Çok met ediliyosunuz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar aramıza serdar ortaç gelmiş baksanıza serdarı böyle mi karşılıyoruz arkileri alla ala yaw.serdar hoşgeldin sefalar getirdin seni buralarda görmek bize gurur veriyor.:D:D artık özel hayatınla ilgili soruları sadece ve sadece bize açıklarsın bizde isim yapmış oluruz..tüm türkiye senin sayende hackhell i tanır.:D:D

aramıza hoşgeldin.......

hOjj GeLdinn..

efet ßi rekLamımızı yapta GöreLim ßenim niCk'i de alt yazı Geç hea..:D

Serdar-ort' Alıntı:
İlk başta sana tşk. ederim bende sizleri seviyorum ama ben yani neden bi kötülük yapmadım vallahi serdarım inanmayan :S msn gelsin napalım artık ama yöneticilerden olsa daha makbule geçer webcamdan resim alıp eklersiniz ....

pm at msn adresini bende burda yayınlıyım kimsin ne işsin ksr bakma ama böyle kimse inanmaz:)

aslında cok unlu bir forum sitesi oldugumuzu biliyoruz ama bukadar olacagını tahmin etmiyoruz madem serdar ortac oldugunu iddaa ediyorsun tv lere cıktıgınıda bizim sitenin adını soylersin.yoksa ne yapsan nafile.

welcome the hackhelll maykk bende şakir :D şimdi senin şarkını dinliorum ;)

ya arkadaşlar ben inanıyorum o serdar ortaç. sonuçta o da insan ve bizim gibi internet de dolaşabilir. istediği siteye üye olabilir.bizim aramıza karışabilir. tabi zaman bulabiliyosa :)

inananlarında inanmayanlarında canı saolsun sizden küçük bi ricem olucak serdar ortaçı sevenler bi tşk. veya neden sevdini belirtebilirmi veya dinleyen varmı burda ?(yeni albümü)

bana pm gelmedi daha :)

Serdar-ort' Alıntı:
inananlarında inanmayanlarında canı saolsun sizden küçük bi ricem olucak serdar ortaçı sevenler bi tşk. veya neden sevdini belirtebilirmi veya dinleyen varmı burda ?(yeni albümü)

o işi burda yapma kounuyum saptırma seni sevenlerin neden sevdiğini hala bilmiyosan sana yasuıklar olsun serdar abi:)
bi şey sorıcam sen nerelisin:p

hımmm teşekkür istedin bitti bütün inandırıcılığın bence:D

sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün

[KooZ]' Alıntı:
bana pm gelmedi daha :)

o işi burda yapma kounuyum saptırma seni sevenlerin neden sevdiğini hala bilmiyosan sana yasuıklar olsun serdar abi:)
bi şey sorıcam sen nerelisin:p
Yollıcamda korkuyorum gerçeği sölemek gerekirse iyi niyetli oldunuzu nerden bilicem:eek:

Serdar-ort' Alıntı:
Yollıcamda korkuyorum gerçeği sölemek gerekirse iyi niyetli oldunuzu nerden bilicem:eek:

yolla sen bi şey olmaz ben bu sitenin modlarından biriyim korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak:)

hadi ama kooz mesajini bekliyor tabi bizde !!!!!
biliyosun fazla naz asik usandirirmis
bize güvenebilirsin................

Bu ne şimdi :( (Üzgünüz, Forumda belli bir rütbeye yükselinceye kadar özel mesaj kullanma yetkiniz webmaster tarafindan durdurulmustur)

Serdar-ort' Alıntı:
Abisi 1970 tarihinde İstanbul'da doğdum..

En kısa zamanda Canlı olarak cıkacagın Tv programını söylermısın.?

Belki ordan bırımıze slm soyleyerek yada sitemizin adını söyleyerek

hem bizi inandırırsın hemde baya havamız olur :p

alla alla :) jackal bence sen msn adresini yaz oda eklesin konuşun aga:)
sende bize caps ver:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri