Çok met ediliyosunuz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RomeoMAD' Alıntı:
hosgeldın ıyı forumlar Junior Serdar :]

bıse sorucam sarkıcı olmadan oncekı djlık yaptıgın radyo adı ve programı soylermısın?

ben ozamanlardan berı senı dınlerım....

size şöyle diyim radyolardan birinde program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştım. Radyo programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından dönemin en büyük plak şirketlerinden biri olan RAKS ile anlaşma yaptım ve teklifim kabul edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığım şarkılarımı, kendi sesim ile seslendirme şansını yakaladım ve ilk albümümü yaptım....

evet değerli üyeler arkadaşla konustuk zorlada olsa camı açtırdım ama oda problem çıktı siyah ekran ayarlayamadı nedense

neyse bişey demiorum arkadaşa ii forumlar diliorum sadece konseri bekleyin dedi beklioruz bakalım

Serdar-ort' Alıntı:
size şöyle diyim radyolardan birinde program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştım. Radyo programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından dönemin en büyük plak şirketlerinden biri olan RAKS ile anlaşma yaptım ve teklifim kabul edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığım şarkılarımı, kendi sesim ile seslendirme şansını yakaladım ve ilk albümünü yaptı....

isim werebilir misin(radyonun)
ayrıca konusma tarzın bana pek inandırıcı gelmedi ama neyseeee

Serdar-ort' Alıntı:
size şöyle diyim radyolardan birinde program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştım. Radyo programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından dönemin en büyük plak şirketlerinden biri olan RAKS ile anlaşma yaptım ve teklifim kabul edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığım şarkılarımı, kendi sesim ile seslendirme şansını yakaladım ve ilk albümümü yaptım....

Ben programın adını hatırlıyorum desem yalan olur.Ama radyoyu hatırlıorum :]
(Ve ısmını soylemenı beklıorum)

Yanlıs anlama senı sıkıstırdıgım falan yok,ama bukadar uyede cvp beklıo,dogal olarak bende.

+ olarak haddimize degil ama program yapımcısı ve sunucu aynı seydır :]

Peki Serdar sen hiç koroya katıldın mı?

ahiret soruları başladı :)

:ter: serdar :ter:

evet arkadaşlar yarın konserde reklamımızı yapmazsa arkadaşın msn i tüm hacker arkadaşlarda hatta hackhell deki herkesin elinde olacak

yada şimdi gerçeği söyleyecek affedecez

CHI€F' Alıntı:
evet arkadaşlar yarın konserde reklamımızı yapmazsa arkadaşın msn i tüm hacker arkadaşlarda hatta hackhell deki herkesin elinde olacak

yada şimdi gerçeği söyleyecek affedecez

gay sitelerine dağıtalım msni.
eğer açıklamazsa...:cool: :) :D :D :D

Adam Ne Kafa Yaptı Milletle Baaaa :)

sen serdar ortaç isen bende natalia oreiro.:eek:ut: Bi gün tanışalım serdar müzik üzerine sohbet ederriz.Hatta bi şarkıda düet te yapabiliriz.ne dersin
imza: natalia:goz:

[KooZ]' Alıntı:
pm at msn adresini bende burda yayınlıyım kimsin ne işsin ksr bakma ama böyle kimse inanmaz:)

kımse sana yada bır baskasına kım oldugunu ınandırmak zorunda degıl kooz uslubun hıc hos degıl...

Ayrıca hackhell 100 bın uyesı ve hergun farklı 50 bın kısının zıyaret ettıgı bır forum sıtesı serdar da burda olabılır bır baskasıda bunda bu kadar sasırıcak bı taraf goremedım...

buarada hoşgeldın arkadasım her kımsen ;)

Bu kadar geyik oldu.Pm attım sana cevap verir msn gelirsen iyi olur.Yarınki konserinde duycaz senı inş.şimdilik iyi aksamlar.

kOnu sonucLanınCa artık Geyik ßölümüne taşInır heraLde..:D

hos geldin... albümün güzeldi.. klipteki zenci ablam zaten ayrı bı olaydı ;)

bu bence kesinlikle yalan... ilgi çekmek için bunu yapmana gerek yoktu dostum... ama yinede aramıza hoşgeldin ii forumlar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri