senden ricam bu tür seylerle bu sanatcimizi burada kücük düsürmemen.

neyse aramiza hosgeldin.
İlk başta sana tşk. ederim bende sizleri seviyorum ama ben yani neden bi kötülük yapmadım vallahi serdarım inanmayan :S msn gelsin napalım artık ama yöneticilerden olsa daha makbule geçer webcamdan resim alıp eklersiniz ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri