ρ.н.é.η.σ.м.é.η.é
New member
reklam yapmak için yapıyolardır büyük ihtimalle lig başlamasına yakın tekrar oluştuk felan derler
sen Çarşıyı aziz yıldırımla karıştırdım sanırım
reklam yapmak için yapıyolardır büyük ihtimalle lig başlamasına yakın tekrar oluştuk felan derler
ρ.н.é.η.σ.м.é.η.é;2956253' Alıntı:sen Çarşıyı aziz yıldırımla karıştırdım sanırım
çarşı kapandı ama üzülmeyin yerine yeni HAMAM grubu kuruldu başında da bir ermeni yok...ben çarşıya genelde gülüyorum yani soytarı bir gruptu ama bir ermeniyi lider yaptıkları içinde gıcıktım zaten
işte sizler neden istifa ettigi başka yerlere çekecek kadar ucuz fikirlerdesiniz başkanlık konumunda sizin iftiralarınız gibi şeyler olmaz o kadar çok taraftar yürüdük ve kalmasını istedik tabiki bunun karşılıgında geri döndü bunda garip bişey yok ayrıca sana ne oluyor ...........
ρ.н.é.η.σ.м.é.η.é;2957051' Alıntı:eed kola ve cips yiyerek actık grevi yaptınız gördük bizde
"...." yazdıklarını öperim
çarşı kapandı ama üzülmeyin yerine yeni HAMAM grubu kuruldu başında da bir ermeni yok...ben çarşıya genelde gülüyorum yani soytarı bir gruptu ama bir ermeniyi lider yaptıkları içinde gıcıktım zaten