Windows 7 Bios Mod lu Aktivasyon

craxxxx

New member
herkese selamlar ve başarılar..benm bilgisayarın markası acer aspire 5920g intel core 2 duo t7500 işlemci 8600 gs turbocache ekran kartı var şu anda vista yüklü bios ayarlarını yapmak için ayrıntılı yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden teşekkürler..
 

munib

New member
ben cmd masa üstüne kısa yol yaptım yönetici olarak çalıştırdım sadece bunu slmgr.vbs -ipk 342DG-6YJR8-X92GV-V7DCV-P4K27 yazıdım entır işlem tamam teşekürler
 

harundark

New member
yapamayan arkadaşlar lütfen ilk sayfayı dikkatlice okuyun anlatımı zaten en kolay seviyede yaptım ve araçları da verdim o bakıma sorun olmaz ama bios ayarları vs yapacak bilginiz yoksa bilen birine yaptırmanız doğru olur şu ana kadar 5 pc ye yaptım ve sorun çıkmadı
 

f.osman

New member
Sayenizde tamamdır. Gerçekten ne kadar teşekkür etsem az. Sadece son bir sorum olacak. Bu yöntemle sorunsuz bir şekilde microsoft doğrulamasından geçiyor değil mi? Çünkü loader ile geçememişti ve xp modu yükleyememiştim. Karalisteye almışlardı... :)

Bi sorun çıkmaz değil mi güncelleme falan... Selametle...
 

ertan01

New member
ustam benim anakart asus fakat acıklamanda hep dell diye bahsetmiştin.amimod toolda hep asusu sectim dell i secmedim.2 defa flaslama yaptı prog.cmd ye komutları girdigimde not defteri acıyor olmuyor.neden hep dell diye anlattın onu anlamadım.resimli anlatsaydında herkes daha kolay faydalabilseydi.
 

harundark

New member
anakart üreticin neyse onu seç slic olarak dell yapıcaksın bu arada siteden sorunsuz şekilde doğrulanıyo yani tam anlamıyla orjinal
 

f.osman

New member
Yani microsofta girip xp modu gönül rahatlığıyla indirebiliriz değil mi? Çünkü ilk kurduğumda loader kullanmıştım ve yakayı hemen ele vermiştim. :)
 

redsmoke

New member
en temiz fakat en riskli yöntem budur. şu an windows 7'im orjinal ne kadar teşekkür etsem azdır. anlatılanları harfiyen uygularsanız sorunla karşılaşma ihtimaliniz çok az.
 

Serpac

New member
benim anakart asus p5q-pro bios tipi ami galiba american megatrends inc. yazıyor pc açılışında.şuanki bios sürümümde 1613 .. ama ben hem biosumu güncelleyerek yapmak istiyorum bu mümkün mü ?

en son cıkan bios 2102 bios sürümüne modlama yapabilirmisin =?
 

harundark

New member
Evet mümkün download bios from internet yap daha sonra inen dosyayı modla ve upgrade from file den seçip güncelleştir
 

f.osman

New member
Kardeş ne kadar süredir kullanıyordum sorun çıkarmıyordu... Bugün itibariyle bu da patlak verdi... Orijinal değil diyor... Sebebi ne olabilir... Ve artık ne yapabilirim... XP'ye mi döneyim...
 

f.osman

New member
Düzelttim çok şükür... Size tecrübemi paylaşsam iyi olur... Geçen indirdiğim SLOWPCFighter programı hatalı dosyaları tarıyor ve regedit dosyalarını falan derin bir şekilde tarıyor ve hataları düzeltiyor... Böylece bizim win7 yi de patlatmıştı... Sonra ne yaptım bilmiyorum ama bir iki kapamadan sonra 30 gün süre verdi ve sadece çalıştır komutuna keyleri yazdım ve etkinleştirdim... Size önerim dediğim programı kullanmayın... Selametle...

 

lordly1

New member
Arkadasım saolasın lanet loader ler basıma iş açtı format atar atmaz yüklemiştim etkinleştirildi demişti 2 güncellemeden sonra patladı ve hiçbi şekildede etkinleştiremedim bunu yaptım ve anında etkinleşti tekrar saol.
 

HeIIdorado

New member
hata wermeden herseyı yaptım sonuna kadr basarılı demesıne ragmen :001_rolleyes: hala etkınlestırme ıstıyor !
 

mangacemal

New member
Dell Studio 1535 dizüstü için modlu BIOS dosyası yollar mısınız? Ben bulamadım.
(Bu arada galiba benim sistem Phoenix BIOS kullanıyor. "http://forums.mydigitallife.info" adresinde bilgiler hep phoenix üzerine. Onu nasıl yapacağız?)

CPU-Z'den anakart bilgilerim:
 

mangacemal

New member
Arkadaşlar sonunda BIOS dosyasını modlayıp değiştirdim. Daha sonra MODLU BIOS dosyasını ve DELL sertifikasını C'ye atıp, CMD'den kodları girdim fakat etkinleşmedi. Neden olabilir?
(NOT: Bu işlemleri yapmadan önce Windows uyarıları vermeye başlamıştı, format atıp tekrar yapsam olur mu?)
 

izmitcarsi

New member
benim win7 de loaderliydi patladı. loaderleri kaldırdım burdaki yazılanları harfiyen yaptım ama sonuç başarısız. windowsu etkinleştiremiorum. Her açıldığında orjinalleştir yada sora al diye uyarıyor hala.
 

HTML

Üst