Çok met ediliyosunuz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne diyelim , hoşgeldin :p

Serdar-ort' Alıntı:
ARKADAŞLAR TAMAM YA SERDAR DEİLİM BEN TAMAM SİZ ÖLE İNANIN VALLA BEN BURAYA DALGA GEÇİLMEYE GELMEDİM SİZ BÖLEMİ KARŞILIYOSUNUZ YENİ GELENLERİ :s

Biz Senin Kadar Kek Deiliz :):):)

H.G Aramıza
İyi forumlar i Faydalı Paylaşımlar

juhahah + puhahaha + ahueheu diyorum bashka da bişi demiyorum ;)

heaa bi de noOolursa olsun gelmişsin madem hojgeldin dememeq bize yaqıshmaz.. HOJGELDİN ;)

[KooZ]' Alıntı:
Ben burada uslubumda yanlış görmüyorum eğer siteye birisi üye olup konu açıyosa ona karışamam fakat.Bölümün gerektiğinden dışarıya çıkarsa ona müdale ederim her ne kadar bi şey yapmasamda :)
Birisi Gelip Ben Serdar ortaçım diyo eğer bu gerçekse burdakilerin bilmesi lazım
(of course kanıtta lazım) bende bunun için söledim yoksa konu boş muhabbet olıcaktı

anlatmak istediğim anlaşılmıştır inş
İyi forumlar:hhman:

"Bölümün gerektiğinden dışarıya çıkarsa ona müdale ederim"

hangi yetkiyle? Gelen kısı gercekten Serdar ortaç olsaydı yada baska herhangı bır unlu emın ol senın bu gereksız ıspat saplantın yuzunden cok fazla kalıcı olmazdı .. Kımse kımsenın kımlıgını sorgulayamaz burda yada bunu yapıcaksada bu sekılde yapamaz anladın?

Ya Arkadaşlar adam kim olduumu söylemem dio ama nicki Serdar-Ort
Awatarıda serdar ortaç Bana Garip Geldi

Serdar wer msn i ni bakalım grçekmisin?

adamım bende yenıyım senın kadar atmıyom
bıraz desteklı gır sıteye tek kelıme lol zuhahaaaaaa:p :p :p :p :p :p :p

bak akrdesım bu ısler atıp tutmayla olmaz
herkes senın gıbı yapsa canım sıtede gır gır dan baska bı sey neyse ben bu sıteye adam gıbı konular ıcın geldım senın bos ısler yapıp yapıp zaman oldurmıyeyımm her kımsende ıyı forumlar

Ya bu Adamda Ünlü Olma Kompleksi War Hee hee diyin Geçin

Dostum bak Bnde Michael Jackson Dinliyorum Ama Ben Michael im demiyorum

aramıza hoş geldin kardeşim,
ister serdar ortaç ol,
ister başka biri ol farketmez,
artık hackhell ailesindensin,
ailemize tekrar hoş geldin
bu arada msn adresimi verdim
istersen sohbet edebiliriz ,

saygılarımla

yapta gorelımmmmmmmmmmmmmm

aslında cok unlu bir forum sitesi oldugumuzu biliyoruz ama bukadar olacagını tahmin etmiyoruz madem serdar ortac oldugunu iddaa ediyorsun tv lere cıktıgınıda bizim sitenin adını soylersin.yoksa ne yapsan nafile.
arkadas lafı solemıs bundan sonra ıs sana duser bakalım senı ızlıyor olcam tv dee:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

dj_aligatordan özür dilerim mesajı o yazmıştı ama ben alıntıyı yalnıs yaptım:) :) :) :)

ooooooooooooooooooooooooooooo...
Siteye kimler gelmiş aman Allah'ım inanamıyorum...
Ben nasılda geç gördüm tühhh bak gördün mü?
Neyse bu kabahatimi ben zor unuturum kendimi affettiriyim bari HOŞGELDİNİZZZ...
İYİ FORUMLAR İNŞ. DAİMİ OLURSUNUZ...Bizede bi türkü çığırırsınız...
:goz: :goz: :goz:

ya beyler bayanlar lütfen dalga gecmeyin serdar beyle:D cünkü serdar ortac oldugunu kanıtlamak için tüm üyelere bedava mp3 ünü gönderecek bakın ben tarkanım dedim banada inanmadınız.eee inanmak için bireer adet cd olur herhalde.yaw serdar senin işin yokmu git beste meste yap seni bozar böle forumlar.:D genede hosgeldin ....

Forumumuz kendini aştı....Yakında Ricky MARTİN Madonna ne bilim Bill GATES fln gelirse şaşırmayın....

:D

Her nekadar inanmasamda hoşgeldn..
iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri