Çocukluğumuzun çizgi filmleri

voltran ve he-man vazgeçilmezimdi benim.
pokemon dönemleri koca adam olmuştuk artık o yüzden buraya onları koymadım :D

red kit isterim bende ühüüühühüühüüh:(

Hâla izlerim çoğunu babam ne kadar kocaman oldun doyamadın desede izlenmez mi yaa. Çizgi film bitince de bana diyo değiştirmedin bak hepsini izledik :D

Paylaşım için teşekkürler abi halada izlenir bu çizgi filimler =)

ya varya damardan girdin kardeş çocukluğum gözümün önünden geçti. insan bi çizgi filmden duygulanırmı duygulandım valla o ninja tospalar yüzünden ders çalışmazdım!!!!!!

ayy hakkaten nası izlerdik ekranın karşısına çivilenip =) ne günlerdi hiçbi bktan haberimiz yoktu bu kadar şeye katlanmazdk o zamanlar... çok özledim :) nostalji lazım arada sırada tşkler eski günlerimize döndürdn bizi =)

Pokemon :D Got a catch'm all :D

birde cobra vardi ingilizce adi Space Adventure Cobra kolunun altından silah cıkaran sarı saclı bir kahraman.

robotech ,GI joe ve heathcliff de unutmamak gerek

ozellıkle cobra superdi http://www.imdb.com/title/tt0163494/

bir tane daha cizgifilm vardi bugunlerdekı gıbı savas gemısını modifiye edip dunyadakı cevre kırlıgını temızleyecek bir arac almak icin evrenın bir kosesine gonderilmesini konu alan gelecekte gecen bir anime adini hatırlyan varsa lutfen yazsın... cok zor herhalde ama...
japon WW2 savası ucak gemısıydı neydi gemının adida...

bir tek cobra ve robotech i tekrar yayınlamadilar hala soverim icimden cobra icin show tv ye robotech icinde trt2 ye... cobranın sonunu hala merek ederim ne olucak diye...

ben bunları hala izliom yaa ama tsubasa yı bi türlü bulamıom sıyırcem yaaw

Abi Uzay şerifini unutmuşsun yaww..Çitanın hızı felan vardı adamda..i atı vardı robottan..

Neyse nostalji için saolasın..

tsubasa yı cok severdim favorim o.
şimdi verseler kacırmam yine izlerim :)

Geri