Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya varya damardan girdin kardeş çocukluğum gözümün önünden geçti. insan bi çizgi filmden duygulanırmı duygulandım valla o ninja tospalar yüzünden ders çalışmazdım!!!!!!
ayy hakkaten nası izlerdik ekranın karşısına çivilenip =) ne günlerdi hiçbi bktan haberimiz yoktu bu kadar şeye katlanmazdk o zamanlar... çok özledim nostalji lazım arada sırada tşkler eski günlerimize döndürdn bizi =)
bir tane daha cizgifilm vardi bugunlerdekı gıbı savas gemısını modifiye edip dunyadakı cevre kırlıgını temızleyecek bir arac almak icin evrenın bir kosesine gonderilmesini konu alan gelecekte gecen bir anime adini hatırlyan varsa lutfen yazsın... cok zor herhalde ama...
japon WW2 savası ucak gemısıydı neydi gemının adida...
bir tek cobra ve robotech i tekrar yayınlamadilar hala soverim icimden cobra icin show tv ye robotech icinde trt2 ye... cobranın sonunu hala merek ederim ne olucak diye...